141

Анонимен

преди 6 години

Абе тоооооо и по времето на робство заетоста е голяма......

140

Анонимен

преди 6 години

Няма значение, важното е че "икономиката" ни цъфти, а производството ни кърти мивки и тавани(и вади джилезу)

139

помнещ

преди 6 години

Който не е живял при комунизма и близките години след него не знае какво е нищета. Влезте сега в който и да е магазин и ще видите и пенсионери и роми как купуват като не видели. Това нищета ли е? А за това да правиш ремонт при Т.Живков и сега да не говорим че ме хващат дяволите като си помисля какво съм преживявал тогава.

138

Анонимен

преди 6 години

До 135златен стандарт мноо тежи

137

@

преди 6 години

Няма на Запад такова понятие,някой кифладжия да се хвали колко умен и красив бил и вземал 5000евра..Това само ганьовец може да го измисли....

136

Анонимен

преди 6 години

До ФАКТИстината ... там където има синдикати нищо не върви

135

До 135

преди 6 години

Ако го нямаше валутния борд 1 евро ,щеше да е поне 10,000 лева.Ти помниш ли 3600лева = 1 долар .Явно си бил още в,,ташкент"

134

ФАКТ

преди 6 години

ДО КАТО СА ТЕЗИ ПРОФСЪЮЗИ ТАКА ЩЕ Е

133

@

преди 6 години

Някакви комплексирани същества мнооого искат да се изтъкнат колко пари печелели и колко умни били пък чи и красиви и непременно трябвало да пояснят на матряла")) Абе ейй читете статията бе "умници".. Става въпрос за масояата заплата която фигурира около 250 до 400 евра..и такава вземат окол пет милиона българи бе смешници..

132

Анонимен

преди 6 години

Това прави валутния борд - мизерия

131

Анонимен

преди 6 години

Пък тия пък човешките ресурси най много ги обичам . Те с какво се занимават с психология ? 1 млн народ да те назначат на работа ... ами всичко е с връзки

130

Анонимен

преди 6 години

2000 евро не е висок доход ако искаш да претендираш за някакъв средноевропейски стандарт на живот в БГ. Като се нагълташ с ипотека за 30 години, нова кола от шоурума и харчиш за почивчици, ресторанти и дрешки, пак я караш от заплата на заплата и не можеш да спестиш едни 5000 лева.

129

Анонимен

преди 6 години

Митове и легенди са , че има много работни за IT търсят само много много добри , а колко са добрите на 80 студенти 5-10стават много добри.. А другите какво ги правим..

128

До 101

преди 6 години

Мхм, и сте с 20 годишни потребителски кредити и 50 годишни ипотечни:) Млади сте, живее ви се, но ако си мислите, че 2000 евра е много, жестоко се лъжете, че ви бива. Биващите отдавна са в чужбина за в пъти повече.Не искам и да знам коя е тая велика фирма с 80 души и космически заплати:)

127

до 129

преди 6 години

По цял свят е така. Заплащането в цяла Европа се различава В ПЪТИ в провинцията и големите градове. Същото важи и за САЩ. Защо на реднеците с пикапите им се подиграват и в тези щати е пълна мизерия? Необразовано население, ниско заплащане. Нормално е. Тук не е по-различно, не знам какво се впечатлявате.

126

ognyanz

преди 6 години

До 119: Потърси си работа като It специалист във Видин или в Шумен например и ще видиш какво означава различно заплащане са една и съща работа. Има една хобава народна поговорка, като че ли създадена за ИТ хора от жълтите павета: "Сития на гладния вяра не хваща". За хора като теб който има ниски доходи, сам си е виновен. А така ли е наистина? Трябва ли (а и може ли) всички да са програмисти, или, например хасковлии и роднини на Делян Добрев.

125

Анонимен

преди 6 години

и като излязат едни "работодатели"и почнат,как при тях имало работа ама никой не щял да работи,то и в нас има много работа ама,никой няма да ти работи за мизерни пари

124

до 124

преди 6 години

Гледай сега, жена ми се занимава с човешки ресурси- взима около 2000лв. месечно, а е е 3 години опит. Не са много, не са малко. Имаме приятели в сферата на маркетинга- под 2000лв. никой не взима. В сферата на рекламата, PR, call center-ове с 2-3 езика- горе долу толкова. Млади хора сме- на 27-30 години. Изобщо около нас има какви ли не хора (има и необразовани с ниски заплати, разбира се) и всеки се бори и търси нещо по-добро. Но има за какво да се хване- образование, интелект и качества.

123

БИЛ ГЕЯ

преди 6 години

Айде стига с тези програмисти бе,всеки ако иска да живее трябва да е IT спец,стабилна държава има нужда от всякаъв род служители и хора на всички нива. Аман от хора дето дремят в офис цял живот и мислят че без тях земята ще спре да се върти.

122

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 122 123 Така е и така трябва да бъде ... аз и ти не сме равни ! и по добре да не бъдем равни ...ако ти си по високо аз пък съм по ниско какво те притеснява ?