16

А бе

преди 6 години

До Анонимен"Най-добрият вариант-Израел да напусне планетата Земя"Естествено че да,ама е прекалено смела мечта-няма лесно да се отървем от тия....

15

Анонимен

преди 6 години

НАЙ ДОБРИЯ ВАРИАНТ - ИЗРАЕЛ ДА НАПУСНЕ ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ.. -ЗАЕДНО С ТРЪМП.

14

Анонимен

преди 6 години

Лека полека белите държави ще напуснат Юнеско, защото го е налазил един вирус от кремлин. Да си членуват там последните верни роби на маскавата.

13

Анонимен

преди 6 години

До angel neceserГаньо все иска да му дава някой. С какво си заслужил бе *** смешен? И 20 млда да ни дават, че.п за зеле не става от балканския тапир. Ще крадне всичко и ще ходи да се надува на някой курорт.

12

Су-57

преди 6 години

Краварите защо не напуснат НАТО, а напускат Юнеско ами защото искат да ползват НАТО за буферна зона. САЩ не дават пари за климат и за култура единствена им цел е да спасят себе си и каквото могат, като забъркат света в хаос.

11

Я, па Я

преди 6 години

Еврейството е религия а не етнос. Но днешните израилтяни се смятат за наследници на народ който е живял някога, бил е номадски и се местел през цяла С. Африка и БИ пасейки овцете и козите си. После са се заселили в земите на финикийците с претенциите, че тези земи ми ги е обещал Бог. Без да се интересуват от това какво мисли по въпроса финикийският Бог. С течение на вековете са се смесили с местните и са се превърнали в мошеници деградирайки търговията до измама. Природни измамници и наглеци.

10

ANGEL NEBESEN

преди 6 години

До AонименАКО АМЕРИКА ДАВА И НА БЪЛГАРИЯ ПО 7 000 000 000 ДОЛАРА ВСЯКА ГОДИНА БЕЗВЪЗМЕЗНО---КАКТО И НА ИЗРАЕЛ НЕ НИ ТРЯБВА ЕС

9

Анонимен

преди 6 години

Някой още да не е разбрал,че ФАЩ са израелска(еврейска) колония,която се налага,като робовладелец на останалия (гойския) свят?!!!И сега,ако останалият свят сам се е поставил в унизителното си положение на еврейски гои.крайно време е да разбере,ЧЕ САМ,СЪС СОБСТВЕНОТО СИ МАЛОУМИЕ,СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ В ТОВА И НИКОЙ ДРУГ(най-малко евреите),МУ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА!!!

8

без Уйнеско

преди 6 години

Баси

7

Анонимен

преди 6 години

Нещата са несравними. На това място се е намирал Храмът изграден от Соломон, единствената светиня за юдейте, докато за мюслитата- техният пророк сънувал, че там хвръкнал във въздуха и толкоз... Аз много съжалявам, че наша сънародничка в лицето на Бокова действа толкова брутално и пристрастно в полза на арабите, но вярвам, че тя ще си получи "заработеното" и Тръмп ще я изпъди нея и семейството и от САЩ.

6

Додо

преди 6 години

Юнеско и ООН са платени трибуни на Ислямския Джихад. Нито една нормална държава не може да си позволи да участва в тези Сатанински, антихристиянски структури!

5

Анонимен

преди 6 години

Кога най-после евреите ще си избият от главата мисълта, че са богоизбран народ? Богоизбрани народи няма!!!

4

ЦК на Либерстите

преди 6 години

Нормално, Юнеско показва на снимки - деца жертви на ционисти!

3

(-_-)

преди 6 години

Израелците т. е. Евреите леко са се объркали що се отнася до мястото, на което да си спретнат държавата.. Иначе да са живи и здрави!Наздраве!

2

Анонимен

преди 6 години

Следващата седмица ли напуска или края на 2018 г.?!?! В заглавието едно, в текста - друго. Наздраве!

1

Anon

преди 6 години

Палестинците за хиляда и кусур години не можаха да спретнат и най- елементарното подобие на държава. Евреите за 100 години направиха Израел. Нищо не трябва да се дава на арабите. Със всеки ден развитие на новите технологии, акумулаторите и т.н нефта олеква. Скоро ще дойде момента когато арабите ще са където винаги са били в модерната история и с оглед на интелектуалното им ниво трябва да бъдат- на дъното.