61

РОМ

преди 6 години

Българи може да презатроявате, но с повече арматура в бетона, защото като изчезнете, ние да можем да ги съхраним! Все пак ви благодарим, че ни опазвате природата, ще разказваме на децата си за вас!

60

зелен маке

преди 6 години

абре тия изкараха целата танкова войска да фанат набеденио за убиец вие стабилно правителство човеко е тежко въоръжен с въздушна пушка ама да питат старо маке дека е не се сетия я гледам наобикаля около мойта бочва на егреко дека съм я закопал и само чекам да я надуши и те тогай бой ке яде

59

Анонимен

преди 6 години

Честно кзано не ми пука за тоя лифт.Нека макетата да си решават дали да го има.Само че ме интересува една друга работа.Ако се реши да се прави лифта,кой ще го финансира.Ако парите ги даде Цеко Минев или община Банско,ама от собствените си джобове,проблем няма.Ама ако ще ги дава държавата от моите данъци,тогава съм бсолютно против.Или колкото пари се отпуснат на Банско,толкова да се отпуснат и н всяка една друга община.Навсякъде има какво да се прави.

58

Анонимен

преди 6 години

За пръв път Б.Симеонов ми хареса.А платените екорекетьори май доста са изгладнели(тук един се оплака,че брат му-еколог бил без работа)та малко да захлебят покрай този проблем.А иначе в държавата може да се протестира за хиляди неща,в това число и срещу масовата сеч на горите,ноооооо,за там няма кой да плати.

57

Анонимен

преди 6 години

До До 37 Затова ли брат ти протестира и ти покрай него,защото е еколог и е останал без работа.........Брат ми от много години не работи като еколог, както казах преди това в България е невъзможно, освен ако подписваш всичко което шефът ти ти поднася безропотно и си заровиш главата в пясъка. А професия еколог има като втора специалност на биология например от Пловдивският Университет, но за му.тра и думата университет може да я няма.

56

РОМ

преди 6 години

Българи не допускайте втори лифт, пазете горите и не допускайте сондажи за природен газ! Защото ние искаме, като изчезнете в близко бъдеще да ни оставите държавата непокътната, за да можем ние да я опазим хихих

55

сноуборд

преди 6 години

Един лифт е достатъчен.Никъде по европейските курорти не се разрешават два лифта.Хората си пазят природата.Бил съм в Кицбюел и Йоцтал и съм се спускал по пистите,та знам!

54

художника

преди 6 години

Ако наистина искаха да развиват спорта и зимния туризъм защо не направят лифта в Добринище? Там са същите условия, че и по-добри. Банско се презастроява и едвам диша, докато в Добринище се чудят как да вържат двата края. Ей лакомията ще ги затрие Банскалии. :-(

53

Анонимен

преди 6 години

Време е 5-6 души банскалии да посетят митинга на зелените рекетьори, да им обършат по два шамара и да се приключи темата.

52

До 50

преди 6 години

Ромите с каруците живеещи в бараки, колко рекет могат да платят според теб? За какво октопода на Тома Белев да се занимава с тях, човека си следва парите, където са те, там и природата е в опастност, виждаш ли.

51

Анонимен

преди 6 години

Платените екорекетьори са си намерили удобна тема за протест,обслужваща определени кръгове и само наивници могат да повярват в "чистите" им намерения.

50

Ганчо

преди 6 години

Стига с този лифт бе хора. Работата е уредена, а ние четем глупости и се нервим. Ако ще зелените да станат зомбита, лифт ще има защото парите са дадени и майстора е казал ДА.

49

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е само защо "еколозите" не протестират срещу ромските банди, които всяка година незаконно изсичат хиляди декари гора?

48

До 46

преди 6 години

Е като са ти платили да прокарваш едни интереси, няма логика да каниш недоволните, да не вземе да кажат нещо неудобно. Тома Белев шари яко, да валят субсидии, дариния и обществени поръчки.

47

SS

преди 6 години

От тях не се раждат деца. Браво за даденото изказване, заслужава нобел за него (без сърказъм). И макар, че доста често ме вбесява интервюираният господин слева да призная, че има и много точни попоадения по някой от въпросите.

46

Анонимен

преди 6 години

До HeinrichHimmlerНе бе на протестите са били 5 млрд. българи, ти да не плейметка? На тези протести ходят само еколози на заплата и психично болни.

45

Анонимен

преди 6 години

Защо това предаване не кани и хора от другата страна на проблема за да се чуят и различни мнения. Отдавна съм забелязал че в тяхното студио опозиция не присъства, с други думи диалог няма, та въпроса ми е на тях кой им плаща?

44

До 32

преди 6 години

Пътувам често до Банско и съм много добре запознат с всичко,което говориш.Имам забележки към инфраструктурата,заведенията и храната,но втори лифт задължително трябва да има.Няма да се изсичат много дървета,а автомобилите,които сега замърсяват гората са много по-опасни от няколко изсечени дървета.Дървата за огрев,които се изсичат всяка година са хиляди пъти повече,но за това не протестирате.

43

Антилопа

преди 6 години

не знам защо цяла държава говори за тоя лифт. всички големи разбирачи станахме. аз съм за въпросното съоръжение, даже мисля, че трябваше хората да го ползват вече. ама от толкова говорене и то празно, ненужно...нищо не става. дано се оправят нещата скоро

42

До 36

преди 6 години

Професия еколог няма, това е абсолютен нонсенс! Не знам какво е учил брат ти, може би е завършил семинарията на Тома Белев, шлифован зелен рекетьор и гуру-шаман събиращ дарения от балъците.