33

Анонимен

преди 6 години

Сега с намаляване на евросредствата, защото те не са безкрайни, ще има преразпределение..... смятайте кои печелят държавните поръчки и европроектите ... от мафиот нагоре

32

Анонимен

преди 6 години

В 28 годишният преход на България до сега ни управляват мутри и алчни политически кукли. Пълен срив в доверието на всички държавни институции полиция, прокуратура , съд, парламент и пр. Всеки сам поединично се спасява за да оцелее.

31

Анонимен

преди 6 години

Един китайски филосов беше казал - Страна в която богатството сесмята за престъпление, говори за липса на закони и слабо управление !

30

Анонимен

преди 6 години

Да разясня статията Човека на снимката припява на Цветанов ,когато Ц.Ц е вътрешен министър ...свързва го с хора ,които са гравитирали около Наглите и те свидетелстват като анонимни свидетели а те (Наглите)разбира се знаят от къде прокуратурата получава информацията си ..следователно Наглите приключват с доживотни присъди ..

29

Deborah

преди 6 години

Всички за пари са готови да се съюзят с дявола и никой не мисли, че когато дойде дявола да ти вземе душата, не ти дава възможност да вземеш и едно левче със себе си.

28

Х

преди 6 години

Граждани съдействайте, анонимността е гарантирана!Пример ,Петър Христов!

27

Мислещ

преди 6 години

Народът е казал: "Лаком г.з-кръв се.е". Като чета този назначен капиталист/според мен/ с какви бизнеси се е занимавал, май само с чепкане на вълна не! Явно е настъпил интересите на някой! Идва време тези, които са дали да си го поискат....!!!!

26

бай х

преди 6 години

май се започна гангстерска война

25

Анонимен

преди 6 години

Еееех, не го гръмнаха 1-2 дни по-рано горкия човечец, можеше и него да припишат на оня в Нови Искър... Щяха да са 2 в 1 МВР-то

24

Соломон

преди 6 години

Информация за негово съдействие по различни криминални случаи може да излезне само от полицаите и правосъдието. Не е тайна ме полицията и правосъдието в много случаи са ортаци с престъпниците, Те съдействат на престъпленията и получават девиденти- пари.Тук пак опираме до корупцията и нейната престъпна страна. Невъзможно е осъден на доживотна присъда да поръча убийство. От къде знаят че той е съдействал на полицията. 50% от полицаите стоят в основата на престъпленията.

23

Селянина с колелото

преди 6 години

От счупеното стъкло ще вземат ДНК -то на някой който е бил в затвора и ще го открият.Нека да минат 24часа.Полицията ни пази.

22

Анонимен

преди 6 години

Чакайте, защо премиера на Дания или Норвегия идват с колело или малка кола на работа, сами, без охрана изобщо? Защо у нас Тиквара идва като наркотрафикант, ръководител на кокаинова империя? Защо? Ако работи чисто, по закон и конституция, какво го заплашва? След тези случки, охраната сигурно ще му е тройна. Защо не се проверят публикациите за изнесени Милиярди в офшорки на Вирджинските острови? Ето защо у нас бандитизма никога няма да изчезне, защото е заченат от самият премиер. Ще има още убити.

21

Злати от Златица

преди 6 години

Определено някой го е поръчал, не са го гръмнали погрешка, какъвто и да е случая, това е форма на житейска справедливост, не е нужно да го познаваш този, и да знаеш миналото му-на лицето му е написано, че сам е проливал кръв.

20

Анонимен

преди 6 години

Който може, да търси пътя чрез Терминал 2. В чужбина не е лесно, но ако сте с качества, образование и език, покажете дисциплина и отговорност, никой няма да пита от коя партия сте и обадил ли се е за вас, партайгеносето от Банкя. Да, ще работите здраво но ще се прибирате уморен но не и гневен, защото нема да има "умници" като Цецо Цървуланов, Цецка Мамата, Боко Тиквара, Кака ***, Пирински и разни други лъжци, да ви дразнят и гневят, да ви обират до шушка и да ви казват, как добре живеете.

19

Анонимен

преди 6 години

Саморазправа е истината. Никви служби не вършат работа.

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19 : Същото беше и при съ-управлението на ДПС ! Беров, Оня цар...да ги редя ли още ?

17

Ы

преди 6 години

Каквито и версии да развиват МВР, практиката показва че никой няма да намерят. Факт.Мафията е държавата. Факт.Бивш СИКаджия е мин. пред. Факт.Бивш шофьор на висаджията Мето Илиенски е главен секретар на МВР. Факт.Толкова с версиите...

16

Анонимен

преди 6 години

Природата си знае работата.

15

Анонимен

преди 6 години

Причината така да рухнем и потънем в корупция е една, властването на самозабравилият се Банкянски дудук. За 9 години се усеща безнаказаност, самозабрава на управници и слугите им, невероятна корупция, пълно ограбване на обикновения човек с всичко, парно, ток, рода, храни, горива, лекарства и какво ли не! *** отдавна е милиярдер и продължава да краде от нас. Тези под него също, безмилостни са. НС е пълно с крадливи бездушници, за които няма нищо свято, само пари и уреждане, нищо за българина.

14

Анонимен

преди 6 години

Какво става в земята на Боко Тиквата отново са се скарали за паркоместа и ето на.