13

АНТИ

преди 6 години

На ЕС- знамето(на снимката), ще изгрее полумесец.След недалечно време. Помнете.

12

BG-Гражданин

преди 6 години

Дори и изправен до стената ЕС пак ще оцелее и ще пребъде. ЕС просто трябваше да плати цената за хуманността, демокрацията и социалната си политика, в един свят в който за съжаление не липсват диктаторски и олигархични режими, готови да пожертват всичко в името на имперските си интереси. А иначе и преди имаше едни другари и товарищи с червени партийни книжки, които предричаха Краха на Западния демократичен модел, но накрая взе че се срина СеСеСерето им ... !!!

11

Обичам експерти

преди 6 години

Много празни приказки и лозунги, фалшиво единство по всички въпроси, фалшива е и статистиката на доволните от политиката на ЕС. През тази година вече стана напълно ясно, че ЕС не е сред страните които определят политическото развитие на света. Поради неграмотна политика през последните 15 години управниците в Брюксел допуснаха, при това с бурни рукуплескания, Близкия изток и Северна Африка да потънат в хаос и да се превърнат в смъртоносна заплаха за много европейски страни, особено за нашата.

10

Анонимен

преди 6 години

Само Германия...само за 2016 година бяха АНХИЛИРАНИ ( УНИЩОЖЕНИ) над 94 000 000 000 ? за обгрижване на напълно ЯСНО ВРАЖДЕБНИ МЮСЮЛМАНСКИ ***!Пари, които бяха взети от джоба на работещите европейци - сигурно общата сума на "откраднатите" от Меркел и Брюксел данъци надхвърля трикратно тази огромна цифра! Пари, които не отидоха за вероятно над 100 000 000 безработни, инвалиди, самотни майки...и социално слаби европейци! Меркел СВОЕВОЛНО ПОГАЗИ ДЪБЛИНСКИ СПОРАЗУМЕНИЯ...И ЗАКОНИ НА СОБСТВЕНА

9

Анонимен

преди 6 години

"Съюзът трябва да диша и с източния, и със западния дроб"===Така ли?! А защо приехте и подписахте декларацията за Европа на две скорости? Може ли Юнкерчо да обясни това противоречие?

8

Анонимен

преди 6 години

От германците политици не става. За четвърти път ще унищожат Европа. Те си ги канят , те да си ги приемат , всичките до един , с родата им барабар до 10 коляно. Хич не ме е жал , камък върху камак да не остане от тях. Натискат ли ни за емиграцията излизаме от тъпия им съюз. За какво ми е да ходя в западна европа , като ще ме е страх да се кача в метрото? На вас в Ирак, Сирия , Либия ходи ли ви се ? Западна Европа ще стане същата смрад. Да си гледат работата еврогейскозападнала.

7

Какво е нужно?

преди 6 години

Меркел и клакьорите и да се обесят! Брюкселските "законодатели" да се озаптят! ЕС не е само Германия и Германия не е ЕС! Америка вън от ЕС!

6

Анонимен

преди 6 години

Оядени брюкселски зелки,подчинени на баба Меркел,загърбиха интересите на Европа и допуснаха пълчища от всякакви индивиди,които разколебаха жителите на стария континент в необходимостта от общ съюз,защото подхода и решенията за всяка страна са различни.Например:Задължават ни да приемаме мигранти на квотен принцип;пробутват ни некачествени хранителни и други стоки,като че ли сме хора второ качество.Нареждат ни каква политика да водим,което ни прави васали и неравноправни с тях.Това е неприемливо.

5

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА ! Тя пък една демокрация ,мрачна и страшна .

4

европИдал

преди 6 години

Германия кани бежанците и после си приемат закон за разселването и квотите. Значи аз каня на гости една компания, но виждам, че са *** и казвам на съседите ми, че трябва да приемат по няколко човука от тази шайка, която съм поканил в противен случай ще срежа кабелите на електрозяхранването и запуша мръсния канал.На това, ако не се казва изнудване не зная на кое точно. 100% изнудване на останалите държави от Германия и шайката евротолерасти, които както се вижда все повече държави не търпят.

3

Рашист

преди 6 години

Закриваййййй! Колкото по рано, по добре. Преди да е станало фатално.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Европейският съюз е една антидемократична и антихуманна организация обслужваща интересите на шепа богати за сметка на останалите.ЕС подкрепи насилието срещу мирни граждани на Каталунуя упражнено само, защото са искали да гласуват на референдум ЕС пълни Европа с терористи и ислямисти лъжейки ни, че това са бежанци.ЕС унищожава националната идентичност на малките държави като България.

1

ето това е

преди 6 години

Пагубните идеологии с умело прикрити антихристиянски цели доведоха до тука! Замениха за няколко поколения истинските ни ценности с фалшиви, а законодателството и бюрокрцията ги укрепиха....