36

Анонимен

преди 6 години

*** от Люлин иска закони, но не и да ги спазва. В парламента крадяли- той всеки ден укрива данъци, осигуряват го на минимална, а взима 1000лв. под масата. *** от Люлин иска закони, глобят го- нямало да плати. *** от Люлин дава за пример Германия, отиде там да кара тир- по-нисък от тревата, спазва всички правила, плаща глобите. *** от Люлин плюе държавата, без да осъзнава, че той самият е държавата. Дребен тарикат всеки ден, другите му виновни, че е беден и прoст.

35

Анонимен

преди 6 години

А дано ги вразумят аман от катастрофи ужас е бог да прости хорицата и комшията добър човек беше

34

Анонимен

преди 6 години

stenkuдобре де айде кажете докога ще търпиме такива ЧСИ та и там искат да имат дял - леле!

33

Анонимен

преди 6 години

друго си е да изплескаш едно бомбастично заглавие

32

Анонимен

преди 6 години

Опаковката не отговаря на съдържание! Какво погване, какви пет лева? Някаква идея от чси-та и това е. Оправете си заглавието. Така давате невярна/заблуждаваща информация.

31

Анонимен

преди 6 години

Българите сме най големите гьотверени няма по големи *** от нашето пропаднало племе, не се налапахте ей.

30

Анонимен

преди 6 години

Ами трябва да си променим манталитета, наистина! Нарушил си закона- плати си глобата; и аз съм имал фишове, платих си ги, като съм виновен! То не може *** все да е тарикат и да гледа да изклинчи! Като станем по-порядъчни и си възпитаме и децата да са такива, ще тръгне към по-добре държавата. А не да риташ срещу държавността и засонността, пък да ревеш, че няма държавност!

29

Тия

преди 6 години

ЛЕШОЯДИ не се наядоха?!Пак се лакомят и стървят за много пари?!

28

Анонимен

преди 6 години

Айде почват и с Кат за 20лв - 2000 лв и то дори без предупреждение ,както с топлофикация . бъркнаха във банковата ми сметка , спечелих делото , Но чси НЕ Върна парите!

27

Элен

преди 6 години

Моите два фиша са прехвърлени от НАП към несъществуващо ЧСИ. Писах жалби, отговориха да съм си платял на ЧСИ-то. То не съществува. Написали са някакво измислено име. По тази причина изтървах един стаж по европейска програма и всеки път като ме спрат катаджии трябва да плащам рушвет. Единственият ми вариант е да ги съдя за два фиша по 20 лева. В цялата администрация, няма кой да отпише две задължения, които даже платих в КАТ и си ходя с двете листчета от тях.

26

Анонимен

преди 6 години

Болен от рак в последана фаза на който му остава месец живот срещу заплащане колко ЧСИ би целунал студени ?

25

До учуден

преди 6 години

Това, което ще те инжектира с бяло лепило ДНК.

24

Предложение

преди 6 години

Направо да дават на ЧСИтата заплатите ни! Пък ако остане нещо ще ни го дават те...

23

Сф идиот

преди 6 години

Няма ли да въведете още някъде синя зона? Че нещо ми липсва...

22

Учуден

преди 6 години

До ЧСИ Агент 23 смКое е 23 см,разкритието ли?!

21

Анонимен

преди 6 години

И в Гърция е пълно с кандила, а глобите са сериозни. За нашите условия това ще е нов начин за кривене на хората, със съмнителна справедливост!

20

ЧСИ Агент 23 см

преди 6 години

Много сте смели тук, мишлета, ама като ви дойда на вратата, започвате да се обяснявате кто женички, да ревете, да се молите, дори и страст бихте ми дало, защото сте лишеи, страхливци с миши сърчица, като дойда, ще платите и на мен, защото железобетонните ми юмруци в комбинация с 9мм кобур нямат прошка, ГАЗИМ!!

19

Панталеев

преди 6 години

Обичам ЧСИ-тата ето защо трябва да имаш връзки и да си приготвиш 200 000 лева за да станеш ЧСИ.

18

До 14

преди 6 години

Възпитанието е табу за Бг към днешна дата.Манталитет се променя бавно,но кардинално !Я го удари 200лв за 100км в населено място...Така три пъти и ще ги свали на 60км,пак за глоба,но по-приемливоВиж,дълга и широкообхватна тема.Много са аспектите за разглеждане.Едно е сигурно-на 100километра участък- между 5- 10 паметни плочи !

17

Дядо130

преди 6 години

Бойко, Бойко твоите хора мислят за пари,а за народа кога ще се помисли