209

Анонимен

преди 6 години

89та когато бяхме със СССР България беше почти 10 милиона. Днес е 5.5 милиона от които само 3,4 са българи--------------------------Това е лъжа , бяхме постигнали почти 9 млн нопо време на Голяма екскурзия 1989 паднахме с 500 000 . Това е най -големия срив за кратко време. Сега сме 7.2 млн като българите са над 85% сиреч около 6 млн

208

Анонимен

преди 6 години

Преди 9ти септрември фашисткия режим избива 50 хиляди без съд и присъда, много от които жени и деца.-----------------------------Това е долна лъжа която няма нищо общо с истината

207

X

преди 6 години

Щом хората не искат паметник, значи няма нужда от него...

206

Анонимен

преди 6 години

Преди 9-и комунисти тероризират българите, по заръка на Коминтерна.

205

Желязна завеса

преди 6 години

Преди 89-а българите не можеха да бягат зад граница, а много искаха. Щом открехнаха вратата всички за изсипаха навън

204

Прав-илно

преди 6 години

Абсолютно вярно ,България е колония ,умишлено ни подменят културата Общество откъснато от корен не е обществото ,а *** .

203

Анонимен

преди 6 години

89та когато бяхме със СССР България беше почти 10 милиона. Днес е 5.5 милиона от които само 3,4 са българи и повечето са над 60 години. 27 години евроатлантизъм и България стана световен шампион по измиране, най-висика смъртност в света, по висока от всяка бедстваща африканска страна.

202

Анонимен

преди 6 години

Преди 9ти септрември фашисткия режим избива 50 хиляди без съд и присъда, много от които жени и деца. След 9ти септември Народният съд осъжда 20 хиляди кръволока на смърт.

201

Анонимен

преди 6 години

Ако руските искат паметници да извадят пари и да си ги охраняват. Не стига че им финансирам монополите в бг амо сега с данъците ми ще има пазя паметниците. Да го товарят на един зил и да си ги взимат в калната държава

200

наблюдател

преди 6 години

Факт.

199

НОМЕР2

преди 6 години

ЩО НЕ ГИ СЪБЕРЕМ ВСИЧКИТЕ НА КУП...ЕДНО БУРЕ БАРУТ И НЯМА ПАМЕТНИЦИ НА НЕСЪЩЕСТВУВАЩАТА ВЕЧЕ АРМИЯ-ОКУПАТОРКА!

198

Анонимен

преди 6 години

До фактолога Прибави си към фактите 30000 убити без съд и присъда от комунистическата власт стотици хиляди изселени или инерниранимилион с отнето имущество - земя, инвентар и животни , сгради , фабрики

197

ФАКТ!

преди 6 години

През ВСВ САЩ бомбардираха България и избиха няколко хиляди цивилни българи. САЩ са военнопрестъпници!

196

Тежък Сокол

преди 6 години

В първите две десетилетия на социализма обществено и икономически активни бяха родените преди Девети септември и за това нещо се развиваше. После родените по време на Девети или около него е...........ха мамата на социализма ,а днес ни управлява така нареченото Априлско поколение около 1956 няма как да е различно , трябва то да отмре за да дойдат новите родени около или след Десети ноември за да се променят нещата.

195

Калеко Алеко

преди 6 години

Че защо да ги пазят, нали самата матушка Русь се отрече от съвеЦкото си минало и макар под сурдинка обяви режима на товарищ сталин за репресивен. Светът пък отрече напълно комунизЪма и приравни савстиките му, наравно с пречупения кръст на фашистите, а комунизЪма от сталински тип, в България ни го довлякоха именно съвеЦките войски, увековечени с паметници, като този на съвеЦката армия и Альоша, така че ако раССия наистина е скъсала с комунизЪма и съвеЦкото си минало, що се притеснява за паметници

194

Петров

преди 6 години

Руснаците ни виновни че сме некадърни мизерници и и избираме невежи неграмотници да се прегръщат с този онзи и да наричат това външна политика.

193

Анонимен

преди 6 години

А "докторският паметник" никой не го руши и осквернява. Защото тези хора, наистина за заслужили за разлика от пияните съветски м...ци, които така ни освободиха от фашизма, че още не можем да настигнем Европа.

192

Анонимен

преди 6 години

Това е паметник на убийците на свободителите ни от турско робство. Не забравяйте, че комунистите избиха белогвардейците.

191

БГ

преди 6 години

РУСОФОБЧЕТА,ЧУЖДОФИЛЧЕТА И ДРУГИ ЛОШИ ХОРА НЕ УВАЖАВАЩИ ЗАГИНАЛИТЕ 40000 БЪЛГАРИ ВЪВ ВТОРАТА ВОЙНА ЗАЕДНО СЪС СЪВЕТСКАТА АРМИЯ,РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ВИ НАСТИГНЕ ТОВА КОЕТО ПРАВИТЕ ИЩЕ СИ ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛУЖЕНОТО.

190

Русофилски лъжи

преди 6 години

До БГТРАКИЕЦВсичко, което си написал е една огромна и долнопробна русофилска лъжа.