118

Анонимен

преди 6 години

Разходете се по Козяк в делничен ден, около обед и вижте какви афроамериканци ни управляват, че да не чудите после що живеем като в Африка.

117

Овчар

преди 6 години

Радостното е че ....съшто така, радостноте е, че младите, ходили по света, си дават сметка за каква псевдодемокрация имаме у нас

116

до онзи, който яде

преди 6 години

всеки ден пилета, посмали малко в лъжите си... дори в болниците имаше един постен ден, в който се даваше пиле. Можеш да си направиш извода: пилешкото дали е било считано за месо? Толкова по въпроса за пилетата.

115

Анонимен

преди 6 години

125: То работа има бол, но за 500 лева. Ако искаш да гледаш семейство и да имате някакъв що-годе нормален стандарт, професиите са само "тираджия", "моряк" и "програмист".

114

Анонимен

преди 6 години

Радостното е че сред младите няма комунисти. Те вече ходят по света, а никъде няма като в България *** платени от една престъпна организация.В тях е бъдещето. Те няма да са като тези, които са живели по времето на соца.След 15 г. вече всички дето жалят за соца ще са измрели и България ще е коренно различна.

113

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че повремето на соца имаше проблеми и въобще сега това идеализиране на соца е глупаво.Всеки, който живееше тогава зне за какво говоря. Хората ги пребиваха в центъра на София и никой не се намесваше. "Народната милиция" не се интересуваше.

112

Хм

преди 6 години

Възможно именно Вишеградци да върнат ЕС в нормалното русло!Щото ЕС върви към кошмарен сценарий.Впрочем последното изречение в статията разкрива истината от какво се боят евробюрократите-от това да станат ИЗЛИШНИ!Ето какво пише накрая:"под натискът на популистите ЕС да деградира от общност на ценности до обикновен митнически съюз."Ами като им гледам "ценностите",те ми приличат повече на деградация и може би точно това и трябва да стане-който не си пада по ****алите и мюс*литата,да се отдели!

111

Анонимен

преди 6 години

По времето на соца беше мизерия. Купуваше се пиле само в неделя.Сега всеки ден мога да ям пиле.Какво толкова ви липсва този соц?

110

Анонимен

преди 6 години

И кой ще ви се върже бе червените?Младите нали имат интернет.А и тези дето верно са с леви убеждения като се запознаят с вас и си сменят убежденията. Винаги съм казвал, че комунист и евреин са най-голямото доказателство за това, което отричат.Те разбира се не го разбират. Няма как да го разберат.Един колега млад дойде на работа с твърди леви убеждения и го слжиха при един възрастен да го обучава, ония убеден комунист. И след 3 месеца вече младият беше изтрезнял и убеден антикомунст.

109

Анонимен

преди 6 години

Все по трудно се намира работа. Единственото сигурно нещо е, че през 2018 много хора ще останат без работа. А останеш ли веднъж без работа после много трудно се намира и то на много по ниска заплата, вече никой няма да те вземе на същата, а ако си над 40 години забрави изобщо да те назначат освен ако не си някакъв специалист. От оставането без работа до улицата минават средно 6 седмици ако до тогава не си намериш работа да си плащаш сметките.

108

Дядо130

преди 6 години

Това, че Германия, Франция и Англия са вече на 50% ислямизирани, не означава, че и в източна Европа ги искат. Скоро една страна да поеме пътя на Англия и ЕС се разпада. Нашите *** от парламента къде са да подкрепят източните страни.

107

Анонимен

преди 6 години

53% от българите не могат да си позволят достатъчно отопление на жилищата! Междувременно 44.2% от хората не могат да посрещнат сметките за адекватно за сезона отопление и се налага да се лишават от такова. Това е 14.5 пъти по-голям дял от средния за всички страни в ЕС.

106

Додо

преди 6 години

Укротяване на опърничавата... Източна Европа..========Разбирай: Налагане на Исляма в последните нормални държави в Европа - Вишеградската Четворка и присъединяването им към Европейския Халифат!

105

Анонимен

преди 6 години

Хахо...можеш да лъжеш - само пуберите, които не знаят какво е дънки Рила...маратонки Ромика...и печати по краката на момичетата позволили си да носят минижуп!Носталгични лъжци като теб - у нас валяло!

104

Анонимен

преди 6 години

Всичкото производство на Полша е собственост на западни компании, просто плащат там по евтино, стандартът на живот в Полша е много по нисък от западна Европа, почне ли да се изравнява ( това няма да стане) и западните компании ще си приберат проузводството.

103

до 115

преди 6 години

И това е хубаво така ли???

102

Анонимен

преди 6 години

Поляците не произвеждат и не изнасят никакви продукти, Полща е един балон.

101

Анонимен

преди 6 години

Липсва ми експлоатацията на детски труд!Бригадите за бране на рози...и победите на партията...петилетките ... чернобилските марули...опашките пред книжарниците за малкото книги на цензурираните "западни" автори! Липсват ми мазните отпечатъци по витрините на кореком...и зависта към избраните тироджии и моряци с презряните марки и долари! Липсват ми списъците и дългите нощи пред магазините ... битките за първите видеоплеъри (само възпроизвеждащи) на баснословни цени!

100

Анонимен

преди 6 години

Двама криминално проявени непълнолетни на 16 и 17 години разбиха вратата на 76-годишна жена в Стара Загора и я убиха, за да откраднат от портмонето й 23 лева.

99

Димитър 72 години

преди 6 години

При соца в училищата свободно се продаваха наркотици от партийните наркокилъри, но вестниците не пишеха за това.