11

Анонимен

преди 6 години

Ако ме глобят със тая глупост на суджукарите ще си купя печка и ще горя гуми вътре като глобите някой това със какво прочиства въздуха .Търбуси не спряхте да го дерете тоя народ не се ли наядохте бе, шмиргели.

10

@

преди 6 години

Я да видим как ще спират от движение мпс-ата които не минат теста.1. Част от градския транспорт моментално излиза от строя, пушат като тецове много от автобусите2. Част от камионите и големите бусове на транспортни фирми нямат шанс та минат3. 90/100 от бг автопарка е коли над 10 години, без катализатори... спират ги?4. Турбо-фолк гъзарите с 5-та употреба дизеларки джипки БМВ/Ауди/Мерцедес... заминават за скрап?Ще останат само ромите с мпс от 1 конска сила! Но и тех ги забраниха в центъра.

9

anonimen

преди 6 години

konfiskuvaite na indiicite pe4kite i 6te spre obgazqvaneto xax kvo da kaje togava Milano deto e kolkoto Balgariq po jiteli da si maxnat kolite li

8

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова кога ще отиде на работа с градския транспорт?

7

Я

преди 6 години

7 газанализатора за около 2 млн. коли в София ?! - т.е. искат да кажат - абе карайте си спокойно, ние само отчитаме дейност пред ЕС ...

6

Обективен

преди 6 години

Като измерят замърсяването, с какво ще го сравняват, за да определят дали замърсява наднормено или не. Само при новите коли, където пише в документите на колата, че са по Евро 6, Евро 5 и т.н. има някаква база за сравнение, с която тези в КАТ едва ли ще се справят - нямат това образование и способности. като спрат на пътя някаква стара пушеща кола, обикновено няма с какво да сравняват и съответно нищо няма да стане. само едни пари на вятъра.

5

Анонимен

преди 6 години

За тия пари да бяхте купили на социално слабите по един пречиствател за ауспуса много поздрави на майките ви пасмина гербажийска некадърна дюбели еднокнижни.

4

Анонимен

преди 6 години

Около факултето е най-мръсен въздуха и това не се дължи на автомобилите факт, ама тая се прави на разсеяна .

3

Гейчо

преди 6 години

Колкото го мерят все мръсен тоя въздух. Купете на Картофка квантов компютър със 8 процесора, космическа совалка, подводница и скенер за радиолокационно анализиране. за да го измери още веднъж сaнким се очисти въздуха. Обаче нали трябва да глобим някой сиромах.

2

zeus

преди 6 години

Картофелка продължава да се прави на незнаеща кои са най-големите замърсители в столицата и не желае да вземе мерки, но все пак идват избори, а и тях ги пази БХК.

1

Анонимен

преди 6 години

Камионите на центъра за градска мобилност ако минат на теста ще се отървем за известно време ;)