7

Българин

преди 6 години

Трябва да вярваме на Бойко Борисов. Той дава пари на всички, просто не може едновременно!Видяхме, той даде вече пари на полицаите, на учителите два пъти даде, на селскостопанските работници... Сега дава за училищни автобуси, постоянно дава на фирмите за обществени поръмки, а оттам косвено дава и на всички работници.И на болните ще даде, сигурен съм! Бойко Борисов дава пари на всички!

6

Анонимен

преди 6 години

Явно прилагат модерен начин на смъртно наказание - оставят болните да умрат, за да живее здравната система

5

Холистик

преди 6 години

То ако ставаше цял живот да злоупотребяваме с тялото си и накрая вълшебното хапче да ни оправи...Не се лекуват причините, особено за рака, а следствията... Колкото и средства да се наливат, все тая.

4

Анонимен

преди 6 години

Така де, нови молекули и разни ми ти глезотии. Сякаш в казармата бащите и дедите ви не се лекуваха по изпитаната от поколения рецепта - до кръста с йод, нагоре с аспирин. И толкоз. Пораснаха, станаха мъже, одъртеха, че даже вече и ... Но лечението е класическо и работи.А и помислете за държавата или ... по-точно за нас. Или още по-точно - за баш ония от нас, в които са и хляба, и ножа. И едни спастрени 25 милиона

3

Анонимен

преди 6 години

Който има глава на раменете да си прави сметката за кого ще се изока следващия път.

2

Гневен

преди 6 години

Цветанов отдавна трябваше да лежи в затвора или най-добре - зарит под паветата, които народът трябва да хвърля по него. Не ги е срам, колко са нагли. Уважение към Данаилов, без да симпатизирам на партията, която представлява.

1

мн просто

преди 6 години

за овчУто стадо само доене - вноски,данъци и такси - лечение Йок ! пък богаташите ,ако се разболеят те пари си имат за лечение в чужбина - дори общата каса ги праща тях на държавни разноски !