39

Анонимен

преди 6 години

До БългаринНе сме никакви келти. Лъже се.

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 44 ( от мнение 42) Със сигурност имам основание да се срамувам от "българи",оплюващи България и българското. Докато твоето мнение по този въпрос не представлява нищо.

37

Анонимен

преди 6 години

Голям смях.... Прилича на дописка от селски вестник - "нашту мумчи най-дубруту, най-умнуту, най-гиниълнуту"...Интересно, ако този на второ място от така "престижната балканиада" е Бил Гейтс, то този на първо място кой е?И хайде стига с това "няма какво да му се опре в информатиката" - универсални програмисти няма. Колкото по-рано го научи - толкова по-добре.Между другото Бил Гейтс е юрист, а не ИТ специалист.

36

к0нсерва

преди 6 години

като направи компания като Майкрософт и най-вече софтуерни продукти от значението на тези произвеждащ Майкрософт през годините, тогава ще стане българският бил гейтс!!

35

Анонимен

преди 6 години

смех до пладне след това цветя, детско шампанско и нагазване в бустана

34

ИнформБюро съобщава

преди 6 години

информацията за информативната надпревара по информативно надлъгване чрез информационните технологии се осъщестява от предварително информирани информатици за отговорите

33

Гунди у Б Радев!

преди 6 години

след Гиго а преди това Лудогорец, са тоя Добри ще го употребят като дупката в мрежата на турската граница, ще минат един вагон *** до следващата Анаболна олимпиада

32

Оптимист

преди 6 години

Стига с това черногледство! Умни хора, като него имат много успешна кариера в България, търсени са и са високо заплатени. Те не чакат Бойко или който и да е там да дойде и да ги "оправи", работят, действат, създават собствен бизнес. А в IT може да работи за чуждестранна компания от всяка точка на света без физически да е при тях.От хора, като Добрин зависи бъдещето на БГ!!!

31

Анонимен

преди 6 години

Докога ще сравняваме даровитите български деца с западняците? Докога ще се употребяват изрази като : "Българския бил гейтс","Българският елвис пресли" "Българският (чужда небългарска личност)"? Радвайте се,че има такива добри и умни деца,които естествено трябва да ги задържим тук в България,а не пред тях да оплюваме собствената си Родина и да казваме,че в България няма никакво бъдеще за който и да е млад и възрастен българин(независимо от неговите лични и обществени успехи и неуспехи).

30

Анонимен

преди 6 години

Бил Гейтс ако живееше в България нямаше да прави компютри в гаража си а компоти.и след 90-та да продава дрехи втора употреба.

29

Анонимен

преди 6 години

Браво ама само не разбрах как наградите му по информатика го направиха българският Бил Гейтс.Иначе и 10000 задачи по информатика да реши, това не значи, че ще приложи нещо на практика.

28

Анонимен

преди 6 години

БГ мутрите имат нужна от калкулататор Добри е на прав път

27

Анонимен

преди 6 години

Не вервам.И да е вярно това е изключение. В България няма такива хора.Иначе тоя ако има късмет ще стане много богат където и да живее.Дано тук не го смажат.

26

Анонимен

преди 6 години

В страната на Бойко и Волен няма бъдеще !

25

Анонимен

преди 6 години

София ще му предложи блестяща кариера в аутсорсинг индустрията, да набива код под зоркото око на неграмотни меринджеи, отдаден "под наем" на чужди платежоспособни господа за 4 пъти по заплатата си.

24

Lora

преди 6 години

Успех, детенце, с каквото и решиш да се захванеш в бъдеще! Жив и здрав да си!

23

Анонимен

преди 6 години

Успехи на момчето ! И да се омита от тука ако не иска да е поредния сервитьор завършил физика химия или информатика

22

Анонимен

преди 6 години

Да се маха докато е млад и умен ,после вече ще е късно !

21

Ицо

преди 6 години

Брави и все така напред!А относно Бил Гейтс, той е доста умен, но изобщо не е гениален програмист. Хитър е и е доста добър търговец, а продуктите, които продава не ги е създал той.

20

_

преди 6 години

Браво на Добрин.Срамно е да сравнявате талантлив младеж с връзкар и мизантроп като гейци; дядо му - банкер (James Willard Maxwell), майка му в директорски бордове, лична приятелка с шефовете на IBM. Инвестициите му са основно в компании произвеждащи отрови, като Монсанто и ДюПонт.