76

до 33

преди 6 години

Проблема е хамерикански...с тия работа да нямаш ще подкупят приятелите ти и ще ги насъскат срещу теб

75

Кирчо

преди 6 години

Стига сте плюли по Украйна! Брянския и Орловския полкове ,сражавали се с нашите ХРАБРИ ОПЪЛЧЕНЦИ, са 100% УКРАЙНЦИ. Плюйте некадърните АЛКАШИ!

74

ТАКА Е СЪС ВСИЧКИ..

преди 6 години

....КОИТО , СЕ ВОДЯТ ПО АКЪЛА НА РУСИЯ И ПУТИН!*** ---НЕ Е ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

73

Анонимен

преди 6 години

Про руски просперитет

72

Анонимен

преди 6 години

В Крим деца не умират от глад в 21 век и пенсионерите не роват в кофите за огризки от храна.

71

Заклет антисоросоид

преди 6 години

Тук някакви платдни същества с нустановен пол се опитват да пишат безмозъчни коментари. Не се напъвайте , не ви достига умствен капацитет за тази дейност. От много напъване можете да получите а?я херния, я някое друго вътрешно повреждане и да се възнесете орефи коледа и новата година.

70

Анонимен

преди 6 години

До ognyanzТо пък Крим цъфна и върза под руснашко управление. Нямат нито ток нито вода и се чудят накъде да бягат.

69

ognyanz

преди 6 години

До 81: И какво като ги признае? Много ясно: Донецката и Луганска република ще се присъединят към Русия, както направи Крим, след като обяви независимост. Ще посмеят ли украинците да обстрелват руска територия. Съмнявам се.Все още украинците са на ход. Има и мирен изход, ако го търсят, ще го намерят.

68

Анонимен

преди 6 години

До ognyanz"Русия няма да има друг избор, освен да признае Донецката и Луганската република."И какво като ги признае? Да не би да стане по-добре там? Къде отидоха онези русофилски пpoстаци дето твърдяха че Донбас хранел Украйна? Къде отидоха тези порусначени ***? Сега се видя че Донбас не е в състояние сам да се изхрани камо ли да храни някой друг.

67

Анонимен

преди 6 години

На практика в Донбас всички пострадаха заради Путин и неговия изкривен руски свят. И тези които искаха да бъдат украинци и тези които се подлъгаха по руските телевизии за големите руски заплати и пенсии. Тези които твърдят че сега в Донбас било по-добре отколкото преди 2014 да отидат и да се хвърлят с главата надолу от чинията на Бузлуджа ще направят голям хаир на българския народ, поне няма повече да го залъгват с химерния руски свят по точно казано руски ад.

66

ognyanz

преди 6 години

Украинците сами са си виновни за сепаратизма. Ако продължават да търсят военно решение и Русия няма да има друг избор, освен да признае Донецката и Луганската република.

65

до Hafen die Wahrhei

преди 6 години

Hafen dER Wahrheit (Genitiv) я малко по така с граматиката

64

СатаНАТО™

преди 6 години

Прекрасно си живеят, евала!Да им се ненагледаш на цига нията!И по един 152-мм осколочно-фугасен във всяка кухня им пожелавам!

63

юбералес

преди 6 години

Преди месец в Луганск стана военен преврат и беше свален избрания от народа президент Плотницки. Но този път луганчани странно зашо не протестираха срещу хунтата. Явно че луганската хунта е по-малко хунта от киевската.

62

СатаНАТО™

преди 6 години

До До 65 СатаНАТОСигурно имаш нежна бяла кожа за да ми стане абажур за нощната ми лампа.----------------Само надгробен фенер ти се полага.Без джамове.

61

Анонимен

преди 6 години

Положението в Украйна ми напомня на нашето през 90те година ама в Украйна е 3 пъти по-зле. Ние веднага клекнахме и приехме религията демокрация и човешки права та при нас не се стигна до война. Те украинците са си също толкова ненормални като руснаците, нали имат общи корени. Приличат на два овена срещнали се на тясна пътечка.

60

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

те така викат, че до плевен сичко е османска империя, нема проблеми. само че пупим спре кинтите за освободителите, на украинците безработни каиши им не требват що си имат доволно, гиви и моторола ги мишобирнаха, стрелков се скъса да бега у москау. доктор лиза я отучиха от президентски амбиции заедно с хора на съветската армия, а след като пияните обстреляха малайзийския самолет, летището в донецк се очертава селскостопанско. добре дълбок киреч са си забъркали.

59

До 67

преди 6 години

Украйна е пропаднсла фашистка държава и я очаква голяма разруха . Ако преди това подтиквана от САзщисаните отпадъци да нападне Руси и след 2 дни няма да съществува а Путин ще пие чай в центъра на Киев

58

До 65 СатаНАТО

преди 6 години

Сигурно имаш нежна бяла кожа за да ми стане абажур за нощната ми лампа.

57

Факт

преди 6 години

До АнонименНа летището в Донецк беше разгърната елитна част от Западна Украйна,бомбардираща безжалостно града.Е нямаше как да бъдат оставени безнаказани!В интерес на истината-добре се биеха и славно загинаха,към 400 души общо.