184

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен No 1 , İdeot.Koyto ne razbira napisanoto. I ne znae da chete...

183

Анонимен

преди 6 години

Честито на софиянци, ще си имат нова джамия! Спомняте ли си, че мюфтийството преди време искаха да строят мюсюлмански културен център в София, оплакваха се, че имат само една джамия в столицата. Днеска, баш на Иванов ден Ердоган го намекна, че в София има САМО една джамия. Бойко ще ви го хакне, тази реставрация ще струва една нова джамия в София. Само следете какво ще стане. Турците ще си печелят от желязната църква, а на софиянци ще им вие още една джамия! Честито!

182

случаен

преди 6 години

До до ени4ер от славяни-не обиждай р-заните,защото така обиждаш и ИСУС,ТОЙ СЪЩО Е БИЛ О-БРЯЗАН...

181

Ефенди

преди 6 години

Българите са като динозаврите, големи същества с малки мозъци. Всички са доволни, че е реставрирана църквата в Истанбул, а като иде реч за реставрацията на джамии в България вдигат голям пушек. Какво толкова има в това, като се реставрират джамиите в България? Насилствено ще ислямизират българите или ще превземат България ли? Не са искали, не са го направили. Престанете с това ид.ио.тс.ко мислене.

180

Анонимен

преди 6 години

Бацето пак направи далавера кон за кокошка. Хайде, да ни са честити десетките ремонтирани/функциониращи джамии и покрай тях църквичката в Истанбул.

179

до ени4ер от славяни

преди 6 години

Та казваш, вие р.заните варвари цели 5 века сте ни ''хранили и обгрижвали бащински'' и ние пак сме недоволни!? Аз досега в нито един исторически източник не съм намирал данни р.зан дивак да е хранил и обгрижвал неверник, кажи ти къде го прочете това космическо чудо!? По-долу съм пропуснал да отбележа че вие, р.заните диваци, освен че сте неизлечимо алчни, сте и неизлечимо нагли!

178

Анонимен

преди 6 години

И накрая изплю камъчето, като направи заявка да реставрира всички джамии в България.......Е и? Какво лошо има в това? Нямаш против да реставрира желязната църква, но имаш против да реставрира джамии. Като си толкова курназ защо не си реставрираш ти църквите? Аааа, нямаш пари. А защо нямаш? Заради начина ти на "мислене" нямаш. Няма и да имаш

177

Исмаил

преди 6 години

Все пак Исляма е българска религия от векове. Или ще отречете този факт ,като направите отново българските мюсюлмани в турци ,македонци или кой знай какви. Православието не е тъждествено на българско ,както и Исляма не е турски....и само за турците. Тези които работят за разделение на българската държава и техните граждани са предатели и знаете на кои служат.....тези които взривяваха църкви и убиваха свещеници...като отец Иван от Нови Хан.

176

Опалааа....

преди 6 години

Изслушах внимателно цялото слово на Ердоган. Бил набрал голям опит в реставрационни работи на 5 хиляди исторически обекта от всички краища на бившата Османска империя. И накрая изплю камъчето, като направи заявка да реставрира всички джамии в България......

175

pishman evropeyci

преди 6 години

cheta vi komentarite i vsicki pishat "skoro shte zapochva stroej na djamiq v Sofia" zashto tolkova ste protiv za otkrivane na nova djamiq v BG samo tova ne razbiram v Turciq otkrivat curkva i nikoy ne si otvarq ustata nikoy ne e protiv curkvite predi nqkolko godini zamervahte s kamuni djamiqta v Plovdiv po vreme na molitva davaha go po novinite

174

az

преди 6 години

мислех че анкара е столица на турция,каква заблуда

173

Анонимен

преди 6 години

Хубаво, хубав партньор за ББ. След малко ще купувате газ от Турски поток. Ердоган ще ви даде скидка

172

За 177

преди 6 години

Това е положително. Трябва да е гадно в затвора!Комфортни затвори за измислица на европедалите

171

Професор Тюхчеф

преди 6 години

Същото като през Средновековието- предаваш свойте и скоро имаш нов работодател , в случая може да му намерят някоя службичка из анадолските вилаети на нашия Бойко ефенди.

170

Сп??нс

преди 6 години

Оня ден гледах един епизод от "Най-лошите затвори в света" и Софийският беше за пример- първи в Европа.

169

Зозо

преди 6 години

До ДодоСъщо като в Москва, нали!

168

Додо

преди 6 години

Желязната църква е храм за българската общност, но тя показва красотата на Истанбул", заяви Ердоган.Той изрази надежда, че както в Турция се реставрират и съхраняват храмове, така и в България също могат да се реставрират с усилията и на двете държави.========================Ясно.

167

Додо

преди 6 години

Борисов и Ердоган - София и Истанбул са за пример================Разбирай: Съвсем скоро в София започва строежа на втора джамия, която ще е голяма и с високи минарета! Лично Ердоган ще дойде да я открие, а Бойко ще му ръкопляска!

166

Анонимен

преди 6 години

Оооооооо!С най-голямо удоволствие ще гледам как кюрдите ще ви видят сметката. Само ПКК!

165

Анонимен

преди 6 години

Еничаре! Разкарай се при единоверците си. Никой не те е молил да ни "изхранваш". Ходи изхранвай кюрдите. Вижда се и те колко са доволни.