29

Анонимен

преди 6 години

аз не разбирам защо трябва да се блокират цели булеварди за да могат тия довлеци да се придвижват бързичко, докато обикновения човечец, дето изработва БВП ще трябва да бъде ограничен да иде навреме да изработи тия пари, дето ще ги пръснат в тоя безмислен цирк! И какво ще покажем на тия чичковци? Че в София няма задръствания, че народа е търпелив, че всичко ни е наред...покажете им действителността бе, кре/те/ни!!!

28

Анонимен

преди 6 години

До Любопитен българинПрочети нещо от Алеко Константинов, може да попаднеш на интересно описание на отношението на "българи" като теб към келепира. Нищо старо не е забравено и нещо ново не е научено !

27

@

преди 6 години

По времето на комунизма имало ли е такива отцепвания на райони заради асамблеи, партийни конгреси или гости на партийни величия?Не.Нещо изглежда не разбирам демокрацията, щото избраниците ни се возят в кортежи от бронирани колони пред които наркобароните изглеждат жалки, техните началници от Брюксел ще блокират София за 6 месеца и ще има мерки за охраната им пред която бункера на х*тлер пасти да яде.Аз си мислех че министри и дупетати в демокрацията ще ходят на работа пеш и с гр. транспорт.

26

Анонимен

преди 6 години

Gerb ne e Bulgaria. Ochakvam tragichno predsedatelstvo na kalinkite s debeli vratove i plitki umove

25

Анонимен

преди 6 години

Голяммммм праз !!

24

Анонимен

преди 6 години

Само около НДК?! Разкарайте грозния незаконен паркинг около националния стадион още днес, ако е възможно!

23

Дядо130

преди 6 години

Важно за крадливите от парламента, но не и за хората

22

Любопитен българин

преди 6 години

Ъм някой може ли да ми обясни какви са ползите за страната (има ли изобщо такива), че да превръщаме това "събитие" в толкова важно, значимо и едва ли не да сме благодарни за него?

21

Дядо130

преди 6 години

Като свърши председателството и се махне жандармерията от София ще дойдат големите протести а те ще се случат след поредното увеличение на вода, ток и храна.

20

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Можеше да ги закарат в резиденция Бояна и в НИМ където беше двореца на Тато и там да си председателстват

19

...

преди 6 години

Добре що просто не евакуират хората от София? Очевидно са опасни за евро обществото

18

муньо

преди 6 години

До СиромашиятаБългария е на това дередже заради *** като теб. Сега е момента да излезеш на протест пред омразните гости, ако искаш да бъдеш чут. Мутромилиционерите иначе няма да се впечатлят.

17

Анонимен

преди 6 години

Добре де, като спрат Цариградско и Брюксел, как по дяволите ще се ходи до летището? По онова малко отвратително пътче, което и досега беше почти винаги задръстено, сега вече не знам как ще е. За да се докарат пред чужденците ще вкарат София в пълен блокаж. Защо не е помислено преди председателството за организацията на движението към летището и към младостите? Животът за обикновените хора продължава.

16

Анонимен

преди 6 години

София под еврообсада: Край НДК, Народния театър, летището, хотели...Тези защо ги охраняват нали не ги е страх?

15

АНТИ до герберУшеви

преди 6 години

Боко ще им покаже ли, развития мутрокапитализъм,в окрадената ни страна ?!Ще видят ли селата-призраци по баирите ?!

14

Сиромашията

преди 6 години

Полудя от мераци да покаже голия си зад...ник. Пазете ги,бе!Пазете ги *** *рантутници да папкат спокойно луксозните мезета,докато милиони българи опъват шии от глад. Пазете ги,да нанкат спокойно,докато България е разграден двор,пълна със забрадки и бради. Пазете охранените им телеса,да не заслабнат.Българите,кучета ги яли. Нека *одАт пеш,нека заобикалят по околовръстното за по- напряко..... Радвайте се на гостите! А,след шест месеца? Нови дупки на коланите....

13

Анонимен

преди 6 години

Колония.

12

пожелание

преди 6 години

А предупредиха ли гостите да са със зашити джобове и без пръстени ,защото ще им отрежат пръстите !!

11

Krom

преди 6 години

Да, тази година май ще открием сезона за моторите по рано. Честно, някой радва ли се за това "събитие"? Аз го виждам като нескончаемо висене в трафика, много пс.уване и други "тържествени" преживявания. Въобще, снимката ме изпълва с "радостно очакване". Май освен милите ни политици за които ще е тържествено, всички други ще сме от към страната на булката, така да се каже.

10

Анонимен

преди 6 години

А така шабес гои :)