22

Анонимен

преди 6 години

Никой ли не знае какво означава ИИ ?

21

програмист

преди 6 години

Има недостиг на ит защото заплащането е малко аз за 7000 лв няма да работя

20

Дебил

преди 6 години

До 8, 10 и 21Какво означава ИИ ?

19

Анонимен

преди 6 години

В една фабрика за солети има 22 работника и 16 ит специалисти щура работа не разбирам

18

Анонимен

преди 6 години

До до 16Ти не знаеш ли вица за труженичката на Околовръстното, дето един я питал какво може за 20 лв и тя му отговорила, че всичко може. Той завел да бърка бетон, щото изливал плоча.

17

Анонимен

преди 6 години

Ако не са жени са гейове

16

до 16

преди 6 години

точно така е - повечето са в кол-центрове. това е нещо като шменти-капели, но на този етап все пак взимат задоволителни пари.Иначе няма как да работят дограма(примерно), или да изливат бетон, което си е много сериозна работа.

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1По този показател непоклатим лидер е братска Русия.

14

Анонимен

преди 6 години

Еми нормално това все пак е дамска работа

13

какво ще работят

преди 6 години

90 % са заети в кол-центрове , те и тях ги водят за ит сектор , нищо че 90 % от кол-центровете обслужват фирмите за бързи кредити .

12

И за къв чеп

преди 6 години

То хубаво, но с компютри не се изхранва население, не се лекуват болни... Наще IT специалисти са едни от най- добрите, но приоритетите на икономиката не може да са само в тази сфера... Факт е, че малкото хора, които честно живеят нормално в БГ са в този сектор, но накрая само политици и IT специалисти ще останат в тая държава и някой кол център.

11

Инж. Чукачев

преди 6 години

Ама какво по точно "работят" тия жени в ИТ сектора ? Това е обширно понятие.

10

Из-патил

преди 6 години

По-добре жена в леглото отколкото лаптоп в гащите...че и с камера ръйш ли!

9

asdf

преди 6 години

Добре, че е IT сектора, за да имаме някакво подобие на средна класа. Благодарение на това, все още има някакви млади хора, останали в страната.

8

do Mars

преди 6 години

хихиии, надявай се ти ИИ да замести кадърните хора. Фактически една фирма потенциала са и разработчиците - инженери, програмисти и прочие. Продукцията всеки може да я произвежда, а и толкова хора за производство не са необходими.

7

до 7

преди 6 години

Леле, представям си само какъв си незадоволен ***. Предполагам си добър програмист с нулев успех в социалния живот. Нормално да пускаш заядливи коментарчета, но е жалко все пак.

6

Mars

преди 6 години

С развитието и усъвършенстването на ИИ, почти всички IT ще останат без работа. Ще останат само най-добрите. Честно казано това е хубаво, защото ще спрем да чуваме, как всеки е IT специалист. То други не останаха. Като юристите през деветдесетте.

5

има има

преди 6 години

така е има доста вече, повечето предимно проблеми създават и са много дребнави за QA се ползват предимно - клик-мънки, но има и добри програмистки, много са малко но има... другите поне на партитата влизат в употреба ... много пият и много гълтат.Ако не са пияни са зле, но при толкова мъже и на последната дропла и се вдига самочувствието

4

анонимен

преди 6 години

а преди няколко дни се обсьждаше темата мястото на жената в кухнята илив офиса предпочитам грамотни жени отколкото прости готвачки

3

Анонимен

преди 6 години

Нормално, умните хора гледат специалностите с бъдеще и възможност за кариерно развитие и израстване. Друга група пък цял живот плюят държавата и не желаят да учат нищо перспективно. И, докато първата група изкарва по 5000лв. месечно, втората едвам свързва двата края, миейки чинии в Лондон и залъгвайки се как IT специалист повече от 2000лв. не изкарвал. И, да, кадри наистина не достигат и трудно се намират читави хора.