77

Анонимен

преди 6 години

Не само се бави заплащането на РЗ. Не се заплаща положеният извънреден труд. Всяка година подаряваме на работодателя по 5-6 заплати. Почиваме само 1 ден седмично. Той измисля всевъзможни причини, за да ореже заплатите всеки месец. Работим през празничните дни.Внасяме данъци за безработица, но ни орязаха правото на обезщетения. Повишиха изискването за стаж. Ново изискване за това как ще сме освободени от работа. Ограбват ни от 2 страни- работодател и НОИ. Здравеопазване?! Материална стабилизация?

76

99

преди 6 години

Кой забогатява??? ГЕРБерастските крадци забогатяват, зачото грабят всичко, което може да бъде ограбено! Забогатяват *** собственици на 84 фирмички свързани с ОПГ ГЕРБ!

75

Анонимен

преди 6 години

Повтарям си поста щото нещо изчезна:Колкото и неочаквано да звучи, при хората гласували за ГЕРБНеочаквано е май само за драскача спретнал тая халтурка....Хай със здраве!

74

Анонимен

преди 6 години

Под думата забогатяхме,управниците са имали пред вид себе си,а вие си помислихте,че говорят за вас.Ха,ха,ха.

73

До 68

преди 6 години

Боко, надявам се че поста ти е саркастичен, както показва и никнейма ти...В нормалните държави пълната количка в супермаркет, не е признак на богатство:-)

72

АНТИ

преди 6 години

Думи думи празни думи,Герберски хвалби безумни.Казват, че живея днес богато,лъжа, дори и след 100 мандата.

71

Забогатяваме?

преди 6 години

"Журналята" и "социолозите" очевидно четат масово "юлските тезиси" на герб. И ги защитават с всички сили!

70

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Има нова практика! Вече има няколко тарифи и като те наемат на работа питат:"Ти за кого гласува?" и според това за кого си гласувал ти се определя заплатата. Вие да не си мислите, че наемат според знанията, уменията и квалификацията!?

69

соцялно слаб депутат

преди 6 години

През 2017-та: Забогатяваме........изключително правилно становище защото депутаската заплата се вдигна с 5 процента и набливжава 4 хилка чиста българска пара, а за българина 460 лв минимална заплата или цели 360 лв чисто.Има ли справидливост в тая държава с 4 бондака как се живее трудно нали ?

68

Анонимен

преди 6 години

забогатявате вие ама изотзадзе

67

Анонимен

преди 6 години

Ми не виждам как става това,пенсия остава същата апък всичко друго става по скъпо,жалкото е ,че на 69 никой не ме взима на работа.Може и в крайна сметка да забогатеят някой но на фона на всеобщата мизерия ще са малцина за съжаление.

66

Боко Тиквата

преди 6 години

Какво се оплаквате бе? Българина има пари но се прави на беден. Я идете в някой супермаркет да видите как се разграбва стоката, все едно иде края на света.

65

Анонимен

преди 6 години

Забогатях, след 10 години навън! Изплатих си заемите, изучих децата..... И те забогатяха ТАМ, но няма да се върнат. Това, за сведение на социолозите!

64

Анонимен

преди 6 години

Понеже ударно забогатяваме,затова и ударно народонаселението се изнася към други точки на планетата,бягащо от "богатството",което е натрупал.

63

Анонимен

преди 6 години

Абе еййййй,ние ли знаем дали сме забогатели или тези,които пишат статистиките.Ако на някой му се е повишил дохода с 10%,увеличението на ток,вода,храна,техника му е изяло предварително увеличението.Престанете да ни баламосвате,защото си оставаме най-бедната страна в Европа и дори на балканите.

62

Дядо Соци

преди 6 години

До Анонимен 52 Браво !

61

Софийски жител

преди 6 години

До Мизерията е навсякъдАми не баш всеки, а само хората с Софийско жителство. Май забравяш тая малка подроност.

60

Ким

преди 6 години

До Богат беденМарш в Северна Корея, там собствеността е държавна и всички са много добре.

59

Отговор

преди 6 години

До Мизерията е навсякъд 46 Абе " приятел" , ми що не кажеш че тогава заплатите бяха по 75 лв. и пак направи сметката. Мизер...к!

58

Дръжте се !

преди 6 години

Бизнеса ще ни внесе молдовки-камериерки,индийци-инжинери,китайци- готвачи и украинци шофьори няма да работим, а ще си имаме роби!