31

Квант

преди 6 години

като се напише "боярщник" и следва (смях в залата), тъй както ако се напише "жужо", а "залата" е "пълна" с има -нема трима *** на радан костов сакскобургоцки.

30

Котел с 80% врящи

преди 6 години

кой е "ердогат"? а ти не се ли вземаш също много на сериозно? а гурбетмаалата? кой поставя пунтовете надолу? коя система? ти ли си този, който определя какво бил искал да каже Автора с повествованието? ми много си проста за това,ц иганин!

29

Много точно

преди 6 години

Поредните предизборни брътвежи на дребния :)Да му се радва бедния народ, докато лочи Боярищник и антифриз :)

28

Big Bro

преди 6 години

до "кремълското джудже" под номер 29 извадено от костовия ръкав: никой не може да заплаши смелите *** на радан! те дори и в шащ са на предно-задна линия във всички медии на извратеното мислене. смели са, но само от домовете си, за които ние им плащаме. на практика!

27

кремълско джудже

преди 6 години

Русия заплашва най-силната и влиятелна държава в света ? Това някакъв цирк ли е ? С какво могат руснаците да заплашат САЩ ,че не ми е ясно ? Не стига че са заседнали в 19 век ,икономическо джудже са с мизерстващ народ и разпадащи се градове ,тръгнали акъли да дават на световно ниво.Санкциите май са им малко и искат да бъдат превърнати в държава като Северна Корея.

26

Допирателна Тангента

преди 6 години

има някаква логика в предупреждението. все пак, ако сев. корея трябва да бъде заплашена, защото си признава, че притежава ядрени оръжия, тогава какво да кажем за израел, който упорито крие, че има такива? като питате, кой може да възпре сев.корея, защо не питате и : кой може да възпре израел?

25

до дав

преди 6 години

С русия са турция китаи и с. корея а че путин фалира русия си прав

24

дав

преди 6 години

Този юнак, миника Путин , фалира Русия !!!! Не е свършил за пет копейки работа, през последните 10 години .Абсолютно нищо и целия свят, освен Северна. Корея и Венецуела са с него !!!!!! Представяте ли си - ОТ 210 ДЪРЖАВИ . Ха. Ха. Ха. Ха. ...

23

Анонимен

преди 6 години

България не е русия опомнете се самозабравили сте се земята ще ви отмъсти

22

DK

преди 6 години

КОЙ друг световен лидер отговаря 4 часа на зададени му въпросигледах и не мога да си представя наш бою дая отговаря така и да не обвини някой другзабрави за тройната и сега е на път бсп не че не заслужава но нищо не казва за неговите калинкидано слави направи нещо и да намери човека ,когото търсиче нещо да се промени ,но простотията е завладяла държавата вече

21

Анонимен

преди 6 години

Путин и неговият аркадаш севернокорейският *** разбират само от дебела чепата сопа.

20

Реалист

преди 6 години

*** Кимчо от друго не радбира. Бой по дебелото прасе.

19

Анонимен

преди 6 години

Ало като ви харесва толко путин аре прибираите се ко тъпчете нашия хляб и хвалите врага срам немате ли я сериозно

18

Анонимем

преди 6 години

Анонимен едно от огромните злини на този свят е другарят Путин.Единствената злина е, че точно този сперматозои*д е оплодил яйцеклетката на майк*а ти..... Наистина много жалко..

17

Точно по соцруско-

преди 6 години

севрнокорейски: и Русия, и СК знае, че Путин е "старшината" и той дирижира всичко в СК! Не иска лично да се разправя със СаЩ- СК му е ПИОНКА! СЕга я защитава и упреква САШ.КОЙ започна да мята ракети? СК.Ех, Путин, каква лоша памет.. Но всички соцком са такива.. и нашите..

16

ко

преди 6 години

В Украйна няма руски войски,има отпускари руснаци,те не са руски войници,били са руски войници,да,те са руснаци,но се бият всъщност за Донбас,който е част от Украйна,но има право да се бие срещу Украйна.От къде взимат оръжия в Донбас ли,от Русия,но тя не е замесена в тази война.Русия не се меси в нещата на суверенни държави.В Крим има войници,няма войници,тука има,тука нема.Много лъже тоз Путин ей,като ром.

15

Анонимен

преди 6 години

Ето защо Кимчо е толкоз курназ,обичайният заподозрян се произнесе!

14

Burzum

преди 6 години

Най- големия, като говори и на сор.осите им е ясно.,че е прав...

13

балама

преди 6 години

Кой се опитва да насъсква, отново, българи срещу сърби!? Та да не видят пак, откъде ще им дойде.

12

Анонимен

преди 6 години

До шизофреникИзбитите ги търси при Меркел.Там са. Барабар с другите терористи.