31

Тежък Сокол

преди 6 години

29 Прав си в Сирия всичко започна от едни графити изрисувани от деца . После те бяха бити в полицията и бащите им възроптаха . После Асад за разлика от наш Пешо на времето изпрати танковете . И те така А забравих после Кремълския миньон подкрепи Асад

30

Анонимен

преди 6 години

До НасрадамусХайде сега, не се срамувай, а си кажи че за всичко е виновен Путин! Излей си го от сърцето! После изпей американския химн и отиди за грантове в посолството.

29

Насрадамус

преди 6 години

До: номер 28Не, не ми хрумна. А май на повечето българи явно не им хрумва, че бунтовете в Иран както и тези в Сирия са естествен процес породен от диктаторските режими там.Сигурно някои са забравили вече, но в Румъния самите румънци си утрепаха Николае Чаушеско като кyчe.Там кой ги е финансирал? ЦРУ-то ли?Сега завиждаме на румънците че са по-добре от нас. А бяха по-зле. Много по-зле.

28

за вулкана ли?

преди 6 години

До НасрадамусА ти ли хрумна че в действителност руските хакери са виновни?

27

WTF

преди 6 години

САЩ да погледнат собствената си кочинка - 0.1% от американците държат толкова богатство колкото 80% от тях. Да не дават съвети кое как се прави, защото отдавна не са за пример и все повече хора, дори и промитите, го виждат. Където се намесят, милиони хора страдат много повече от преди намесата им.

26

Анонимен

преди 6 години

Аз лично очаквам нови туитове от аутиста в оралния кабинет, който понастоящем мери големината на червения си бутон. Въобще, Кимчо и Тръмпи са като излязли от някой комикс. Хвани единия, удари другия.

25

Насрадамус

преди 6 години

Интресно. Хм. Като изригна вулкана Попокатепетъл в Мексико, и аз веднага си зададох въпроса: Кой го финансира? И си отговорих пак почти веднага: ЦРУ, то се знае!

24

Мислете с главите си

преди 6 години

Интересно защо Путин изтегли войските си от Сирия..!!??Просто не иска да се вре между шамарите на Иран и Израел. нека не забравяме, че половината израелски военокомандващи са руснаци. Не е тайна за никотго, че Иран изпраща оръжие през Сирия за Ливан Хизбула. Интересно защо преди месец ливанския министър председател си подаде оставката. Отворете си главите бе майка му стара и подредете пъзела !!Най лесно ви е да кажете, янките, краварите, французите..!Исляма влиза при арабите от Иран.

23

Следваща стъпка

преди 6 години

Сега в контекста на случващотото се чакаме НАТО да даде изявление как не искат нова студена война с Русия.После чакаме изявление как трябва да са едиини срещу диктаторските режими.После руснаците ще кажат че няма да оствят така нещата в региона.После Израел гузно няма да прави нищо.После САЩ ще ни разсейва отново със Северна Корея.:):)

22

Анонимен

преди 6 години

21 винаги е имало ирански бежанци както и сирийски

21

притеснен

преди 6 години

Понеже ни бяха малко сирийските бежанци, сега да очакваме ли и ирански бежанци?

20

Анонимен

преди 6 години

12 алоу ловецът на вампири ако търсиш такива по добре потърси в бишото ОНД

19

Анонимен

преди 6 години

Дали ще има Революция не знам но руснаците в момента са в цайтнот което е хубаво щеше да е още по хубаво ако не растеше цената на петрола но уви няма пълно щастие

18

до кога

преди 6 години

27 години едни и същи сценарии,водещи до беди,разруха,кръв и бедност как не се напиха с кръв тези вампири САЩ.

17

Старата плоча

преди 6 години

До Цар Соломон:) мнооо ме кефите с изявите - все по един калъп.първо: лустрсани лозунги без съдържание, конкретика, историческа обвързаност.второ: отчаян опит за защита на безмислени тезиситрето: грубо ругаене на руснаците.PS: отивам за пуканки - ще гледам мача :)

16

Portugal

преди 6 години

Положението не е никак добро. В Иран има около 40 милиона перси, 30 милиона азери, 5 милиона кюрди и още стотици други етноси. Единственото, което ги обединява е шиитския ислям. Евентуална революция може да прерасне в гражданска война между ислямисти, опозиция (финансирана от КОЙ) и различни етнически групи. В момента се подготвя втори сирийски сценарии.

15

защо ли

преди 6 години

Странно е но се цитират издания който са в списъка на чужди агенти в Русия,тоест финансирани от вън!!!???

14

пак

преди 6 години

В САЩ вече измислиха име за новата си авантюра,Персийска пролет.

13

Цар Соломон

преди 6 години

Революция ще има въпреки, че затворите в Иран имат само вход. В тях изходна врата няма. Правителството на Иран вместо да отвори нови работни места, да построи фабрики, да подобри живота на иранците, то използва данъците на хората за да подържа терористични ислямски органицации като Хизбулла и Хамас.На иранския народ им писна да подържат фанатици, убийци и религиозни ***. Турчина Ердуган не затвори ли половината интелигенция на Турция.Ислямската диктанура не се нуждае от образовани хора.

12

гого

преди 6 години

сещате ли се, Пекин, Тянанмън площада, едни протести големи и едни танкве железни. Някой интересува ли го сега. Къде е сега Китай, а къде ли щеше да е ако бяха поддали тогава...