65

10

преди 6 години

Стега сте ни занимавали с бълнуванията на една болна жена1

64

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости. За мен е достатъчно едно от предсказанията на Ванга - през 1994 година на световното в САЩ, тя каза, че вижда на финала две Б-та - Бразилия - България. Там не позна, защото италианците ни биха, но пък един индийски знахар позна и финала, и победителя. Значи, смятайте колко са верни предсказанията на Ванга. Сега още 50 години ще ги тълкуват и ще им се приписват разни измишльотини.

63

Анонимен

преди 6 години

За кръстосаните ръце е ясно, но какво е казано за кръстосаните крака не се знае.

62

гадатели 7

преди 6 години

През 3011 год разследващите органи ще установят връзка между всички хора от списъка на ИИ. Оказва се, че всичките са работили или работят в РЗИ. Всички са били или са държавни чиновници, които не са затворили баничарниците с персонал на смяна - 1 човек. Така те са позволили един и същ човек да пипа баници и пари.

61

Анонимен

преди 6 години

Обикновено се казва какво е предрекла Ванга чак след като определено събитие се случи. Мсъщност тя те е правила никакви предсказания за бъдещето, но много хорица направиха големи пари с книги за Ванга, пълни с измишльотини.

60

добре си спомням

преди 6 години

Ванга беше предсказала ,че през 2000 г . светът ще свърши , но предсказанията й не излязоха верни ! През 1995 г. всички наивници започнаха да хивеят като за последно ,да харчат парите си и да се наслаждават на живота защото Ванга била предрекла ,че през 2000 г. светът ще свърши !Да ама светът не свърши ,а наивниците изхарчиха всичките си пари !

59

Аз

преди 6 години

До 20-Севрюкова е дъщеря на българка и белогвардеец.Наскоро четох за нея,за това си позволявам да,те коригирам.Аз вярвам повече на нейните предсказания.

58

гадатели 4

преди 6 години

Тогава всички ще се запитат, какви са тия "кръстосани ръце". Накрая ще се окаже, че това е метод за правилна работа в баничарниците, с която ИИ се опитва да сведе болестите сред населението до абсолютния минимум.Тогава ЧОВЕЧЕСТВОТО ще промени законите по команда на ИИ. През 3010 год закона за кръстосаните ръце ще гласи:"ВСЕКИ БАНИЧАР ТРЯБВА ДА МЕСИ САМО С ДЯСНАТА РЪКА И ДА ПИПА ПАРИ, ВРЪЩА РЕСТО С ЛЯВАТА И НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА КРЪСТОСВА/СМЕСВА РЪЦЕТЕ СИ"

57

гадатели 3

преди 6 години

От друга страна страна хуманоидите ще започнат да се присмиват и дори това ще стане СВЕТОВЕН проблем. Няма да има сила, която да преориентира ИИ да не се занимава с баничарниците. Вместо да решава световните проблеми, ИИ ще изведе откритие, което ще бъде формулирано по този начин.Баничарниците ползват методиката на кръстосаните ръце вследствие на , което се разпространяват вируси, болести и накрая смърт сред населението на планетата Земя.Тогава всички ще се запитат, какви са тия "кръстосани

56

Аз

преди 6 години

Аз пък Ви предсказвам,че до 5079г. няма да сме живи,та да вуюидим края на света.Носете си новите дрехи и гледайте позитивно на нещата.

55

гадатели 2

преди 6 години

нека да го кажа просто. интелекта може сам да достигне до истината без факти. това, че човек си вярва не винаги означава, че е луд. В бъдещето един от основните проблеми, които изкуствен интелект ще работи е свързан с баничките.След 3000 год. учените ще разберат, че ИИ ще може да прогнозира много точно бъдещето, както в глобален мащаб така и в минимален за брой. Тогава ИИ ще изчисли, че 90% от болестите са дошли от "баничарниците" и дълго време ще се занимава само с това. От друга страна хума

54

гадатели 1

преди 6 години

човешкият интелект е нещо, което хората все още не разбират.в момента изкуствен интелект - собственост на гоогле се е научил сам да говори. проблемът е че никой не го разбира. 100% сигурно е, че говори нещо, но просто никой не го разбира. анализите на мат. модели показват много сложна реч.Защо има хора, които говорят за бъдещето все едно е истина? Причината отново е неизвестна. Дори за тези, които говорят "глупости" като Ванга. Все още не е дошло времето да разберете и тази загадка.0 о.с.

53

Анонимен

преди 6 години

А предрекла ли е дали Боко ще стане още по-богат през 2018...то се знае де, ама аз да си питам.

52

Анонимен

преди 6 години

Тръмп диктатор, глупости. Той е пионка на нечии интереси, а собствените му предизборни планове бяха спрени. Даже Тодор Живков не беше диктатор, за разлика от примерно Чаушеску, който управляваше сам с жена си и се противопоставяше на Съветския съюз.

51

Бау

преди 6 години

"Например това, че 44-ият американски президент ще бъде последният президент на САЩ. С идването на Доналд Тръмп на власт през януари 2017 това предсказание се оказа погрешно." това не съм убеден, че е грешно ... Тръмп не става за нищо ...

50

МaйМyнaтa

преди 6 години

Тия като се интерсуват толко от бабата, не знаят ли поне кой и продаде мозъка на американците.

49

Primas Prime

преди 6 години

Моето предсказание за 2018, е че голяма част от годината ще бъде трудна и ще бъдем свидетели на невиждани до сега неща.Земята ще стане свидетел на първото извънземно нашествие, което ще започне от София, но извънземните ще бъдат разбити.Ще сме свидетели на много неочаквани но и за някой невъзможни неща.Научният прогрес през 2018 ще се развива светкавично и до 2023 ще се развием до ниво на безпроблемно пътуване в слънчевата система и отвъд!!!

48

агроном

преди 6 години

Добре че е Хъфигън поуст, че да ви запознае с пророчествата на Ванга. По-голяма смехория не бях виждал отдавна. Превеждаме новините си от чужбина вместо да си ги напишем ние. Браво, З.Ж. =D =D

47

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ ке паднеГришо ке падне от Бойкослед КТБ и държавата ке падне

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 44Аз пък не помня да е казвала нещо.Всичките и "предсказания" са се предавали по системата "една жена каза, че баба Ванга е казала..."И както всички "предсказания" изведнъж стават много известни след като се случи някоя простотия.