191

Анонимен

преди 6 години

Борисов, защи не се изселиш в Турция? Тука хората не те обичат.

190

Професор

преди 6 години

Комунистите пак се събрали в *** и грухтят злобно.

189

ponti

преди 6 години

ПОЗОР! ЦИБА!

188

Анонимен

преди 6 години

Борисов, защи не се изселиш в Турция? Тука хората не те обичат. Там ще си на спокойствие. И ние ще си отдъхнем и ти.

187

анонимен

преди 6 години

искам светска турция на ататюрк не искам начело на турция да стои необразованимам в турция няма свобода и по тази причина няма работа в европа и ескогато се вьрне светския характер и обществото узрее тогава може да се мислиза европа

186

Ne zabravqm

преди 6 години

Erdogan e Diktator.Borisov e fen na diktatorite!

185

гг

преди 6 години

До OsmanНикъде няма да ходим ние Българите сме тук край Черно море от времето на Потопа кюрдите и те .Турците са тези,който трябва да се върнат в Алтай с рода Ашина .Нямате работа тук.Само зло дойде с вас 1000г само войни и проблеми със всеки съсед.

184

Анонимен

преди 6 години

Османе, два века след падането на България под турско робство, и след като разрушават ВСИЧКИ български църкви, най-после на българите им разрешават да строят църкви, високи, колкото конете на османлиите. Така че споко. Два века от 1878-*** година не са минали. А и старите ви църкви не са разрушени, а и нови строите. Малко по-скромно, ако разбирате смисъла на тая дума.

183

Анонимен

преди 6 години

До OsmanЯсно е, че искате да ни колонизирате и ислямизирате, но тука не е Германия да седим отстрани и да ви гледаме. Точно в момента с надигащия се национализъм в Европа си играете с огъня.

182

Анонимен

преди 6 години

До байкаНова джамия в центъра на София ще има когато баба стане мъжка. Правителството ще падне на следващия ден с всички пишман патрЕоти в него.

181

Osman

преди 6 години

Ами строили са навремето османци, но много от тях не се ползват вече - като кюстендилската примерно. Стройте си повече църкви, ако са ви малко. Но Баня Башъ е тясна, сами го виждате. И трябва по-голяма. П.С. и никъде няма да ходя..ако искате вие ходете към Волга..

180

байка

преди 6 години

Вече е обещана джамия в центъра.Зашо мислите ремонтираха железната в Истамбул?А на бас.

179

Анонимен

преди 6 години

181, брейй, така ли бе? Защо ли на мен никой не ми е предлагал 20 или 50 лева като бях на протести? Плюс това да не съм някакъв швед. Електората на бсп е по кебапчетата и няколколевките.

178

До Осман

преди 6 години

Когато броя на джамиите в България се изравни с броя на църквите, може да претендирате за още една. Засега църквите са доста по-малко на брой.

177

Тежък Сокол

преди 6 години

182 Кажи му на Осман - Нова джамия в София когато взривят минаретата на Света София и и сложат кръст на кубето

176

Тежък Сокол

преди 6 години

181 Били са хора на Волен , въпреки че там се изнесе по медиите само за по парче пица , но може да е вдигнал мизата

175

Анонимен

преди 6 години

До ОсманКато искате нова джамия си ходете в Анадола и си направете. Това тук е християнска страна. Точка.

174

Анонимен

преди 6 години

Соколе, приеми истината такава каквато е. Съжалявам, че те разочаровах. От цялата група дечорлига на по около 20 години даваха по 30 лева на вечер, на водача на групата по 50. Повече няма да коментирам.

173

вън

преди 6 години

На Нинова не и е мястото в бсп,щом е приватизирала на 23 г..Но,другари,отчитайте реално мащабите.Тя е гепила 60 бона от приватизация.Но някои другари са къде кеде по-напред в мат,ряла.Говорим за милиарди,не за 6 апартамента дори.Не е шега работа!

172

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 174Другарю, политиците , полицаите и всички държавни служители са такива какъвто ни е народа . Прочети тука коментариите , 90 % са писани от неграмотни и необразовани хора . Така , че това е .