267

Щирлиц

преди 6 години

Гледайте си про.с.така,който ни ..... вече десетина години,и се молете по-скоро да свърши ужаса,който сътвори в България.Може да си помечтаете за Путин,та да не ви е толкова гадно.

266

Анонимен

преди 6 години

Владко мисли за народа,с милиардите у джоба.Мисли мисли, но уви,няма да ги раздели...

265

Дреме ми за Пиздин

преди 6 години

Не е интересен нито той , нито *** муПроблемът на България е че 1944 до 2009 има 6 премиери граждани на СССР:ТарабатаКоларовЧервенковГФилиповЛукановХамстераКоя бананова република може да се похвали с 6 премиера граждани на САЩ да *** ибъ!

264

до 277

преди 6 години

Англия, Франция и Италия не са ни нападали и не са ни окупирали.Около 12 000 руски войници загиват по нашите земи по време на войната между Руската и Османската империи 1877-78 г.за достъп до проливите, основно поради патологичната некомпетентност на руските генерали. Жертвите са щели да бъдат несъизмеримо повече, ако не е било българското опълчение използвало ситуацията за постигане на национална независимост.При окупацията през 1944 г. загиват 48 съветски каски от алкохолно натравяне. Това е

263

Анонимен

преди 6 години

Жужето пак ли си е правило лифтинг?

262

Анонимен

преди 6 години

е тъкмо свикнаха с ботоксовия на високи токчета за какво да го сменят,то дали ще е бояришник или тройной горе-долу все тая.абе гледам ги тия руските граждани и то не от други народности а самите руси много монголидни бе какви славяни са тия.значи татарите са се от...ли на рускини за триста години за..би

261

Анонимен

преди 6 години

До КирчоПредвид това, че съществуването въобще на "руска нация" е повече от спорно, за такива елементи предпочитам определението ***-рублофили.

260

Анонимен

преди 6 години

До КИРЧОaНГЛИЯ, фРАНЦИЯ И иТАЛИЯ, koлko войнишки кости оставиха по нашите земи? Пезевенк!

259

Анонимен

преди 6 години

Не ползвам фотошом, но снимката над статията ми се срува "пипната".

258

Кирчо

преди 6 години

Русофило-комунистическата простотия и наглост никъде я няма.

257

Кирчо

преди 6 години

До Анонимен--267;Всичките предателства у нас са от русофилите. Русия ви плати 300000 лв и детронирахте българския Княз Предателя Майор П. Груев Н-к на военото У-ще строява Юнкерите и им казва"Княза изневери на Русия". Не на Б--я а на Русия.Русоия беше против СЪЕДИНЕНИЕТО и не го призна, русофилите също.Написаха ПОЗОРНИЯ МАХЗАР. В него искаха Султана да обяви война на Б-я и да окупира ИСТОЧ.РУМЕЛИЯ. Кямил Паша каза; Срамувам се за вас българи.Англия го призна. след нея Франция и Италия.

256

Анонимен

преди 6 години

Кат Рассия няма втора,тъй дивашка на света.И в сеира и в позора,Пу.тя пак е набър уан!

255

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

254

Анонимен

преди 6 години

Путин е класа.

253

Анонимен

преди 6 години

Напрао да си го направят цар Путини така до следвщия ленин...

252

Боби

преди 6 години

До КирчоДаи линк за 233 заповед

251

Анонимен

преди 6 години

е няма кой друг да е !най-влиятелният човек в света

250

Анонимен

преди 6 години

Татарска му работа.

249

Кирчо

преди 6 години

До НЕГРАМОТНИТЕ русофилокомуняги;Четете Михаил Полторанин-ВИЦЕПРЕМИЕР в правителството на Елцин и ПРЕДСЕДАТЕЛ на комисията по разкриване на АРХИВИТЕ. Той пише и друго; След започване на Корейската война /тя започна по заповед на Сталин 1950 г. и ООН гласува за спиране на АГРЕСОРА/САЩ провеждат НАКАЗАТЕЛНА ОПЕРАЦИЯ като унищожават 5 бази на СССР около Владивосток. Унищожават им и 103 самолета.За Касапина Жуков;При Халхин Гол войната е 104 дни.Застрелва 600 воени а са наградени само 83.

248

Кирчо

преди 6 години

До Боби--257;Ще те светна. Сталин издава първо Заповед 223;Да се мобилизират деца от 13 до 17 г. заотбраната на КИЕВ.В навечерието на ВСВ Сталин унищожава 153000 птедимно мъже. Историците теърдят че е унищожил 15 дивизии.Заповед 227 е за; Ни шагам назад.Или както я наричат К.Симонов и А. Яковлев ;ПОЗОРНАТА заповед на Сталин.Който отстъпи да бъде убит.Жуков издява заповед при Ленинград;Който се предаде да бъде избито СЕМЕЙСТВОТО му и той ако се върне жив.При Халхин Гол по заповед на Жуков са