128

Перничанин

преди 6 години

И Перник иска към Видин и Враца да се присъедини

127

До ЭСТОНСКА СССР

преди 6 години

Товарищ, не знам каква е часовата разлика в СеСеСерето ти, но тук е още обедно време и ни е малко раничко, за да четем монолозите на наквасени с бояришник .... !!!

126

румънец

преди 6 години

Ами лесно ще се оправи България. Вдигнете едно въстание и изметете комунистите от всякъде.А не така наготово да искате да дойдете в Румъния.

125

Анонимен

преди 6 години

То ако има как да стане, ама няма как. И двете страни са в НАТО и ЕС. Т.е. видинчани имат право да отидат там да живеят. Езикът си го знаят. Нищо не ги спира. Само дето ще плащатъ наем и с пенсията си от България няма как да живеят в Румъния, защото стандартът там е по-висок.

124

Анонимен

преди 6 години

СеСеСеРе умре.Това за ония дето се размечтал за вмирисаният умрял труп.

123

Тъжничко!!

преди 6 години

Усещам разпад на страната ни

122

ЭСТОНСКА СССР

преди 6 години

ДО 132 НЕ ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ КАБАРДИНО-БУЛГАРИЯ НА СЦЕНАТА...ДРУГИТЕ НАШИ СЪБРАТЯ ПРИЕЛИ ИСЛЯМА ПРЕЗ 10ТИ ВЕК....А ВИЕ СИ ПИШЕТЕ НЕ ПРЕЧИТЕ НА НИКОЙ НО ПЛАНЪТ ВЕЧЕ Е В ДЕЙСТВИЕ СТОИТЕ МНОГО НИСКО ДРУГАРИ МНОГО НЕЩА НЕ СА ВИ ЯСНИ ЗАЩОТО НЯМАТА ДОСТЪП...БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ НАРОДНА ОТНОВО!

121

кон ста тация

преди 6 години

Видинчани са прави!Горд народ са и ще се вдигнат.Към която и друга държава да се присъединят,все в пъти ще са по добре.В Румъния двойни заплати,в Турция тройни,в Сърбия и Македония двойни,а за гърците да не говорим. Такава е реалността!

120

Анонимен

преди 6 години

Те власите и без това някои емигрират за Румъния, други отиват да учат там и повече не се и връщат.Само забележете, тези се освободиха от комунизма и тръгнаха напред. А преди на какво ниво бяха. Бяха умрели от глад. А сега къде са.

119

Анонимен

преди 6 години

Видинчани продължавайте да гласувате за БКП.Под нейното ръководство съвсем ще изчезнете от лицето на Земята.

118

до Идеен проект

преди 6 години

Направо искаш 16-та република нали?И с какво доходите в Русия са по-високи?Защото там и пенсии и заплати са по-ниски.

117

До КАЗАКСТАНСКА СССР

преди 6 години

Не е ли време на сцената да се появят и чукчитата от Магаданска област на евроАзиатската губерния ... ?!

116

Анонимен

преди 6 години

В Румъния няма таван на пенсиите и замразени заплати.

115

Идеен проект

преди 6 години

България трябва да има.Предлагам северна България да се присъедини към Румъния поне има ред и дисциплина.Сакар и Родопи към Турция,ще живне региона.Морето от Поморие нагоре Русия.Само София до Пловдив да са Български там си живеят добре!

114

Анонимен

преди 6 години

България в момента прилича на постсъвецка Русия. Мизерни доходи, лоша инфраструкра, корупция навсякъде, комунистите са недосегаеми, съд, прокуратура са техни. Отчаяни хора навсякъде.

113

КАЗАКСТАНСКА СССР

преди 6 години

ДО 124 ОТ СЯНКАТА СИ ЩЕ СЕ БОИТЕ ЩОМ СТАНЕ ВЪПРОС ЗА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ВРЕМЕТО ИЗТИЧА ТИК ТАК ПЕРИОДЪТ ОТ 40 ГОДИНИ ДО СМЯНА НА СТРОЯТ ВЕЧЕ Е В ПРОЦЕС САМО ЧЕ ТИ СИ СЛЕПЕЦ 28 ГОДИНКИ ГИ ПРОИГРАХТЕ *** ПЛАТЕН ОСТАВАТ ОЩЕ НЯКОЛКО ГОДИНКИ СВЕТОВНАТА И ЕВРОГЕЙСКА КАРТА СЕ ПРЕКРОЯВАТ САМО ГЛЕДАЙ И КРАДИ ЗАЩОТО ПОСЛЕ ЩЕ ИМА ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И ДЪРЖАВНИ ЗАВОДИ!!!ПЛАНЪТ Е ПУСНАТ В СВЕТОВНО НИВО ТИ СИ МНОГО НИСКО МОЕТО МОМЧЕ И ТЕЗИ НА КОИТО СЛУЖИШ ...

112

Анонимен

преди 6 години

В България за някакъв голям % от хората се връща комунизмът. Същата безисходица е. За жалост след този измислен "преход", който всъщност се оказа една лъжа, нищо не се промени. Комунистите са хванали здраво кокала, а вече и парите. И налагат своите правила, а те водят до масово бягство на хората от тази територия.

111

Поручика Балканец

преди 6 години

До Анонимен 123Докато разсъждаваме така нещата ще стават все по-зле. Хората не са мързеливи. Хората работят и успяват, но в Испания, Италия и Англия. Най-лесно и безопасно е да обвиняваш анонимно и несправедливо. Ситият не разбира гладния и на чужд гръб и сто тояги са малко. Ние си величаеме Господарите си и презираме другите роби като нас. Не сме поляци или чехи и това ще ни ликвидира. Единаци сме, завиждаме и не знаем съпричастност. Бог да пази България!

110

Анонимен

преди 6 години

Да, ама вижте във видеото лицата на хората в Калафат и лицата на хората във Видин. Едните са бодри и ведри, другите са намръщени и мрачни.Вижте и улиците и настилките, няма една хартийка по земята в Калафат и всички настилки са чисти и поддържани и нови. А във Видин веднага се вижда разбитата настилка.

109

До БЕЛАРУСКА СССР

преди 6 години

Щом стане въпрос за сепаратизъм и веднага някакви прорушки елементи изкачат на сцената. На всичко отгоре пишат с главни букви, с каквито бяха изписани лозунгите на СОЦА от едно време ... До скоро тук се подвизаваха РОССИЯ и рушкий оККупант, а сега се появи и някаква хибридно беларуско СеСеСере ... !!!