27

Анонимен

преди 6 години

Никой никога не е откривал рицин. Да, това е много вероятно вещество, за да настъпят такива поражения и неговата смърт, но цялата история започва след като той споделя с лекуващия го лекар, че е отровен. А историята с чадъра се отхвърля дори и от Владимир Костов, прострелян с подобна съчма. Има дори и много спорове дали количеството съдържащо се в съчмата е достатъчно и има потенциала да убие човек. Цялата история доста насмърдява.

26

Анонимен

преди 6 години

Нищо чудно. Сроковете за пазене като секретни на тези материали изтичат и те изчезват, за да не се разгласят публично.Не се казва но в две официални експертизи на унгарски специалисти по отровите се казва,че в сачмата открита в Марков не може да се съдържа количество отрова, способна да убие човек.Да използват хората и след това да ги убиват е стар метод на запада. Проверете колко хора загадъчно са умрели, за да не дадат показания за убийството на Кенеди.

25

Петров

преди 6 години

И на Коледа не успяхме да минем без американските мантри за Марков, "комунизма", дЕсидентите и останалите измислици за "антикомунистическа съпростива".

24

Ешекь

преди 6 години

До Гостhtt 28 Сега България е пълна с такива като този Марков и от такива тегли Желката, Стоянов- 10-то процента,........ нямат чет.

23

Анонимен

преди 6 години

Не знам каква е била комунистическата ***, но тогава България 89та е била почти 10 милиона, а при еврпатлантическата *** стана 5,4 милиона и българите са световни шампиони по измиране, най-висока смъртност в света, а евроатлатническите пенсионери ровят в кофите за огризки от храна.

22

Анонимен

преди 6 години

Това си е планирано да изчезне. Стига са се правили на клоуни.

21

Анонимен

преди 6 години

G.MARKOV YADESHE I PIESHE S BAI TOSHO,A ZAD GARBA MU GROB KOPAESHE.

20

чарли

преди 6 години

Е и,какво ?

19

Жокер

преди 6 години

За да не се разбере истината. Марков умира от инфекция след като е одраскан от домашната си котка. Сачмата в крака си я имал от лов на пернат дивеч. Бил е ловец. Много ловци имат такива малки сачми и не ги вадят защото по принцип не са опасни. Всичко останало е СЪЧИНЕНИЕ в стил "Джеймс Бонд" със странни оръжия и отрови. Истината е че никоя уважаваща себе си служба от миналото няма да се "хаби" за някакъв шматарок като Марков

18

Анонимен

преди 6 години

Защото след изтичането на секретността маските щяха да паднат и щеше да се разбере, че Юда е бил очистен от британските служби. Все пак предателите никой не ги обича.

17

Ъперкът!!!

преди 6 години

Ха ха ха!!! А сега бре-пробвайте да познаете дали ще бъде издигнат паметник на коце чакърчето,дето взе та пукна завчера внезапно бре???Ха ха ха!!! Дето едната му щерка червена у Лондон-града голяма бачка и съществува бре!!!А другата ме червена издънка е некъде по Скандинавието бре!!!Ха ха ха!!! А Джери си беше готин отвсекъде бре!Оня го уби чрез ПГУ на ДС -факт,отдавна и широко известен бре!!!А вие шушумиги сте безсилни и безпомощни бре!!!Ха ха ха!!!пп-И агент Пикадили скоро ще пукне бре!!!Хаха!

16

666

преди 6 години

Стига вече ....този доносник не заслужава да ни занимавате с него.Три години никой не се е сетил за тези "документи" , сега се сетихте:(((

15

Анонимен

преди 6 години

Той си беше двоен шпионин. Ми6 го разкриха и го ликвидираха. Сега замитат следи.

14

Анонимен

преди 6 години

Мине се не мине време и извадите от нафталина този. Дори и на празник не спирате да ни го натрапвате. В България ходеше на лов с Тодор Живков и пишеше сценарии за на "Всеки километър". Избяга на Запад, громеше "социализма", нищо, че в България пееше, че "червеното знаме роди". Паметник имал. Нека има та като минават родителите с децата си да им разясняват кой е този предател. Историята хубава или лоша трябва да се знае.

13

Анонимен

преди 6 години

Преди няколко години бяха публикували писмо на Г.Марков до негов приятел. Писмото съдържаше размисли относно западния модел на управление; от писмото струеше разочарование от западната "демокрация".Явно след като агентите на крадлицата са го свитнали, са му спретнали и едно досие за двоен агент, за да бъде дискредитиран.Истината, обаче, след 35 години "демокрация" се изясни на повечето хора - упралвнието никога не се променя - шепа *** контролират парите, останалите бачкат като роби.

12

kings

преди 6 години

До АнонименЯ кажи сега по времето на соца как си ходил 2 пъти на море и как сме ядяли истинско сирене.

11

Ъперкът!!!

преди 6 години

Ха ха ха!!!Разликата между вас комунисти диви и него е следната бре!!! Жоро Марков-Джери има ПАМЕТНИК в центъра на София бре,а вие шушумиги злобни ще си *** в неизвестност бре!!!Ха ха ха!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Все още не разбирам защо чужд шпионин има паметник у нас.

9

Хюго Бос

преди 6 години

Аман от този вече. Докога ще и натрапвате фалшиви герои, известни с нищото си?

8

Анонимен

преди 6 години

Накратко- изчезнали са документи, уличаващи британските власти в поръчкови убийства, включително и това на Марков. Явно секретността им е изтекла и...