15

Уточнение

преди 6 години

не оправдавам шофьора, просто пояснявам за тези, които грешно си правят изводи и говорят за висока скорост и се изказват неподготвени...Момичето не е блъснато вследствие на висока скорост, а след като камиона завива на дясно на кръстовище и момичето попада в "мъртвата точка" на видимост на шофьора..Същия е дал предимство секунди преди това на момичето, защото е пресичала другата пешеходната пътека преди завоя...За съжаление това вече няма значение, момичето го няма, но поне коментирайте правилно

14

OMG_Lucker

преди 6 години

Хубавица е била милата :/ И толкова млада. Бог да я прости!Катастрофи стават, никой не е застрахован. НО!!! Когато има пострадал човек на пешеходна пътека или когато шофьорът е бил пиян/надрусан или е бил с купена книжка или отнета книжка- тогава според мен наказанието трябва да е изключително сурово.

13

Анонимен

преди 6 години

Не е ли възможно някой да ти изскочи пред камиона така, че да не можеш да спреш?

12

*

преди 6 години

Язък за хубавото дете.Да почива в мир.

11

Пешеходец и шофьор

преди 6 години

Хора, като пресичате се оглеждайте дори да сте на зебра и т.н. Зебрата не дава безопасност, бесмъртност и т.н. Жалко за момичето да почива в мир.

10

Блокират съзнанието

преди 6 години

Облъчващите бели радиоактивни скенери на пешеходни пътеки увреждат трайно жертвите особенно деца и пешеходци../вижте постоянно просветващи скенери инсталирани вместо ЗАКОННИ ПЪТНИ ЗНАЦИ

9

Анна

преди 6 години

Никога няма да спра да се чудя,защо само в България камиони се движат из градските пътища посред бял ден.....Живея в Гърция и ей Богу, не видях нито един за 10 години......

8

УБиват с камери

преди 6 години

Нагли престъпници на власт увредиха тежко всички пътища вБЪлгария..ОСвен мощни тежко терористични камери снабдени с AIDS активатори и пси блокери ..Новост са Фотоволтаични скенери маскирани като НЕЗАКОННИ Знаци за ПЕШЕХОДНИ ПЪтеки.От 190 до 1000 метра е обсега на действие в зависимост от състоянието на биосферата.Терористи следят всеки един автомобил през ови хологрмаи и черни чипове в талони. облъчвнаите от белите високорадикативни скенери водачи потръпват при влизане в обсег на облъчване..

7

Анонимен

преди 6 години

До до 3Казаха им го хибридните офицери - така се правят фейк новини.Те - в Олгино - имат опит в това

6

Един от Северозапада

преди 6 години

Бог да прости момичето, съболезнования на близките и.Един млад живот си отива нелепо...

5

Чачо

преди 6 години

Кмета на Благоевград каза че няма какво да се направи. Просто трябвало всички да внимават. Това е извода според този каруцар. Ами щом е така да се премахнат всички закони и ограничения и да се заменят само с един - ВНИМАВАЙТЕ!

4

Анонимен

преди 6 години

абелязвате ли, уважаеми властимащи, как пияният фигурист изплува от забвение при в всеки смъртен случай на пътя? Създадохте прецедент, но на вас не ви пука... не ви пука, докато не смажат някое от вашите деца. Тогава ще искате най-справедливо наказание и по-строги закони

3

Анонимен

преди 6 години

До ТозиОнзи, фигуристът, беше от Богоизбраните люди - Чемпион мира!Него арест не ги лови...само Божият съд ги оправя такива!

2

Този

преди 6 години

е задържан в полицията-добре! Даже и алкохол не е употребил. Не го оправдавам, напротив! Но си спомням за един фигурист, който пиян след катастрофа даже и 15 мин. в ареста не изкара!

1

Анонимен

преди 6 години

Как може да се качиш на 20 тонна машина и да убиеш човек на пешеходна пътека, в града?С каква скорост е карал тоя у-род?