23

Анонимен

преди 6 години

докато дпс и герб управляват...така ще е

22

военен

преди 6 години

ее търсете с тея заплати...няма да намеритр обаче

21

анонимен

преди 6 години

Който се справи с битовата престъпност, ще управлява вечно.

20

Анонимен

преди 6 години

Че то ченгетата, кво правят при обир?? НИЩО!!!

19

ЦЦ

преди 6 години

Моля докато трае европредседателството крадците да не крадатМоля хората сами да оставят пред вратите си ценни вещиТака ще преборим лошата статистикаЦЦ физкултурникагръбнака на ГЕРБ

18

Мантра

преди 6 години

Сакън! Само да не клатите трона на Бойко, че идва европредседателството, та да не се излагаме пред хората, разбираш ли. Сус! Аде без зулуми!

17

РАН-ЪТ

преди 6 години

Може и още...И още....и още....

16

грешиш

преди 6 години

До Анонимен 14Те много добре знаят какво и как да правят!Просто си имат договорка,дават повод на съда да върне делото,и когато мушмурока си плати,и съдията е доволен,и те,и престъпника!Такива ми ти работи в милата ни Родина!

15

дааа

преди 6 години

1200 ограбени апартамента?сложете най малко още толкова,хората нямат доверие на полицията и в много случай не подават жалби,това е плачевен факт,нямаме доверие на полицията и има защо.

14

така се прави

преди 6 години

Ама каква снимка сте сложили,как жрици на любовта се отчитат на полицаите!

13

Ели

преди 6 години

Просто е... Законът: всеки пълнолетен без криминално досие с оръжие. Влезе ли ти в частна собственост: право да стреляш.Толкова е просто! В момента оръжие законно имат: мутри, психично неуравновесен контингент за политически поръчки, определени касти близки до властта, изкуствени богаташи.А сега си представете, че хората имат оръжие, за да се защитят?Ето защо обичам САЩ?!

12

Анонимен

преди 6 години

Вие гледайте как се отнасят с вас полцаите..сякаш те са ви господарите на живота и могат да ви говорят квото си искат и то надменно, а вие очаквате помощ от тях? На 10 полицая един читав. Другото за чeп за зеле не става. Жалка надменна сбирщина.Оня ден стоя пред районното и чакам да дойде едно ченге за да си взема наказ. постановление и идва един с патрулка слиза и го питам: Трябва да си взема Нак. постановление. От кого? И Той: ша дойди човека. След колко време? Нали ти казах, ве ша дойди.

11

това е истината

преди 6 години

Колкото и хора и пари да дават на полицията резултати няма да има,защото системата не е реформирана в полицията има голяма съпротива за реформи и промени,на много служите ли им харесва сегашния бардак.

10

Анонимен

преди 6 години

Шашкъните от меверето ако фанат вагабонтин изобщо, не знаят да съберат годни материали и доказателства за да продължи процедурата качествено. После следствието прокуратурата, и най-вече корумпираният бг съд си измиват ръцете лесно. Нещата навсякъде са зле, но в полицията, която дърпа над милиард за година, са направо катастрофални.

9

Анонимен

преди 6 години

Добре е да се знае, че няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ полицай. Така че за да не станете част от статистиката им, стойте на страна от тях. Слухтят, правят се на добронамерени и близки, а всъщност събират информация и снасят на цивилните си ортаци. Ошаф и на улицата да лежи, прескачаш го и въобще не се обръщаш.

8

АМАН от МВР теорор

преди 6 години

Поне 19 000 издържани с ограбвани около 1 000 000 000 живи кървави лева от народа годишно служители на МВР са свързани с най мръсните терористични и престъпни групировки вкл ГЕРБ и ДПС

7

Анонимен

преди 6 години

Може и като те оберат още 7-8 пъти да се сетиш да си сложиш по-добри и повече ключалки, аларма и камери. Досега колко пъти си ги изплатил?

6

ей хора

преди 6 години

Не е важна бройката на полицаите а качеството,професионализма хи правилното разпределени е на силите те и сега са много и какво резултат никакъв...?наливат се пари и хора в една пробита каца, докато няма реформи и промени нищо няма да стане.

5

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗащо тия шашкъни от мвр-то не са ги словили разбойниците, а само протестират?----------------------------------------------Защото като ги хванат, законът е такъв, че ги пускат на другия ден, а като ги "осъдят" им дават условна присъда в 80% от случаите. Демек ги пускат на свобода с пробен срок, ако в пробният срок ги хванат чак тогава ще лежат и то само няколко месеца. При такава съдебна система работата на МВР е да разкарва престъпнизи като такси компания. Един престъпник го хващ

4

Анонимен

преди 6 години

А на голия цървулите ли ще му вземат?