50

Анонимен

преди 6 години

Ех,Радев,ти си един наивник на средна възраст.Каква човещина очакваш от едни суджуци,които освен за собствения си г.з не мислят за нищо друго.

49

Ветото

преди 6 години

Ами като е нужна човещина,дари годишната си заплата на онкоболни,нали вземаш и пенсия и 20 заплати!И ти си ,другари дайте да дадем!

48

Анонимен

преди 6 години

Господин президент, защо търсите човещина в политиците. Те говорят на езика на парите.

47

Анонимен

преди 6 години

Очаквам първото истинско обръщение на Президента в Новогодишната нощ! Чудесно е, че традицията не включва реч на Гибон Банкянски! След толкова години - най-после ще чуем нещо за народа а не бръщолевене по *** теми!

46

ж

преди 6 години

В здравеопазването ежегодно чрез схеми се крадат около 1,5 милиарда лева и тази сума расте всяка година. В случая БСП се оказва защитник на тази мафия, познайте защо.

45

Недорасляк

преди 6 години

"Има моменти, когато става въпрос за човещина. Когато нашите политици трябва да излязат извън своята партийна кожа. Явно не сме дорасли до такъв момент", посочи той.Не сте , г-н Президент , още не сте дорасли. Има много да се учите.

44

Анонимен

преди 6 години

Ще те пратя на конституционния съд 6 млн и половина ? ... да се откаже ? друг път

43

Анонимен

преди 6 години

Искаме си Плевнелиев да ни говори за *** ценности,да се снима на Нова година на фона на Скалистите планини и българския химн,да се хили и кланя на тоя и оня,нищо че беше освиркан от "доволния" народ,когато напускаше завинаги президентството.

42

Анонимен

преди 6 години

''Въпросът е за елементарни права по конституция"Ааа ? той... и той иска права

41

анонимен

преди 6 години

Румен Радев --- достойният президент!!!

40

До 38

преди 6 години

Президента има бюджет,който е гласуван от народното събрание още по времето на Плевнелиев.Точно Плевнелиев поиска да бъде увеличен бюджета с 1 милион лв. и желанието му беше удовлетворено(за да може сега да харчи стотици хиляди за синоптичката).Радев не е поискал нищо.Така че и по този параграф увисвате.

39

anonymous

преди 6 години

Къде е смешникът-клоун Роската Плевнелиев да върне Крим от велика Русия на неофашистите в Киев - десен сектор - убийците на руски деца и жени?Русия е велика, Крим е руски завинаги, скоро престъпниците в Киев ще си платят за престъпленията...............алкохоликът Потрошенко.............и Саакашвили............дето си яде вратовръзката..............никой не е победил Русия...............разберете го!

38

Анонимен

преди 6 години

Имаме си президент,когото народа харесва и който е с най-висок рейтинг.Който може да се разбере с всеки друг западен политик на четири очи без преводач и който ще спечели и втори мандат,за ужас на мат'ряла,чието IQ е под 40%.

37

Анонимен

преди 6 години

6 млн и половина на година от бюджета - само за Гн Президента на републиката ... Е ? въпрос на човещина е

36

до 34 - извинявай

преди 6 години

само като чуя "при бай Тошо" и повръщам

35

Анонимен

преди 6 години

Герберската напаст и сателитните им клонинги не могат да се примирят,че народа избра един честен български генерал,а отсвири "майката на нацията",която за последно се изложи,казвайки в едно интервю ,че сме имали цар Борис 3,вместо Борис трети.По интелект само чичо Митко може да я мине.

34

ист

преди 6 години

Разочарован съм. Само 15 червени ръчички. Очаквах поне 20. Явно има червени *** започнали да празнуват коледа.

33

Румбити

преди 6 години

Румен Радев,Румен Петков,Румен Овчаров-кремълски *** и двойни агенти

32

анонимен

преди 6 години

Румен Радев е достоен президент.България + Русия = Братя завинаги.Русия е велика, Крим е руски завинаги, свикнаха ли лицемерите от Англия, Франция и САЩ и слугите им в България?

31

Анонимен

преди 6 години

Разни пребоядисани герберуги плюят по комунизма(който одавна си отиде)и на който се кланяха и молеха преди промените,а сега анатемосват,та само да им напомня,че в Китай е още комунизъм,но китайците са втора икономическа сила след САЩ,въпреки че са над милиард и триста милиона.Това е действителното положение поплювковци.