25

Анонимен

преди 6 години

NATO е най-великата военна структура, организация която опазва световния мир и ред!!!Ако я нямаше NATO, щеше да настъпи Трета Световна Война и всички ние, и аз и вие, щяхме да умрем в нея!!!Да живее NATO!!!

24

****

преди 6 години

Руснаците преди накараха един отворко да си изяде вратовръзката,сега е ред на този на снимката,да си изгризе очилата,до лудост ще ги докара Русия.

23

noname

преди 6 години

""Таймс" и германския в. "Билд", че НАТО има проблеми и е "остаряла" организация, защото не е осигурила защита от тероризма, но в същото време продължава да е много важна за новия стопанин на Белия дом."-цитат който говори ,че баби Меркел е от старата генерация ГДР и няма как да използва парите на данъкоплатеца за да харни терористи .В България данъкоплатеца плаща на мутри и няма пари. Държавата ни е Мутрагенития.

22

Анонимен

преди 6 години

НАТО е най-жалкото нещо през 2017 г. Нещо, като говорящ червей. Карикатура на годината или въздух под налягане. Време е за спукването на НАТО!

21

Анонимен

преди 6 години

НАТО е кошмарът за Русия. Русия не протяга ръка към натовски държави защото после много я боли.

20

Анонимен

преди 6 години

НАТО си заби трън в петата с България! Соломон Паси ни вкара но ни ще допринесем за разпадането му! НАТО е бита карта ние ще го предадем хладнокръвно защото тази организация не е желана от българите!

19

Анонимен

преди 6 години

Тръмп за една година сключи сделки за един трилион долара,какво направи Путин за Русия за 18 години ?

18

Анонимен

преди 6 години

НАТО е бита карта.

17

маде ин Булгари

преди 6 години

Някой си Столтенберг се мисли за генерал! Той не е никакъв генерал, а е само някакъв си секретар!

16

До МТ45

преди 6 години

Ами според теб намеците за раазни териториални договори които изтичат и че в кърджали и добруджа има население което е припознато като натурално турско какво е? При един следващ опит за преврат Ердоган може да реши че трябва да се подсили и с територии. Тогава с какво ще го спрем? С подкупни политици и оядени военни ли?

15

До руското тролче

преди 6 години

Едно *** тук пише през няколко профила. Пише чрез американски хардуер и американски софтуер. Получава си паричките в долари или евро, но не в рубли и се настанило да живее в ЕС, а не в Сибир. Акълът му обаче на чист мужик от землянката със сламения покрив. Познайте кой е той?

14

МТ45

преди 6 години

И как разбрахте господа колеги ,че Ердоган иска да завземе Кърджали и областа ,дайте факти ,а то се занимавате с дебилизъм .

13

Василев

преди 6 години

Слава на Русия и Владимир ПутинАгент Дейвис Джил! ЦРУ!!!

12

до БНА запасняк

преди 6 години

Прав си, и аз съм от тези набори, служели в една силна армия, дали клетва да служат на Родината и върнали се след 700 дни (чудесна песен на Емил Димитров). По мое време трите големи язовири в Кърджалийско бяха подготвени при необходимост да се взривят стените и Източна Тракия да се залее. В стените бяха поставени мини-ядрени снаряди.Все пак, за да завладеят Кърджали, Турция трябва да завладее и една част от Гърция, малко е вероятно варианта през областите Бургас, Ямбол, Хасково.

11

Стар набор

преди 6 години

Какво гледаш като УПЛАШЕН, бе Столтенберг ? (да не кажа като наср.. в гащ...)

10

До БНА запасняк

преди 6 години

Много си прав. Нищо чудно Кърджали да стане като северен Кипър. Ако Ердоган реши няма кой да го спре и ще отцепи кърджалийска област. Тогава разните му боковци ще се изпокрият като мишки.

9

КОМУНИСТ

преди 6 години

Най големите терористични организации подредени според геноцида и извършените убийства са САЩ, НАТО, Израелската армия ЕС и ИД

8

БНА запасняк

преди 6 години

По времето наТато БНА беше силна и уважавана. На натовците от гърция и турция и през ум не им е минавало да се заиграват с нас, че знаеха че ще има мощен отговор и отпор. Сега Ердоганя открито точи мустак за Кърдали.

7

прекрасен секретар

преди 6 години

Прекрасен генерален секретар! Благодарение на него всички ние още повече намразихме САЩ, НАТО и Украйна, станахме русофили и заобичахме Путин и Русия! И гледаме само Россия 24!

6

Анонимен

преди 6 години

Приятна за ухото истерик... Чакаме нови последователи Форестал. Прозрци има за всички.