21

cop&paste dnevni

преди 6 години

Само да попитам този, който копира коментарите от днвеник.бг. Опитваш се да вдигнеш нивото на днес.бг или го правиш с други мотиви?

20

анонимен

преди 6 години

80 % от ГЕРБ-ерите са крадливи и лъжливи манипулатори, надявам се новия министър да е от другите 20 %.

19

Анонимен

преди 6 години

Тоя шмекер Бойко го сложи да замазва с числа кражбите на Фармацевтичната мафия.Всички знаем чия е тя и в касата на коя политическа сила снася.

18

Анонимен

преди 6 години

Ананиев, не те знам дали си банкер или лекар, но от тъпотиите ви страдат обикновените хора и пациентите.

17

Анонимен

преди 6 години

за 5% правоимащи, главно управляващата върхушка от мутро-милиционери и псевдо-патриоти, всичко е осигурено , останалите на чайчета и домшна ракйка , ако оцелеят добре , ако не патриотите ще ги обявят за необходимите жертви; в името на държавноста

16

Анонимен

преди 6 години

Българино почни да мислиш и разбери че тези протести са за да може лекарствената мафив да продължи да те краде.

15

Анонимен

преди 6 години

Много добър финансист и му дайте шанс да сложи ред в кошницата без дъно -бюджет за здравеопазване или бюджет за печелене за сметка на здравните вноски и болните.

14

Анонимен

преди 6 години

Тоя старчок не трябваше ли вече да е пенсионер. 28 години крадене не му ли стигат.

13

Анонимен

преди 6 години

Г-н Ананиев е по-скоро манипулатора с натъртването върху това, че е осигурено най-модерното лечение за пациентите. Това не е нещо, с което една съвременна държава - член на ЕС е необходимо да парадира, да се гордее или да го изтъква като заслуга. Това е нещо, което е съвсем естествено и е в рамките на поетите от страната ни задължения с присъединяването ни към ЕС. Чл. 10 от Европейската харта на пациента гласи, че всеки има право на достъп до иновации (дори и за диагностични процедури).

12

Анонимен

преди 6 години

Нека някой от знаещите да ми обясни защо всички пробойни в системата се запушват за сметка на пациентите, а не на грабливите? Пръстови отпечатъци, мораториум, зазкриван на общински болници ..... И като ни изморят на чий гръб ще крадат?

11

Фармакомафията

преди 6 години

Министърът просто не е в час, обаче Борисов му е подшушнал, че естествено пак президентът трябва да е виновен е виновен за некадърността и крадливостта на гробарите и обръчите им от фирми.

10

Анонимен

преди 6 години

Ананиев говори така, защото няма аргументи, с които да защити решението.Та какви аргументи може да изкара един лаик в медицината?

9

Анонимен

преди 6 години

Колко разбира един финансист от медицина, та ще ми говори за недостатъчен период на изследване?Не му ли е поне малко неудобно на Ананиев да се бута в материя, за която няма и хабер?

8

Анонимен

преди 6 години

този е от много наглите

7

Анонимен

преди 6 години

"Забелязах значителна част от малкото хора, които ги виждаме непрекъснато по разни протести, независимо от темата, която се коментира. Това показва организирания характер на протеста", заяви здравният министър.------------------Точно това изказване изисква специално внимание. Не, не заради внушението за конспирация за неведоми тъмни сили. Оказва се, че пичът следи кои хора протестират. Независимо за какво. Дори да не е свързано със здравеопазването.

6

Анонимен

преди 6 години

Поредният крадлив гебераст, още не встъпил и започна да краде.Да не остане по-назад от предшественика си.

5

Това е България

преди 6 години

Затова всеки ден събираме пари за онкоболни да се лекуват в чужбина. Защото тук им викат ,не можем ,сори а на запад за 6 месеца ги излекуват напълно ! Ама там не крадът лекарствата и да ти вливат вода.

4

анонимен

преди 6 години

Петър Москов кога ще бъде съден за далаверите с лекарства и за ваксините с живак, внесени от Турция, която бяха приложени на БГ-деца?Къде е прокуратурата?Цацаров да не спи, ами да се самосезира!

3

анонимен

преди 6 години

Новият министър изглежда свестен човек на пръв поглед.

2

Полу Идиот

преди 6 години

Трябва да съм пълен *** за да повярвам на един самозабравилсе политик, който нарушава правото на живот на хората заради финикийски знаци... Защо плащам данъци, социални и здравни осигуровки....