113

Анонимен

преди 6 години

КОЙ ПРОДАДЕ НА ПЕЕВСКИ ПРЕЗ 2011 ГОДИНА ,,БУЛГАРТАБАК,, ИПК,РОДИНА ,,ПК ,,ДИМИТЪР БЛАГОЕВ,,? КОЙ?

112

Анонимен

преди 6 години

БОРИСОВ -ПЕЕВСКИ = КТБ

111

Анонимен

преди 6 години

Има ли пилот в самолета?

110

Анонимен

преди 6 години

До Пян_Гъ КоКого виждате като се погледнете в огледалото ,г-н Борисов ?

109

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 90Прав си, че президентът не е изкарал толкова пари от амфетки, бухалки, цигарки, оръжие и други далаверки, колкото набра Бойко! Няма и 6 апартамента, колкото има Цецо. Стига сте се правили на марсианци! Тук става въпрос за болни хора, на които партиите са им все през ..., но близките им плащат заплатите и на вашите и на нашите!

108

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10 БКП днес ГЕРП се зове ! 80%

107

Пян_Гъ

преди 6 години

До АнонименЦ, в грешка си. ПЕЕВСКИ = ДПС = БСП = ФАЛИТА НА КТБ.

106

Анонимен

преди 6 години

До Пян_Гъ УПРАВЛЯВАЩИТЕ КОАЛИЦИЯ УБИИЦИ !

105

Анонимен

преди 6 години

До Пян_Гъ БОРИСОВ=ПЕЕВСКИ .Кво се правиш на блъснат от влак ?

104

Пян_Гъ

преди 6 години

Г-н президент, всяка власт понася негативи, не само сегашната. Неизбежно е. Вие, г-н президент, кажете КОЯ ВЛАСТ НЯМА ДА ЗАГУБИ ЧОВЕШКИЯ СИ ОБЛИК. Като сте казал "а", кажете "б" и т.н. БСП ли? Или ДПС? С правителство, оглавявано от някой като Орешарски? Това ли е вашата представа за "човешка власт", с Пеевски начело на ДАНС и метални заграждения пред парламента? Тогава ще има лекарства? Ами, смешно е и оставяте съмнението, че лобирате за чужди интереси... Затова клатите лодката.

103

Ангел

преди 6 години

Мършлявите герберастки тролаци са си развихрили вонящите клавиатури, подплатени с градена, корупционна пара.

102

Анонимен

преди 6 години

Аз искам правителството да е стабилно, България да е стабилна, да има инвестиции, да има успешен бизнес, да има работа за хората, да се събират данъци, да се акумолират социални осигуровки от които да се отделят достатъчно средства за болните, а не популистки действия като това вето, с което не се решава никакъв проблем, а се дестабилизира държавата, каквото прави сега БСП и нейния президент.

101

Анонимен

преди 6 години

До !!! 100Точно това правиш като наричаш "зомби" спорещите с тебе.

100

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ ГЕНЕРАЛ НЕ Е БАЛГАРИН.НАРОДА ПОДКРЕПЪА ГЕРБ,НО НЕ И КОМУНИСТИТЕ НАЦЕЛО С ГЕНЕРАЛА КОМУНИСТ.

99

!!!

преди 6 години

До Анонимен Не спекулирам с ничия мъка ,а ви изповядвам моята собствена мъка.Болестите цвят нямат.Само зомби може да прозре в изпепелената ми душа политически нотки и дивиденти.

98

смях в залата

преди 6 години

Така нареченият президент като се е затъжил за болните защо не се откаже от закупуването на поне един самолет по-малко и така ще има пари за лекарства ? Исканията му са свързани винаги с разходи като той като президент не е изкарал и един лев за държавата вследствие свое решение а дори и през своята кариера като военен летец . Само е харчил пари и продължава да харчи и лобира за закупуване на нова техника без да се интересува дали ще можем да я платим и от какво ще трябва са се лишим

97

внимание

преди 6 години

Пагоните трябва да се заслужат. Те не могат да бъдат подарявани, откраднати или придобити по друг недостоен начин!Ние които още милеем за България макар и в странство си спомняме че комунистите се страхуваха от военен преврат. Затова те по места направиха живота на българските военни нетърпим и само избрани останаха да служат.Ето сега виждаме метастазите на тази безродна политика.

96

!!!

преди 6 години

Да благодарим на герберите за отмъкнатите пари за лекарства, високите парт. субсидии, за раздадените обществени поръчки и за новите цени на водата. Благодарим ти герб !!!

95

избирател

преди 6 години

Чуди се човека как да стои по новините.Лошото е че стоейки зад може би лицеприятни но всъщност лобистки каузи, хората все повече осъзнават че бяха излъгани на изборите.

94

Анонимен

преди 6 години

До !!!Не използвайте мъката на хората за да извличате политически дивиденти. Точно това не ми харесва във ветото на Радев, че то с нищо няма да помогне за излекуването на болните а само провежда чужда политика за дестабилизиране на страната.