15

Анонимен

преди 6 години

Бащата и братът на убитото дете са работили в чужбина. Братовчеда явно е решил(или е знаел), че те пращат пари, които майката държи в къщи. Убиецът може да има дългове или зависимости и това му са се видял най-лесния начин да реши финансовия си проблем. Сигурно първоначално не е смятал да убива, но ... вече е по-добре сам да си слага въжето. Няма шансове за него, ни в затвора, ни в града.

14

Бай Тошо

преди 6 години

Ако сега този виснеше на въжето и го покажат по телевизията доста психопати биха се замислили, но в демокрацията е така , психопатите са богатството на обществото.

13

Неа

преди 6 години

Боже ...Боже ... Интересна ще ми е причината ...

12

Анонимен

преди 6 години

Пристигането на Цацаров и софиянци /може и само като блъф на полицаите/ пак е за да подплаши юначагата и той хукнал към гарата!Хоп - стоп! Сега ще си признае, че е искал да се качи на влака, който е спрян преди 25 години и релсите на скрап.В местната милиция имаше такъв случай.След малко ремонт лицето си признало, че е пътувало с влак за градче, където няма ж.п. линия.След това още ремонт защото явно лъже!

11

Анонимен

преди 6 години

Тук на нашто дете постоянно му обясняваме да не скита по улиците до късна доба, да не общува с етноса, да не ходи само в гората и така нататък.Сега при този случай то ни натяква, че на улицата и в гората е по сигурно, отколкото в нашия дом, нашата крепост!

10

Анонимен

преди 6 години

Това е работа на мешерето! Да го съдят в Турция.Тук ще се измъкне поради психически и етнически причини и БХК!

9

до 5 и плюсовете

преди 6 години

Тактика на разследващите! На майката е обяснено, че това е за пред обществото и най вече да успокоят истинският извършител да не офейка, преди да са събрали достатъчно доказателства.

8

varg

преди 6 години

Какво значи изграждал си алиби

7

Анонимен

преди 6 години

А браТчеда май по стара турска традиция и друго и е правил

6

Анонимен

преди 6 години

Айде сега всички да се извините на майката, дето тука я нареждахте!

5

До шоп

преди 6 години

А ти май си избягало от yбавата клиника

4

Шоп

преди 6 години

до 1 Бегай за лечение у некоя убава клиника !

3

Анонимен

преди 6 години

Изключително жестоко е да убият детето ти, а теб да те държат в ареста. Това не го разбирам. Ясно, виновна е, че е оставила безнадзорно малко дете, но нека се прибере и изпрати, а после да се наказва.

2

Анонимен

преди 6 години

Убийството на дете е най-жестокото нещо, което може да бъде извършено, независимо от етноса. Всичко друго различно от доживотен затвор или смъртно наказание трябва да се третира като престъпление срещу човечеството

1

хамлет

преди 6 години

доста съмнително, но да видим какво ще излезе накрая.