52

edvali

преди 6 години

И к"во да изляза на протест също като в 97г, да и дам пак цялата власт и тя пак да ограбва и да се облажва пък аз какво, пак нищо!?!

51

Анонимен

преди 6 години

Еми ето . От коментарите се раьбира, че има 80% де би ли и то в софия.

50

Курнелия нагла

преди 6 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

49

Шопа

преди 6 години

От днес вода нема да пия.

48

Анонимен

преди 6 години

До 45 Демократите не пием вода от ВИК :)) За пиене България седи над купища минерална вода. Охльов.

47

Анонимен

преди 6 години

Кой приканва към протест??Партия на статуквото!!Как да им повярваш,че исканията няма да се опорочат политически и политически да се яхне протестът за кой ли пореден път??Жалкото е,че няма спонтанност!!Над 100 партии има регистрирани в държавата ни бре!!Няма една!!Всичко гледа да докопа само властта и партийните субсидии!!Славчо с референдума и той се покри,плямпа ги разни наляво-надясно и търси неопетнени лица за властта!!Хайде бре народе,повече от милион на референдума,а за това.......никой!!

46

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

45

БСП са гад.ини

преди 6 години

А Красимир Янков да питаме ли?

44

Анонимен

преди 6 години

Екзодус - В София е пълен шит - Movement of Jah people !

43

GERB

преди 6 години

до до GERBАз листчета, *** продажен,нямам и не мога да покажа.Не се напъвай, с хуморески,щото всичко ще оплескаш.

42

Бай Танас

преди 6 години

Таман си мислех, че днес ще минем без Курнелчето, ама не било. Добре, че е тая кака да ни разсмива. И от ВиК разбира :) Да ама Бойко ви спря кранчетата ...

41

Анонимен

преди 6 години

това е да си играеш с хората.......пълна подигравка......

40

Жокер

преди 6 години

Корнелия , изкарвай хората на улиците вече! Този който управлява , носи отговорността. Инфлация има на потребителско ниво! И то голяма! С вчерашните левове не можеш да купиш днес нито водата нито храната нито тока! След водата кое ще е следващото?? Как си оправят инфлацията на макроикономическо ниво МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!!! Оня шматарок тръгнал да оправя Балканите а не вижда хала на държавата си!!

39

Анонимен

преди 6 години

Чисти долнопробен боклуук! А утре като има авария на тръбопроводи заради липсата на инвестиции, кой ще е виновен соц. пачааа?????

38

Анонимен

преди 6 години

До 40Хайде ти като си големия демократ, пий вода за 2.72 кубика и я пикай с кеф, и си стой у вас.

37

Анонимен

преди 6 години

Вдигането на цената на водата е спекулативно и необосновано! Няма Герб, няма БСП, няма партии!!! Има защита на интересите на населението от пара.зитни концесионери и пиявици! Държавата получава 0.02 ст за всеки кубик! Супер "концесия", какво ще кажете?

36

Дядо ви

преди 6 години

Ако беше само водата поскъпнала, ще го преглътнем. Поскъпнаха и почти всички хранителни стоки. За водата през така отричания "комунизъм" плащахме по 6 стотинки за 1 кубически метър. За Ямбол гласят цена на водата от 2018 година - 2 лева и 80 стотинки за 1 кубически метър. Какво се "подобри" във водата. "Комунистическо" ли е човек да знае защо ще стане тази цена? Тези, които "консумират" тази вода "комунисти" ли са?

35

Харри

преди 6 години

*** да не се прави на улава ами да отиде и да види колко е цената на водата в Стара Загора и другите градове от областта.Още от 2012-та година там цената е ... 2,72 лева за кубик.Много отдавна водата в Шопландия трябваше да е станала минимум 4,50 лева за кубик...

34

Анонимен

преди 6 години

До 37Дали ще се съберат 2000 ЦоЦалиста на този протест е спорнодано не се съберат, че ше oпикаят пред ВиК-то както на язовир Копринка на сборището :)

33

Анонимен

преди 6 години

Тая немоа е гледам. Лъха на лъжи само .