187

Анонимен

преди 6 години

ZdraviteHto za ezotgovornost e tova za *** moje za nas nemojeI tova e skapano ypravlenieNe vi li e sram Xristiani smeIma tolkova biznesmeni zahto ne pomognete ami xodite po pocivkiSkapana darjava

186

Анонимен

преди 6 години

До третото дете ,нещата са нормални,но и *** нямат по петнадесет!

185

Анонимен

преди 6 години

Ало,Днес-а! Напишете в статията поне банкова сметка на хората!

184

Анонимен

преди 6 години

До До 223И въпреки това,трябва да им се помогне все пак бели хора и българи сме.. нека да имаме човещина. Идват светли християнски празници. Дано държавата и политиците да им помогнат парично и материално. На бащата на тези деца трябва да получава чисто 1700 лева,за да ги издържа,както и това държавата да ми помогне за кредитите. Но ако той си изплати с държавна помощ кредита,държавата трябва да му даде ултиматум:никакви кредити и кредиторите и банките да не дават на този човек повече кредит.

183

До 223

преди 6 години

Това не е помощ, а просия! Единствения начин да помогнеш на някого е да го научиш как сам да се справя с проблемите си, но тук процеса е двустранен. Ако смяташ да ги храниш тези цял живот и за теб това е правилния подход, значи имаш сериозен проблем.

182

Анонимен

преди 6 години

Всичкото това съм го преживяла. Не сте сами. Много сме, унижените български майки и бащи.

181

Анонимен

преди 6 години

Хей гиди робство турско, де си?!

180

Ina

преди 6 години

Zashto imat tolkova decaHem prosti hem bedni

179

Анонимен

преди 6 години

Хем повечето гласуват за капитализъм, хем искат общински жилища, дълъг платен отпуск по майчинство, детски надбавки, безплатни градини и училища, безплатно здравеопазване, пенсии за всички... Питайте Тръмп какво мисли по въпроса, или императора на Япония. Искайте от Цветан Василев, от Гриша Ганчев, от Иван Костов, от Иво Прокопиев и сие. Семейството съвсем не е изпаднало.

178

Бай Тошо

преди 6 години

Капитализъм това е . Нали това искахте хубавите опаковки и да станте милионери. Така е ама само за 5 % от хората другите ще живеете като скотове....... В капиталистическата държава е така.....Да имаш много деца е благодат но не и в капиталистическата държава..... В капиталистическата държава идела е консуматор егоист

177

Додо

преди 6 години

Браво! Това са едни наистина щастливи хора! Материализирането на обществото и изкривяването на определенията за щастие през призмата на корпоративната антикултура доведе Западния свят до упадък и разпад...а, и милиони сирийски бежанци!

176

Анонимен

преди 6 години

Тези не са ли чували за контрацептиви? Те шведите нямат по толкова. Те стигат до 5 6 най много 7 и спират. То е хубаво да имаш много деца както навремето бабите ни са имали по 5 някои и по 7деца. Ама в тази красива страна с тези красавци в управлението и стези красиви заплати няма как да им създадеш бъдеще. Обречина са на глад мизерия и безработица. Аз имам 2 и се чудя как ще ги отгледам. А какво остава да имам 15 тази цифра не ми харесва. Това е безотговорно поведение от страна на родителите!

175

Анонимен

преди 6 години

Те децата им пораснали вече, не живеят с тях дори, сега реват че не могат да ги гледат - инфантилна статия за ревливи женички.

174

Анонимен

преди 6 години

Децата не са малки. Да намерят работа на жената. Малко ще си стъпят на краката.

173

Анонимен

преди 6 години

По принцип не харесвам ***, но тия хора с какво са по различно от тях ?Нали най-характерно за *** е че са като кукувиците - правят много яйца/деца, а после друг да ги гледа.Като не може да си гледаш 2-3 деца, защо правиш 10-20-30 ? Не е хуманно това !бтв, баба ми ми е разказвала кво е било преди 44-та, и тогава е имало много деца, но който има и много деца и не може ги гледа - *** като мухи.А сега кво е - болен здрав носи

172

не гледай назад!

преди 6 години

До Членска карта 7Нямаш право да сравняваш многодетните българи сега с тия преди 120 години. Животът сега и преди 120 г. е много различен. Днес не можеш да лишиш децата си от съвременните технологии- лаптопи, таблети, електронни книги, телевизори... Не можеш да лишиш семейството си от електроуреди, ток, вода, парно, транспорт. Или предлагаш газена лампа, печка на дърва, черги, дрехи от домашен плат, вода с менци от извора, всички на нивата и ядат каквото си произведат. Стига с това "някога"!

171

Анонимен

преди 6 години

Сега редакцията от сумата, която днес спечели чрез отварянето на статията, да направи вноска за подпомагане на семейството. И всеки ден от сумите, които се изкарват от вулгаризмите на Минко, да ги прехвърлите към практикувалите секс на ползу роду.

170

дедо Ташунко

преди 6 години

Мило семейство Славеви, горе главата. Продължавайте да се размножавате. Ние ви съчувстваме. Блажени са нисшите духом, е казано в библията.

169

Анонимен

преди 6 години

Тоя явно не е мислил с горната глава! 15 чавета на таркалета!

168

Реалист

преди 6 години

Човек трябва да бъде отговорен, когато прави деца! Най-малко трябва да им осигури необходимите условия за живот - дрехи, храна, топлина, добро образование. Ако може да си го позволи и 15 да създаде няма лошо....ама да създава мизерници...бачкатори, необразовани, които нямат бъдеще...в крайна сметка никой не е длъжен на никого в този живот.