11

Анонимен

преди 6 години

Да си председател на един разпадащ се съюз не виждам кое е престижното това е все едно цар Киро нито царството му е царство нито царя е цар

10

до 3

преди 6 години

До Shark 3,мдааа,българия благоденства за сметка на цяла Европа,нали от техните пари ви се плащат безбожните заплати и пенсии,ако чакахте на това дето стезаработили да сте умрели от глад,*** такива,и на всичкото отгоре неблагодарни,ръка трябва да целувате на Европа,при все,че не сте никакви европейци,а сте дошли от средна Азия

9

Shark

преди 6 години

До Анонимен. Вярно, забравих че на крива ракета все космоса и е виновен, та и на вас все Путин и Русия са ви виновни и който е на различно мнение е русофил и комунист. Чудя се само като дойдат онези еврокомунисти да ядат за наша сметка дали нашите ще им споменат, че пенсията в България е 100 евро, а мин. работна заплата от днес е 255 евро????? А?? И също дали ще споменат за качеството на храните, което няма нищо общо с това в страните от ЕС?? Защото сме равноправни, затова е така, нали??

8

АНТИ

преди 6 години

Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.

7

Анонимен

преди 6 години

"" а не на благоденствие на едни райони за сметка на други, както е в момента в ЕС. ... "".............Да ... проклетия запад пак ни използва ... а да ти хрумва, че ако не беше Европа, която по милост ни допусна до себе си ... всички като теб и децата ти щяхте да гладувате, защото от любимата ви русия ще получите единствено един голям ...xXx... което и заслужавате всъщност !

6

Анонимен

преди 6 години

Сега ни е паднало да утрепем европейските империалисти, които разпокъсаха България и Балканите.

5

ИМ

преди 6 години

Съединението на капитала ИМ с политиката ИМ прави силата ИМ.

4

Ъ...

преди 6 години

До Дракона..... представям си....хаха, ако не беше жалко щеше да е много смешно

3

Shark

преди 6 години

"Девизът е свързан с българската история, но отразява и идеята за обединена и солидарна Европа..." - Не преиначавайте девизът на най-важното събитие в историята на България. Този девиз няма нищо общо с Европа, камо ли с ЕС. Девизът означава съединение на основата на равноправие, а не на благоденствие на едни райони за сметка на други, както е в момента в ЕС.

2

Дракона

преди 6 години

За силна Европа с президент Бойко Борисов..

1

Анонимен

преди 6 години

Простотиите на новите еврокомунисти започват.Очаквайте шест месеца всякакви тъпотии .