27

Анонимен

преди 6 години

Не мое да нема,не мое само ние да сме на-умните и да сме се пръкнали у целото галактическо,вселенско и земнокълбово пространство! Се че има некой дето ни е избичил,като опитни мишоци да ни зепат сеира и да си експериментират с тъпите,алчни мозъчни суроватки!

26

Анонимен

преди 6 години

я ПР статийка за премиерата на Междузвездни войни, скалъпена от старо проучване. :-) Няма лошо, даже бих казал добре се е получила.

25

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Ами то като няма...земна циливилизация,поне да има...извънземна.

24

Анонимен

преди 6 години

Аз мисля, че живот има и другаде във вселената, не само на Земята. Поне вероятността за това е много висока, но дали е разумен по нашите критерии, това знае само вълшебната кaтерица Беатрикс. Иначевсеки може да вярва в каквото си иска, вярата не се нуждае от доказателства.

23

хохо

преди 6 години

До КелешДам, какво се е случило с индианците при стъпването на белите в Америките? Същото би се случило и при акустирането на много по развити технологии на нашата планета!

22

Келеш

преди 6 години

Със сигурност има много по-развити от нас цивилизации и по-малко развити от нас. Сигурно за по-развитите ние сме като бели лаболаторни мишки за експерименти...

21

Анонимен

преди 6 години

Ние на един Марс не можем да отидем дето е на един к.р място (само 8 светлинни минуити път), кво остава да си говорим за светлинни години, хиляди милиони и милиарди светлинни години?

20

Галилео

преди 6 години

Да ви таковам и в астрономите, изядохте го човека а всъщност никой не знае колко са слънцата, галактиките, вселените .......Само по теория на вероятността би трябвало да има хиляди разумни видове .....Ае, цъкайте пред мониторите стожери на единствената разумна "единица" във всЕлените ....

19

До 18

преди 6 години

Знаеме ***

18

Анонимен

преди 6 години

Аз съм извъземен (тъnaнар)

17

Анонимен

преди 6 години

Да не вярваш, че има и други цивилизации е като да си мислиш, че сме единствени във Вселената, това е нелепо!

16

Анонимен

преди 6 години

ima i se chudia zashto sa trygnali za Mars, a ne do lunata, koiato e mnogo po blizko i na koiato v tymnata i strana ima "jivot". ima li niakakvo sporazumenie s "tjah"? mnogo vyprosi na koito ima otgovori, no ne ni gi kazvat, a ZASHTO li?

15

ГАДОРЯН

преди 6 години

В космоса има повече звезди отлолкото песъчинки на нашата планета. Доказан факт е това. Освен това ние виждаме само на 13 млрд светлинни години. А може ксмоса да е много по голям и дори безкраен.

14

Анонимен

преди 6 години

12, Така се смяташе допреди няколко години. Сега учените казват че във Вселената имало около 2 трилиона галактки...тоест две хиляди милиарда галактики

13

ГАДОРЯН

преди 6 години

Холандски учен смята че гравитацията не е фундаментална сила а е следствие. Както при движение на частиците се получава топлина. Сега се мъчи да докаже теориите си с експерименти.

12

Анонимен

преди 6 години

Конфуций, във Вселената има не милиони, а някъде 100 милиарда галактики.

11

Анонимен

преди 6 години

До ГАДОРЯНАз пък се чудя дали светлината не е материализирана информация.Както ДНК е структура за запазване и предаване на информация, така и светлината да е структурна информация..

10

Конфуций

преди 6 години

До СЕКО - само в млечния път има милиарди галактики ????????? Четеш ли какво си написал ? Млечния път е галактика , в периферията на която се намира нашата слънчева система . Във една галактика има милиони слънчеви системи ! А във обозримата Вселена са милиони галактики . Капиш !!!!!

9

михайлов

преди 6 години

до секо само 80% мислят че,има извънземни бе ***!

8

До Секо

преди 6 години

Млечния Път е нашата галактика. В нея няма други галактики. Има около (предполага се) 400 млрд. звезди. А иначе в познатата до момента от нас Вселена има милиарди галактики. Трябва да си тотално ограничен (и тук идва питането, какви мисловни процеси протичат в главите на тия 50% дето не вярват) да си мислиш, че тази планета е единственото място с живот при толкова необятни възможности.