21

.

преди 6 години

Е само това направете, най- натовареното място и защо направо не затворите София за превозни средсва, ще си решите проблемите. Гении!

20

Иван Снежни

преди 6 години

Предлагам около Цариградско да се построи Вал, Гербаджиите да се прекръстят на Гарвани и да се качат на него да пазят. А ние уайлдлингите ще ходим пеша в *** нишка около Вала до работните си места. А НДК да се прекръсти на Кралски Чертог.

19

...

преди 6 години

Ясно ще се изложиме като кифладжии.Въвеждаме военно положение защото нямаме служби за сигурност които да гарантират сигурността без да се налага да се блокира цял град. Ето по това можете да познаете колко добре са структурирани МВР те разчитат на присъствие не на стратегия а присъствието не гарантира никаква сигурност. Ама кво разбираме ние.

18

Анонимен

преди 6 години

Дали ще настанят прецедателите в панелки в двустайни панелки в Младост ? Все пак, това са най-разпространенитте жилища в БЪлгария :)

17

Анонимен

преди 6 години

И защо трябва да ги храним и тия половин година, за да ни създават само проблеми.И от кого толкова ще ги пазят. Нали народът ги обича. Нали сега всички сме либересто-демократи.Или за да може ГЕРБ да откраднат още няколкостотин милиона с нескопосаните си ремонти.Навремето Тодор Живков построи НДК за 37 млн лв, тия сега дадоха 114 млн само за ремонт и по нищо не личи че е правен такъв.Дори е по-зле от преди.

16

До 13...

преди 6 години

За не-*** като теб ще кажа, че улици и булеварди не се затварят дори и за бентлито на кралицата... Два мотоциклета отпред и една патрулка отзад, това е целия кортеж, даже и на червено спират!

15

Анонимен

преди 6 години

Трафикът в София и без това е ужасен, представям си какво ще стане. Дано поне не завали и сняг, че тогава ще трябва да ходя на работа с градския транспорт, който пък никакъв го няма.

14

Кратун

преди 6 години

Охранителят с тодор-живковски-манталитет не може да си представи друг начин. Никъде в Европа не блокират цял град, още повече столица, за посещението на еврочиновници. Ама Баце толкова може, затова не му се сърдете.

13

???

преди 6 години

А защо са необходими някакви специални мерки за сигурност?! Тези чиновници дето ще дойдат в България, повече хора ли са от тук живеещите българи? Не ивждам никаква необходимост от специални мерки за сигурност.

12

13

преди 6 години

НА ОТКРОВЕННИТЕ ПРОСТАЦИ- ПИСАТЕЛИ, ПРЕДИ МЕН - ДА КАЖА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ПРИЕМА - НА РОТАЦИОНЕН ПРИНЦИП ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ- ОТ 01.01. 2018 - ДО 30.06.2018!!! ТО ВИЕ няма и да усетите, по цял ден ръсите простотии тук, по онова време - СЪЩОТО ПРАВЕТЕ!!!

11

аз

преди 6 години

Толкова ли няма един, който да може да мисли? Нали като се видят обградени и придвижващи се по затворени булеварди, евро представителите най-много да си помислят, че са насред бойна зона и веднага да поискат да се ометат оттук. Кому е нужно това? Сега да не са планирали и да ги заключват по стаите вечерно време? Вече виждам грандиозното осиране, което предстои!

10

Анонимен

преди 6 години

И какво казвахте, че европредседателството е щяли да се усети от оникновения българин? Прави сте, ето как ще го усетим и това е само началото.

9

Анонимен

преди 6 години

България е прекрсна страна! Само журналяците и политковците да ги нямаше, вече да сме в 22-ри век!

8

Анонимен

преди 6 години

И защо в София, да бяха ги пратили във Видин, че да видят истинската обстановка в Бг, а и така щяха да вдигнат оборота на тамошните хотели. И заседанията в НЛО-то , дето е паркирано на Бузлуджа

7

до 4

преди 6 години

Защото в края на града строиме бизнес-небостъргачи.

6

Анонимен

преди 6 години

Е да де то защото и сега всичко е на "ред" остава и сняг да завали като хората и ще последва пълна парализа.

5

Анонимен

преди 6 години

От кога до кога ще е това?

4

Анонимен

преди 6 години

Бананова ти е тиквата. В Брюксел това е ежедневието. Защо не ги изнесат тези сгради накрая на града, да не пречат на нормалните хора

3

Анонимен

преди 6 години

Тези вражески елементи на чужда имперска власт няма да си тръгнат живи от България.

2

zeus

преди 6 години

Луда работа, ще блокират цял град за едни дeбeлогъзи чиновници.