193

до 200

преди 6 години

В Евразийска София.

192

Qw

преди 6 години

За мъртвите или добро или нищо....

191

1984

преди 6 години

Какви убийства ? Аз не съм чул за никакви убийства.И вие не сте чули.Който твърди обратното ,отива в стая 101,Вие знаете , какво има в стая 101.Всички знаят какво има в стая 101

190

до 203

преди 6 години

абсолютно точно.

189

НЕНО

преди 6 години

Жалко, отмъщение на Наглите е това , имат пари да го поръчат !! Защо трябва да се обяснява по пресата каква роля и как има той в разкриването им ??? Нали МВР гарантира анонимността ??? Ето защо хората си мълчат и не искат да сътрудничат на МВР !!!

188

Анонимен

преди 6 години

Абе как ше я караме бе другари? Много лошо почваме годината.

187

Анонимен

преди 6 години

Няма страшно!!!Нали "Родната полиция ни пази", както се пееше в една песен?

186

Анонимен

преди 6 години

Един нормален ден в европейска София!

185

Тиквата

преди 6 години

Всичко е спокойно все битови инциденти !!!

184

Трак

преди 6 години

Нищо ново под слънцето в България.

183

Анонимен

преди 6 години

Те такива са нашите бизнесмени от-до всичките,то каквото повикало това се обадило.мислел че ще е безсмъртен

182

Анонимен

преди 6 години

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЕ Е НАЙ СТРАШНОТО В ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ,НА КОЯТО ОТДАВНА НЯМА ДЪРЖАВА-СТРАШНОТО Е,ЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ СЕМЕЙСТВОТО МУ ДА БЪДЕ ИЗБИТО КАТО ТОВА В НОВИ ИСКЪР И ВСЕКИ СЛЕД ТОВА МОЖЕ ДА БЪДЕ НАГРОЧЕН ЗА(ИЗВЪРШИТЕЛ) КАТО МУ СЕ СПРЕТНЕ ОТ СЛУЖБИ И МЕДИИ ЧЕРНО ПРЕСТЪПНО ДОСИЕ ,ДА МУ СЕ НАЛЕПЯТ ЕТИКЕТИ,Е Е ГОРСКИ ЧОВЕК,ПОЛСКИ ,ИЗВЪНЗЕМЕН И ВСЯКАКЪВ И ДА БЪДЕ ПРЕТРЕПАН КАТО ПСЕ С ОПРАВДАНИЕ ,ЧЕ СЕ Е (САМОУБИЛ) ЗА ДА СЕ ПРИКРИЕ ИСТИНСКИЯ ИЗВЪРШИТЕЛ И ДА СЕ ЗАКРИЕ СЛУЧАЯ .ТОВА Е КАРТИНКАТА В ДНЕШНА БЪЛГА

181

Анонимен

преди 6 години

Тук във Велико Търново всеки знае кой е Пешо айряна както му казват хората на Петър Христов същия е по известен като касиера на ГЕРБ и много близките си отношения с Цветан Цветанов..Пешо айряна тръгва от групировката СИК,а на предишните избори беше издигнат и избран за депутат от ГЕРБ,но самия той след изборите се отказа от депутатското място. Това не е случаен човек и щом се посегна на него ,то значи,че някой започва яко да притиска мутрата Борисов и гербавата му шайка

180

;)

преди 6 години

И тоя като Пеевски е почнал бизнес на 22 ,разликата е само Пантев-Павлов .Даже доста е изкарал

179

Анонимен

преди 6 години

Му-ха-ха, къде са Цецко и Боцко? Май са утроили гавазите, а? Страх, лелееее, страх, може да посегнат и на пълните им с лъжи, измами и подлости животи! Както са подкарали Сикаджиите, то само Венци остана, но него наказаха преди много години. Как ли спи Боцко, взима приспивателно и сигурно двама гавазина спят от двете му страни. А Цуцко интелигента, дали не се ецсмушил в село Шума, в шумата? Решат ли да утрепат некой, и Дедо Господ не може да го спаси. И кво като си броят милионите и милиярдите?

178

gogo

преди 6 години

Цитат Христов, който в далечното минало е бил съдружник с разстреляния на остров Аруба Поли Пантев.По нататък няма смисъл да четем......

177

пею

преди 6 години

гледам канал 1 дисидента емо набира агенти кошлуков бе с разни бивши такива.то има бе приятеля на роската дето бачкали в един сервиз дето днес не работел.защо ли. ще му диктуват нещо което да каже утре.гледам и др.тв. нова бтв разнищват убийство набизнесмена п. христов от в . т. най добрия човек на земята.гледам и уикипедия много снимки с цв. цв. бе. версия наглите му-ха-ха.чакаме днк на роско нали беше готово.

176

Ala-Bala

преди 6 години

"Винаги един човек може да бъде убит" - Кръстникът. Даже и пазеният от ГЕРБ и Цветанов. Хората от Търново им знаят диващините!То бива лакомия но тяхната е безкрайна. Няма да плачат за него във В. Търново!

175

Анонимен

преди 6 години

Е много сте се разбърза ли бе. Цв.ЦВ. и ББ още си плащат затова не ги приключват. Нека спрът да си плащат и са приключени одмах. Те затова са там във власта за да имат мангизи да си плащат. Ако останат безвластни отидоха та се невидоха. Погледнете ги колко ги е страх да не останат извън парламата. Ще им спрът охраната бронираните автомобилчета и стават отлична мишена. Ако бързате да ги приключат трябва да гласувате за да съберете повече гласове от Гърбавите. Само така ще бъдат приключени.

174

Анонимен

преди 6 години

Този така наречен бизнесмен, а всъщност престъпник с бяла якичка, навремето предаде списък с аверите си, така нерчените Наглите на Цветанов докато последния беше министър на Милиционерите.Хората от Спипсъка бяха показно арествуани, Цветанов трупна точки като мегаумен и способен министър, а в замяна на това на този Христов беше подарено депутатско място от ГЕРБ и дадени неограничени права за бизнеса му във Велико Търново.Така, както на Делян Добрев в Хасково.Обаче умните и красивите спят.