161

Мнение

преди 6 години

Всичко това е като историята с "Манастирски ливади". Хубав район, природни дадености. Презастрояваме.Презастрояваме двойно и тройно. С цел печалба. После...Олеле! Няма улици! Няма паркинги! Няма светлина! И викове:Трябва да се намеси Държавата! Защо? За да може презастроилите да преизпълнят плана за свръхпечалба.Или греша...? Бройте колко хотела ще се построят в и около Банско за следващите 10 години. То е новият Слънчев бряг! Някой харесва ли още Слънчев бряг?

160

До 158

преди 6 години

Ти май не четеш какво действително пожелава българския народ на твоя любимец,иначе нямаше да се излагаш толкова.И недей спами от името на българския народ.

159

Анонимен

преди 6 години

Това "възможно най-скоро е разтегливо като ластик.Скоро,скоро,колко да е скоро-догодина,по-догодина,още по-догодина или докато падне правителството.

158

Kayo

преди 6 години

Преди 10 години в ноември падаше първият обилен сняг в Банско (града, а не само ски зоната), днес вали дъжд в декември. Колко години още мислите, че ще продължи да има трайна снежна покривка през кратките 4 зимни месеца, след като и сега курортите ни функционират благодарение на системите за правене на сняг. Не е нужно да си гений, за да видиш истината, но да я игнорираш е като притчата за човека, бутащ канара нагоре по хълма.

157

Анонимен

преди 6 години

Ако ще и 10 лифта да им построят, нищо няма да се промени.Банско ще си остне клоака, и то за сметка на природата.

156

Анонимен

преди 6 години

Пожелавам на Юлен и Цеко мека и безснежна зима

155

Анонимен

преди 6 години

Българския народ пожелава на Борисов още много мандати , за да се развива и богатее България. Това е реалната политическа класа в момента. Само си представете лелката Нинова - Премиер. СМЕ.Е..Е Х в цяла Европа. Ами с нея никой не желае да говори , защото тя само ръси глупости. Непрекъснато говори , че защитава бедните , а окраде народа с приватизацията на Техноимпекс . Милионерка дружка с бедните. Ха-ха-ха .

154

Анонимен

преди 6 години

Изначално Банско и ски зоната са проектирани зле, самото Банско се намира относително далече и доста по-ниско от ски зоната, не е като Боровец например да е непосредствено ппд ски пистите, поради тази причина е и проблема с опашката на кабинката, самата кабинка е 2200 човека на час, а хотелите са с над 40 хил легла, и 5 кабинки да направят пак в пиковите моменти ще има опашки, на подобни места в Алпите се правят влакчета, в ппследно време и електробуси, ама целта в Банско е друга

153

панализатор

преди 6 години

ЕКОЛОЗИ РЕКИТЬОРИДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМКАКВО ЕКОЛОГИЧНО СА НАПРАВИЛИ ОСВЕН РЕКЕТАКЪДЕ БЯХА КАТО СЕ СТРОИ НА СВ. ВЛАСТ И СЛЪНЧЕВ БРЯГАКО В МАЛКО НАСЕЛЕНО МЯСТО СЕ ИСКА ДА СЕ ПОСТРОИ ВЕДНАГА СЕ ПОЯВЯВАТ ТЕЗИ ЕКОЛОЗИ РЕКИТЬОРИБАНСКАЛИЙ ДА ХВАНАТ СОПИТЕ И И ДА ИМ ПОКАЖАТ КОН БОБ ЯДЕЛИ КАК НА ЕКОЛОГ СЕ КАЗВА ПЕЗЕВЕНКТ И КАК СЕ ПРЪЦКА В БАНСКО.БОЙ БОЙ ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ ЕКОЛОЗИ КОИТО РАБОТЯТ ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА бЪЛГАРСКИЯ ТУРИЗЪМ.ЗАЩО СЕ ПОКАЗВА ТЯХНОТО МНЕНИЕ КОЕТО НЕ Е МИРОДАВНО

152

Българин от Германия

преди 6 години

Абе, вчера на Цугшпитце ( най-високия германски връх) откриха нов кабинков лифът с преносимост 600 души на час. Бил съм много пъти на ски в Австрия и Швейцария. Писти на един курорт средно 70 км. с по десетина лифта от всички видове от влек до 12 местна кабина. Ски-Индустрията бумти, всички доволни, държавата получава данъци. Сега Швейцарски НГО-та плащат на EKO "талибаните" за да няма конкуренция. Банско има всички дадености за ски туризъм (червени, сини и черни писти), както и за World Cup.

151

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАвстрийските и швейцарски курорти били платили на българските "еко талибани" да спъват супер, мега, хипер, ултра великото Банско...Абе пич, ти чуваш ли са какви ги брътвиш изобщо?

150

Анонимен

преди 6 години

До AlekТочно така, това е "шахматната стратегия".Сега ще видиш как няма да има хора за този втори лифт.И съответно ще кажат "Ми те хотелите са малко".Айде - застроявай още...

149

Alek

преди 6 години

Май забравяме защо е този спор!? След като Пирин е бил обявен за резерват, кои е позволил Банско да се разрастне чак толкова като сграден фон, че вече да има нужда от втори лифт?! След появата на новия лифт ще се окаже, че не е натоварен достатъчно и хайде пак да строим, за сметка на какво? Не е трудно да се сетим, че за сметка на Природен парк Пирин, ако въобще ще има нещо такова като Природен парк...И те така... А Цеко Минев ще продължава да протрива ръце и да му спасяваме Банката при нужда

148

Анонимен

преди 6 години

Банскалии се доказахте, че сте по-мияри и град от камериерки и бармани.

147

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе съм чул еко "талибаните" да рекламират австрийските и швейцарските курорти.Ако ти смяташ, че шмбеджиийницата и тарабата ти за чорапи и *** в Банскоса по-важни от природата,това е друг въпрос.

146

Анонимен

преди 6 години

Вилаш Швейцария и Австрия се уплашили от Бансчо и чалта таргета там

145

Анонимен

преди 6 години

цеко плаща наред, само и само да заграби нови територии

144

Анонимен

преди 6 години

Питаш от кой са захлебилили, ами слушай ги поне малко тия ЕКО талибани.Как рекламират австрийските или швейцарските Алпи.Ще кажеш, че е случайно ли?

143

Анонимен

преди 6 години

Ако Цеко направи втора кабинка на Банско можете да забравите за Витоша, то и сега ако на Витоша всичко е както трябва нема да има живо пиле на Банско

142

Анонимен

преди 6 години

Спомням си преди 3-4години по телевизия СКАТ в едно предаване как така наречените патриоти начело с Валери Симеонов как бяха против презастрояването на Банско и втора кабинка и въобще здраво плюеха по юлен, странно колко ли е кихнал Цеко та да си променят мнението на 180 градуса