14

Анонимен

преди 6 години

Заглавието не кореспондира с текста... разбира се това при вас вече е традиция.Удивих се като прочетох заглавието, кой и как е направил извода, че България е в добри отношения с Русия. Оказва се обаче, че в текста под заглавието Русия не се споменава нито веднъж.За извода, че след като Бойко е ходил в СА, то отношенията ни са отлични и там и с Катар... някаква оръжейна сделка зад която стои вероятно САЩ, не може да доведе до такива гръмки изводи.И въобще анализа - никс.

13

ВЪПРОС

преди 6 години

Знаете ли какво означава *Института на Социология , Иван Хаджийски* * ?Няма как до знаете . Защото не е Институт , нито Иван .Това е Частна Фирма за Политически Коментари . Това е офис за Фалшиви Новини - взимат по 2 лева на дума .Защо Сайта се е вързал на тези измамници ?Не се шегувам - потърсете в Интернет - имат даже секция *услуги* .

12

просто няма

преди 6 години

Всъщност комфорта на ГЕРБ се сътои в това че няма алтернатива.Ако имаше, щяха да се потегнат. Постоянното кресливо присъствие на социалистите само убеждава хората че по-добре ГЕРБ отколкото тези. Щото ако дойдат социалистите България ще заприлича на поле след нашествие на скакалци.Аз не искам да ми продават мечти за лек и безотговорен живот във светлото бъдеще. Предпочитам да разчитам на собствения си труд.Как беше? Вземи панелката, трабанта, а мене остави!

11

Анонимен

преди 6 години

Забелязвам последните години ,че нашите учени са станали кръгла нула без помощта на Русия що така,карат го само на лиз лиз подобно на артистите към Бокоо!

10

Диди

преди 6 години

Всъщност каква алтернатива може да бъде БСП?Опозиция означава, да даде конструктивна идея. Да посочи недостатък. Да покаже че може по-добре.Тяхното поведение е като на онези хулигани които чупят стъклата на спирките по пътя. Аз на *** не бих и дала да ми измие чините.

9

****

преди 6 години

То от толкова много столове,май ще се нахендрим на .....Не може да сме като ветропоказатели,и да се лутаме кой на където ни дръпне,трябва да имаме ясна цел и посока,която трябва да следваме.

8

Анонимен

преди 6 години

Този селянин е селянин в най-примитивния смисъл на думата.

7

Анонимен

преди 6 години

Какво му е добрето с Русия !..., че са ни спасили евреите от византийско робство !?

6

Анонимен

преди 6 години

Мария Габриел каза, че фалшиви новини атакуват демокрацията, това е точно такава новина. Друг е въпроса защо Мария Габриел си призна пулино че пуска фалшиви новини явно вдигаме рейтинга на червената комунистеческа Тиква.

5

Анонимен

преди 6 години

България 2017 - по-добре като народотколкото като държава...

4

Анонимен

преди 6 години

Добре си е Бойко , и с ЕС, и с Турция, и със Саудитска Арабия, и с Катар, па сега и с обратните и сбърканите.

3

Щерю

преди 6 години

България е жив дявол...

2

Селянин

преди 6 години

БГ е мощен стабилизиращ фактор, САЩ и Русия се молят на колене да дружим със тях САЩ имат нужда от нас да им мием кeнeфите, а Русия иска да ни продават газ и да ни вземат парите заработени от миене на кeнeфи. Кeнeфочистачите на Боко Тиквата най-качествените кeнeфочистачи на света.

1

Анонимен

преди 6 години

Глупости , добре е Бойко а не България!!!