118

Анонимен

преди 6 години

Зелените протестъри репетират за новогодишната нощ! С виковете го докарват, остава и хорцето да опитат, но е топличко и не са се сетили.

117

Анонимен

преди 6 години

Най - бедната и корумпирана страна сме в Европа, за нас не е проблем, няма нито един протестиращ. Искат да направят някакъв *** лифт - протести , революция ще правим .

116

Анонимен

преди 6 години

Банан е същото, жълт отвън-бял отвътре. Това че някои хора се позамогнаха от далаверки или други отидоха в града, не променя факта че са прости селяни отвътре. Много ясно, че ще имат повече писти,защото са им по големи планините и пистите са в алпийски пояс,където няма гори и има сняг дори през лятото и могат да се капат ски ;). И знаете ли кога някой банан във Франция реши да не отвори зимен курорт ей така (Витоша )? Никога! Концесията се прекратява!

115

Анонимен

преди 6 години

По - удобно е да се направи асфалтов път до ски зоната на Банско, с голям паркинг, вместо втори лифт.

114

стар филм

преди 6 години

Това са режисирани отвън "протести" целящи спъване развитието на туризма в България .Зелените са като дините -отвън зелени -отвътре червени .Защо същите зелени не протестираха при строителството на руски хотелски комплекс на устието на Камчия ,където управител е бившата секретарка на комсомола при Т.Живков? Бългрия има сто пъти по-малко писти от Швейцария , Австрия и Франция ,които развивайки ски туризъм в никакъв случай не са съсипали природата си.

113

Анонимен

преди 6 години

Пардон,демянишки гори исках да кажа.отдавна има апетит за тях

112

Анонимен

преди 6 години

Само да ви кажа, че френските Алпи са най добри! Стига верно с тая Австрия. Несравними са ;)За българия спасение няма! Ще тръгнат да секат и бъндеришките гори после и на езерата мега курорт ще искат да правят и "супер " Витоша.Единственото,което може да ги спре е недостиг на средства, щото ЕС ще секне кранчето а в "държавната " предполагам няма почти нищо. В тая бананова република с толкова банани,само бог може да я опази

111

Анонимен

преди 6 години

В момента, в който се заяви и ев рейска оферта за туристически бизнес в Банско и "протестите" ще секнат!

110

Анонимен

преди 6 години

До Сизар Риц 127Не сме те канили нито да си мериш, нито да си мелиш тука бе! Близар Фриц! Разкарай си *** като не ти харесва!

109

Пънкс нот дед

преди 6 години

Австрия е едно селско местенце което се крепи на богати руснаци обаче с тия цени които изблъскахме всички идват тук и ония понеже нищо друго нямат в държавата си с площ на Софииска област правят удари под кръста!Швейцария е друга бира ама там е за тузари цените са високи!

108

Сизар Риц

преди 6 години

Толкова ми е смешно селския туризъм в България, със селското обслужване от ***. Къде сте тръгнали да се мерите с Австрия и Швейцария хаххаха

107

Анонимен

преди 6 години

Австрия добре плаща май щото тука се напълни и с англичани и с гърци и с руснаци и тн а те не смятат че в австрииският въшкарник е "по ефтино хубаво и бла бла"!Май наистина трябваше да дойдат танковете навремето в Китай отидоха и сега Китай е най-великата държава в Света.Къде сте чули зимен курорт без инфраструктура та това е смешно.Пълен цирк!

106

Анонимен

преди 6 години

Много от протестиращите гасиха пожара в Кресна, както и пожара в Източни Родопи, чистеха и Пиин и Рила от *** на ***, залесяваха Витоша и пазеха гнездата на египетските лешояди и на Царския орел.Айде ти се закълни в себе си и най - скъпото ти, че си гасил пожари и си участвал в някоя природозащитна инециатива.

105

krivak

преди 6 години

каква конкуренция? селяни прости!

104

марко

преди 6 години

Гледам протестите "за" и "против" ги плаща един и същ платец.

103

Харашото

преди 6 години

Платени мекерета на конкуренцията от Австрия ,Швейцария,Франция и Италия !

102

Дани

преди 6 години

Моля, всеки един от тези природозащитници от снощния протест, който бе в района на Кресна в края на август и помагаше в опазването на планината, и гасенето на пожара да вдигне ръка за да го видим и поздравим.

101

Чоко

преди 6 години

Това са банда навлеци, които не знам защо се ползват с протекциите на властта. Трябва да бъдат разпръснати веднага а не да тероризират целия град

100

Некъф

преди 6 години

Как ли пък не заради шепа зелени и 100-на протестиращи ще спираме развитието на туризма ни. На тия им се плаща умишленно да стопират развитието на туризма ни от западните страни, за да не им лапаме туристите.

99

Ганчо

преди 6 години

Стига с тази Австрия. Там е по-хубаво, по-евтино, по-уредено и ги няма нашите наглеци които те хранят със стара храна и няма обслужване. За това ще ходя в Австрия и не само аз, ако ще да построят не втори а трети лифт, простотията ще бъде съща.