13

Ritz

преди 6 години

Golden shower

12

Анонимен

преди 6 години

За една година сключи сделки за трилион долара,а какво направи Путин за Русия за 18 години ?

11

u4en

преди 6 години

Все повече ми харесва този германо - шотландски амириканец ! Тръмп е като Рейгън - има мисия ...да прати Раша при СССР! За да си отдъхне света - Рейгън му показа как ! От сега търсят скала в каньона на Колорадо . където да изсекат образите на Рейгън и Тръмп !

10

Виж ти

преди 6 години

Аз пък разбрах, че когато на медиите им е кеф, Бокова е виновна, че САЩ напуснали ЮНЕСКО, когато пък им е кеф, Тръмп е виновен, че са го напуснали.Политиката на Тръмп се отличавала съществено от тази на предшествениците му - на кого ще ги разправяте тия? Абсолютно същата нагла и лишена от разбиране политика като на Обама, Клинтън и Буш. Подпалиха цял свят и предизвикаха бежански вълни надхвърлящи тези през ВСВ. И накрая връх на сладоледа - Рейгън и нравственост.Бездарна пропаганда:)

9

реалист

преди 6 години

Баш глупости , които са удобни на Путин прави. Продал се е, той си е бедничък в сравнение с другите милиардери..

8

Прокуден

преди 6 години

Тръмп е може би най невежия и некадърен президент на тази велика държава.Много жалко!Този циничен *** не трябваше да бъде избран.

7

Анонимен

преди 6 години

Какво разбрах от тази статия? Че Рони Рейгън имал президентска библиотека и са изкопали гроба му в тази библиотека? Или не е така?

6

фен на Доналд Тръмп

преди 6 години

Скоро като въстанови и армията, тогава ще видите истинския Тръмп! В момента още е толерантен и мек! Когато напомпа мускулите на американската армия ще стане само на шоpоши, банкери, олигарси, мюслите и всичката пaплaч ще си плати за всичко!

5

БАБА КУНА

преди 6 години

ТРЪМП Е АМЕРИКАНСКИЯ БОКО Т.Е. ПОПУЛИСТ СЕЛСКИ ТАРИКАТ !!!

4

Анонимен

преди 6 години

Според мен Тръмп е изключителен политик и лидер - успя да намали напрежението с Русия, продължи да мачка ислямистите в Сирия и Ирак, и освободи Йерусалим от мюсюлманите - нещо за което едно време са проливали кръвта си хиляди християнски бойци! Това последното, смятам че днес не успявме да осъзнаем огромната му значимост, но след време историята ще го оцени напълно

3

алфа мъжкаря

преди 6 години

Доналд, мачкай шopoшoидитe и рaшкитe! America first!

2

Анонимен

преди 6 години

Тръмп работи за страната и за хората, които са го избрали да е Президент на САЩ.

1

алфа мъжкаря

преди 6 години

Доналд, мачкай *** и рашките! America first!