19

анонимен

преди 6 години

Ким Чен Ун няма да направи грешката на Кадафи, да се довери на западняците, а после те да го предадат.Както направиха французите с Кадафи, въпреки че той даваше пари за изборите на Саркози.

18

Анонимен

преди 6 години

Жълтото кюфте на какво се надява, че ще оцелее ако го закове Тръмп? Или си мисли, че ще поеме удара скрит в някоя пещера? И като си покаже муцуната един ден, какво ще намери, изпечена пустиня. И на кого ще се прави на великан, народа му ще е изпарен или избягал в ЮК. Това което създаде измисленият клмунизъм гледаме на живо, измъчени и гладни хора, уплашено до смърт ако не викат името на вожда. Голяма переспектива има СК, нема кой да види.

17

д-р Исня

преди 6 години

Единственият дебел севернокореец има и два ръба на главата си!

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Ми той Израел редовно си гази Газа. Пък ти можеш да си квичиш колкото искаш и на никого не му пука за тебе.

15

анонимен

преди 6 години

Корейците са умни хора, не са като камиларите араби, туареги и други племена в Либия.Кимчо много добре си е научил урока, взел си е поука.

14

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААА в Северна Корея не са яли нищо. :(

13

Анонимен

преди 6 години

Бай Дончо този път настъпи мотиката толкова здраво че свет ще му се завие. Няма нормален човек по света който да го подкрепя! Има й изключения като този 14 но това са недоносени изтърсаци. Да бръкнеш в едва завехнала рана направо си е постижение! Йерусалим не трябва да е столица на никой този град трябва да е независим това е световен град не е на една държава. Там се е родил спасителя това е негов и на никой друг град.

12

анонимен

преди 6 години

КНДР не е Либия, ами си имат ядрено оръжие хората , така се прави силна държава.

11

АМАН от PIDERI

преди 6 години

Махнете очилата на този нагъл АМЕРИКАСНКИ ШПИОНИН ИНСталиран в КНДР

10

Анонимен

преди 6 години

Израел ще гази Газа, а Тръмп ще направи прасчо на чеверме.

9

Анонимен

преди 6 години

Добре да го "нахранили" Тръмп.СК покозва на света какво значи да имаш куража да се опълчиш на силния.В това отношение- браво! Друг е въпросът че САЩ искат всяка една държава която не слуша да я сринат и уморят от глад и мизерия.Пример-Русия.

8

Анонимен

преди 6 години

Кубизъм)

7

ГАДОРЯН

преди 6 години

Мдааа. В и без това толкова кратката си история Кравария никога е нямала толкова врагове. Е така е щото е неофициална столица на Израел. И не само заради това де.

6

Таню

преди 6 години

Ех, как се става толко дебел на фона на хлътналите лица от апокрифните ленти. В тубата има филми, игрални и пътеписи, за Сев. Корея, черпя с Гленфиддич 18yo, ако ми покажете дори един/една по-отпусната!А за гледането - светът тепърва има да гледа, азиатски тигре. То, цирей като забере не се раздува безкрайно. Дано си си осигурил гнезденце в Масква или Сингхапур...

5

Анонимен

преди 6 години

BRAVO KIMCHE UDRI TROMPETA

4

Анонимен

преди 6 години

Чудя се главата на Ким Чен Ун дали е по скоро квадратна или кръгла. Мобе би е полуквадрат+полукръг. Но определено прави впечатление, че принадлежи на ***.

3

Анонимен

преди 6 години

Изкуфелият старец е милиардер преди да бъде избран за президент. Не е забогатял като президент, а много време преди това. Не знам Дебелачето колко ще издържи на санкциите, но най-вероятно се надява, на последствията от едно наказание на СК, които ще бъдат убийствени за региона. Тръмп миже и да е побъркан но в САЩ ако не ти харесва можеш да му се подиграваш и критикуваш. В "развитата" СК, където вилнеят глад, болести и смърт, няма правов ред и свобода. Всичко зависи от Жълтуркото.

2

Анонимен

преди 6 години

Не мога да си представя колко евреи и колко палестиници живеят в КНДР;)

1

anonymous

преди 6 години

Не го харесвам Ким Чен Ун, но тоя път е прав-Тръмп води безотговорна политика, като че ли съзнателно търси конфликти и войни.