81

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 6 години

ДОИНТЕРЕСНИ ХОРА,БЕМИ ТОЙ И БОРИСОВ И СЪУЧАСТНИЦИТЕ МУ ОТ ГЕРБ СА ВСЕ КОНУНИСТИ!

80

Анонимен

преди 6 години

СЕВЕРНОКОРЕЙСКИ ХАКЕРИ ОПРАЗНИЛИ СМЕТКИТЕ В БИТКОЙНИ НА ХИЛЯДИ ЮЖНОКОРЕЙЦИ ЗА МИЛИОИНИ.

79

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 6 години

До ХА,ХА,ХААААААААА....ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е биткойн,"акъла" ти е като на турчин

78

Анонимен

преди 6 години

В БГ НАЙ-ГОЛЯМИТЕ КОПАЧИ СА ФИРМА СП_ИИИДИИ - куриери. М***фия голяма с връзки в н***й - различни сфери.

77

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 6 години

КОВАЧКИ ....ВЕЧЕ ПЛАЩА НА РАБОТНИЦИТЕ СИ С "БИТКОЙНИ"!!!!ГОООООЛЕМА РАДОСТ , ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ......!!!!

76

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 6 години

ЗА КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА ----ШЕ ВИ РАЗДАВАТ ОТ ПОЗИТАНО-20......"БИТКОЙНИ"!!!ХАРЧЕТЕ ГИ СЪС ЗДРАВЕ , ХА,ХА,ХААААААААААААААААА....АЙДЕ , ЕГА , НАПЪЛНЕЕТЕ ...ХА,ХА,ХАААА

75

Анонимен

преди 6 години

Крадливите комунисти от ГЕРБ гепиха 7 000 000 000лв. и никой не им търси отговорност.PS от биткойни. Отделно 20 милиарда от бюджета.

74

интерпол

преди 6 години

Управляващите подозрително мълчат. Дали не са си правили сметка да ги откраднат и тези 3,5 милиарда? И сега когато цялата световна преса букви с аферата, лекичко да са се разколебани?! Опозицията и президента нито гък по темата! Единственото смислено предназначение на тези пари е да си платим част от дълга. Формиран при предните кражби Белене и КТБ!

73

Анонимен

преди 6 години

Спокойно, който трябва го е осребрил. За държавата пак няма да има нищо

72

да раздават парите!

преди 6 години

Да ги раздадат. 7 милиарда лева, при 7 млн население е по 1000 лв. Гърция,без да има биткойни раздаде на всеки грък по 1000 евро за коледа. Нека България раздаде само по 1000 лв

71

ИНТЕРЕСНИ ХОРА,БЕ

преди 6 години

*** ИМ ВЗЕХА МИЛИАРДИ ОТ ПРИВАТИШЗАЦИЯТА ..А ТЕ СЕ ЗАГЛЕДАЛИ У ПОРТМОНЕТО НА МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БОРИСОВ.ЩО НЕ ПИТАТЕ- ЦВЕТАНО ВАСИЛЕВ, ПРЕМЯНОВ , НИНОВА , ГЕРГОВ ,КРЪГА ОКОЛО ДОГАН И ПР./ МИЛИОНЕРИТЕ ОТ ПОЗИТАНО/ ЗА ПАРИТЕ СИ ......А , НАПЪВАТЕ МОЗЪЦИТЕ СИ ДА ГАДАЕТЕ , КОЛКО СА ПАРИТЕ НА БОЙКО...? КОЛКОТО И ДА ИМА ...НИТО ШЕ ВИ НАХРАНЯТ , НИТО ШЕ ВИ СГРЕЯТ!ИМА СА ГИ ЧОВЕКА ---АМА НЕ СА ОТ "ПРИВАТИЗАЦИЯ"./ и тегли заеми --ЗА ДА ВИ ПЛАЩА ДЪЛГОВЕТЕ ОТ ТАТО И ЛУКАНОВ/ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ГИ?!

70

до ББ

преди 6 години

Продавай и плащай дълговете дето ги взехте без да питате народа. Как спите не знам !

69

Интересни хора сте

преди 6 години

Кой от вас някога е чул, Борисов с някого да дели ....и то,пари....и то,милиарди. Цял свят научи за пустите биткойни,само Борисов отрича. Ами,той се е снишил,ще се огледа,ще се ослуша и....ще ги прибави към спестените от премиерската заплата.Дълговете на България,той ги сътвори,но ние ще ги изплащаме. Историята с КТБ се замаза,същото ще стане и със съкровището.Просто изчаква удобното време.Не точете зъби и си избършете слюнката. Дългът си остава към нашите джобове.

68

четец

преди 6 години

Оня главен прокурор да излезе официално да каже има ли разследване с тази валута, колко е и какво смята да прави държавата с нея. Официално! Не да четем от чужди органи за това.

67

Анонимен

преди 6 години

Парите търсете в Банкя в сандъка под леглото.

66

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

..."КОНФИСКУВАЛИ БИТКОЙНИ"...ХА,ХА,ХА,ХААААААААА...../...ИЛИ ПО ТОЧНО ----КОНФИСКУВАЛИ НА БОСИЯ ЦЪРВУЛИТЕ/Е ...... СТРАШНА ПОЛИЦЕЙСКА АКЦИЯ ,БЕ....ЛЕ,ЛЕЕЕЕЕЕ......ХА,ХА,ХАААААААААААААА

65

Andreshko

преди 6 години

Аз мислех къде са парите от КТБ,а те ги обърнали в биткойни.

64

битхуйни

преди 6 години

Системата е дзифт.

63

784512

преди 6 години

чак пък да срине пазара... в момента на биткойна се падат някъде към 320 млрд. капитализация и сами разбирате, че едни 3-4 млрд. няма да сринат нищо. Цената ще се понижи до няква степен и после пак нагоре, докато не се спука балона...после бегай, кой от къде..

62

бат койн

преди 6 години

Има връзка на кт е бе с биткойните.Там са пприте на вложителите.За бога братя продавайте.