33

Анонимен

преди 6 години

Ако е за корупция във висшите етажи на властта то това могат да бъдат само управляващите.Герб активно бягаха от тази формулировка и ето резултата.

32

БЪЛГАРИН

преди 6 години

До АнонименАМИ ТОГАВА В ДЕНЯ КОГАТО ЩЕ СЕ ПРЕГЛАСУВА ЗАКОНА ДА ИЗЛЕЗЕМ ПРЕД НС И ДА ПОДКРЕПИМ ВЕТОТО НА НАШИЯ НАРОДНИЯ ПРЕЗИДЕНТ ИНАЧЕ НСМАФИЯТА ЩЕ СИ УЗАКОНИ ДЪЛБОКО КРАЖБИТЕ СИ---34 000 000 000 ---СПОРЕД Б БОРИСОВ

31

Василев

преди 6 години

Селяни прости, да ви кажа нещо под секрет!!!Единственият начин да запазим и да си върнем българската животоспасяваща кръв е ако наистина започнем борба с корупцията!!!Или на по *** език, ако беше го формулирал господин професор Иво Христов, щеше да каже всичко кадърно и можещо се изнесе и се евакуира!!!Добър ден селяни прости, нали ви казах , че живота е жесток!!!???Той е несправедливо жесток, и който има мозъчни гънки оцелява, а такива като вас са слуги и васали!!!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

30

Анонимен

преди 6 години

Мойто предложение пък е тази комисия да бъде дадена на Извънпарламентарните партии! Само е опасно да не корумпират и тях.

29

АНТИ

преди 6 години

До ВасилевТака се борят с корупцията, че тя се разраства екстра.

28

Е и

преди 6 години

Българския еврокомисар Мария Габриел е откровенно корумпирана, замесена е в далавери с общински жилища, брат и също е в престъпната схемата, а ние си говорим за закон и как да действал закона, но никой реално не иска да разследва корупцията и да се бори с нея

27

Байфидан

преди 6 години

До 7 червен анонимник. Куклата си е кукла, само че сега е червена масковска.

26

Василев

преди 6 години

Много ми е интересно как се води борба с корупцията, когато имаме поръчкова слугинска прокуратура!!!???Някой ако знае как става това нящо да ни светне!!!Агент Рой Макрой!ЦРУ!!!

25

изнервен

преди 6 години

До предложение. А ако трябва да се разследва някой от опозицията или самият президент, тогава какво правим, бе тарикат?

24

Анонимен

преди 6 години

Представете си ако Цецка бе станала президент и нейна бе новогодишната реч?- телевизора щях да го гръмна, като пиратка.

23

р

преди 6 години

Глуппак.

22

до 21

преди 6 години

Китайския модел работи добре.

21

Василев

преди 6 години

В България няма корупция и никога не е имало!Корупцията я ловим във въздуха както снежинките!Още като усетим , че има корупционна среда и бам комисия, бам антикорупционни органи, бам закони,бам бидони,бам чалга балкони,бам селски ***!Добър ден селяни прости!Корупцията е проникнала в тъканта на държавата, и сега има ракови образования, като ц.иганизация, опроста.чване,обслужващ нискотехнологичен аутсорсинг!Селяни, живота е жесток, а вие сте тръгнали в ЕС без мозъчни гънки!Мадисън!ЦРУ!!!

20

.

преди 6 години

Лесно може да се справим с корупцията, но не знам коя думичка да използвам за да не стана враг номер едно на държавата ни, на българите знам че няма как да стана! |изчезват| депутати както и хора от правителството и министерствата, забранява се до 2 колято да работят за държавата. Към останалите се добавят всички от ВСС, ВКС и всички подобни думички и започваме на чисто с нови правила важати първо за тези които ги правят след това за останалите. да пропускаме и добре облечените бизнесмени ..

19

Анонимен

преди 6 години

Като президент няма големи права. Надявам се на следващите избори да се кандидатира за премиер. Време е за промяна.

18

Анонимен

преди 6 години

RADEV E GOLYAM NEKADARNIK,GRAMUVAM SE OT PREZIDENTA -KOMUNIST4

17

Анонимен

преди 6 години

Браво, Румене.Продължавай в същия дух.Българите ти вярваме.Герберастите на са българи все пак.Те са продажни кратуни.

16

АНТИ

преди 6 години

Пълно е със корумпета,байганьовци мекерета.Румен не им вярва, ето,че им сложи ново Вето.

15

Think

преди 6 години

Румене, Румене.. Ние каква я мислихме, тя каква стана.. Продължаваш да слушаш разни розички...

14

Анонимен

преди 6 години

Поредната излагация на Румен Радев !