65

АНТИ

преди 6 години

Сигурно Росен е на таван на негов човек и потрива ръчички доволно.Щом има партизанин - намират се и ятаци.

64

Глупости

преди 6 години

Били го "забелязали" преди месец... От няколко дни насам не става ясно дали някой действително е контактувал и разговарял с въпросния Росен в близките 1,2 години... Как пък установиха, че имал точно 6 м. връзка с убитата Кети? То въобще не става ясно дали е жив и съществува въпросния Росен от години, но е "установено", че имал любовница!

63

Анонимен

преди 6 години

Дори е учудващо, че след 30 години свободно пропадане, все още сме държава.Хора, изисквайте, имайте самочувствие да блъскате по институциите, докато не си свършат работата и си помагайте, животът е кратък и е тъпо да строите Ноев ковчег с надежда, че само вашата фамилия ще оцелее.

62

Киро

преди 6 години

Аз много се съмнявам, че Росен е убиеца защото.1. Полиция и прокуратура постоянно сменяха версиите няколко дни.2. Тези версии са абсурдни.3. Тъъппанарите не могат да измислят, що годе читава версия, какмо ли хванат нягока.4. "Полиця", "Прокуратура" и политици се изгавриха буквално с паметта на тези нещастно загинали хора, обвинявайки ги в какви ли не грехове, за собствената се некъдърност.Това е ГАВРА с народа.

61

Анонимен

преди 6 години

Да пратят Динко и жената на Петко Сертов. Динко има опит в планината, а Сертова в прибирането на обявени за издирване.

60

шматка

преди 6 години

Бягай Роска ние сме с теб.БягайЦялата полиция гони този Росен а другата шушумига Росен който стана милиардер го пазят

59

Анонимен

преди 6 години

Василев, в мрежата се тиражираха твои снимки на токчета, с пола и много сладурска чантичка. Отдалеч си личи, че си от ЦРУ.

58

това е истината

преди 6 години

Всички в властта го знаят но не си признават че в сегашното си състояние полицията не може да гарантира живота и сигурността на хората,ни я имаме "куха полиция"

57

Анонимен

преди 6 години

Филма продължава! Очаквайте в следващия епизод: Килъра Росен, който никой никога не е виждал, обучаван от ЦРУ, Мосад, ФСБ, убива 15 барети с воден пистолет и силата на мисълта. Гледайте си турските сериали, по- реалистични са.

56

Василев

преди 6 години

Това престъпление по своята бруталност прилича на жестоките мафиотски престъпления в реалния живот навсякъде по света и във филмите, когато става въпрос борба на престъпни групировки за много милиарди пари, за запазване на ценна информация свързана с властта и мафията, и за отмъщение от рода кръв за кръв!!!Дааааа, истината е жестока!!!Агент Кейси Лейджър!ЦРУ!!!

55

бай Тъпчо

преди 6 години

А бе където и да влезеш все Кети и Росен насреща бе, тоя сериал нема да свърши, дордето не почне другия, а пък ако нема у нас такъв, все некой ще покажат, я от америка, я от остров тамбукту например, та да не залинява мозъка на хората, да им е гадно, страшно и депресивно, щото инак ще започнат да мислат позитивно а пък туй ич не е угодно на некой...

54

цирк мвр

преди 6 години

До ДечоМного хора от полицията не са си свършили работата но са си прибрали заплатите и привилегиите,в полицията е пълен хаос никой не контролира кой как работи и какви са резултатите но това не пречи все да искат още и още.....

53

факт

преди 6 години

Има нещо гнило в този случай.

52

МВР

преди 6 години

В момента слушам химна на МВР-то и стискам палци да го хванат! Нас родната полиция ни пази.....

51

анонимен

преди 6 години

Каквато и да е темата за разискване , щом някой обиди Путин , веднага скачат и нащракват минуси ! Брей , много го обичате тоя , бе руски п-о-длоги !

50

Анонимен

преди 6 години

Май ще го хванат за нерязяния шушон!

49

Търсете собственика!

преди 6 години

Да не би пък Кети някога да е имала вземане-даване с него?Росен е разбрал и е тръгнал да се разправя!Майсторнахипотези

48

Дечо

преди 6 години

Обявен за общодържавно издирване от 2009-та! КОЙ не си е свършил работата? Тука става въпрос за, КОИ са виновниците Росен да убие шест човека? Службите не са си вършили работата години наред. Защо журналистите не задават въпроси, как е възможно това? Представете си, че този Росен вземе невинни за заложници. Какво правим тогава?

47

Ники

преди 6 години

Смятай как се издирва от 2009 година

46

Василев

преди 6 години

Колкото и да се прикрива, накрая лъсва истината за некадърната непрофесионална полиция!!!Не ги мразя полицаите, това е само констатация, а какви са причините това да е така, това е друг въпрос!!!Агент Шон Елиът!ЦРУ!!!