125

Анонимен

преди 6 години

До Слави - защо не ?Такива като тебе и ситуация като тази Е РОДИЛА ХИТЛЕР.

124

Анонимен

преди 6 години

До Слави - защо не ?Истината е че Слави е по - добра алтернатива от ГЕРБ !...............Истинта е, че не усещаш как пропагандираш култ към личността....Ако не е телевизията и шоуто му, за което има договор И ПЕЧЕЛИ ПАРИ, КАК ЩЕШЕ ДА ПИЕШ ОТ ЖИВОТВОРЯЩИТЕ ТРИФОНОВИ ИЗВОРИ, неразумний юRоде?(Боже, не мога да пиша на собственият си език вече...знам, че тази дума я цензурират.)

123

Адонис

преди 6 години

Волен е велик открадна момето на заварения си син че дори я забремени.Едно време ревеше против Бойко и Валери сега им чеще скротумите....Айде да въ видя пенсиите кво стана нещо пурите по 300 лв бройката май се усладиха...

122

Слави - защо не ?

преди 6 години

До ТерцаСамо поклоник на коляцията Борисов - Болен , като теб , може постоянно да мисли за кражби и всяка втора дума да му е това.

121

Анонимен

преди 6 години

Ако сСлави влезе в политиката слагана му ще е във всяко село по една кръчма.

120

Терца

преди 6 години

До Слави - защо не ?Що бе, какво ще направиш? И при Слави няма да се уредиш да крадеш и ще започнеш да плюеш и по него. Щото на теб проблема ти е, че не можеш да крадеш заедно с властта.

119

Слави - защо не ?

преди 6 години

Истината е че Слави е по - добра алтернатива от ГЕРБ !

118

Анонимен

преди 6 години

Мотивационно писмо за кастинга на СлавиУмея да крада и мисля, че ставам за политик

117

Слави - защо не ?

преди 6 години

До ТерцаЗаради такива *** като теб Борисов води България към дъното 3-ти мандат , защастие няма да е да за дълго

116

Анонимен

преди 6 години

Жалко е че в България нямаме водещи, като Джон Оливър. Той гледа да изрази безпристрастно мнение базирано на факти. Джон често показва как дадени медии изопачават истината.

115

Слави - защо не ?

преди 6 години

До Анонимен 120ми така е , аз нали това казвам - не са само ГЕРБ , БСП и ДПС алтернативите !

114

Терца

преди 6 години

До Слави - защо не ?Голяма грешка е, че глупавите и неграмотните, като теб, изобщо имате право да гласувате.

113

Слави - защо не ?

преди 6 години

Аз не чакам някой да ме управя бе ***. Аз оправям бакиите на такива търтеи като теб които са чакали всичко на готово. И цял живот съм се справял със собствения си акъл , печеля що годе добре, имам си сигурен доход, семейство и живея в България. Но като видиш новините с роми телефони измамници, роми изнасилили и пребили старици по селата, хора които са пуснати от съда или са с условни присъди ( като Ц. Чоков който е май от ГЕРБ а а а ? ) и такива като теб които само ни гледат в ръцете ....

112

Анонимен

преди 6 години

Не се научихте да не кълвете на уловката ДОБРОТО И ЛОШОТО ЧЕНГЕ.И двамата не ги бива, но ВСЕКИ ПЪТ, КОГАТО НЯКОЙ ВИ ПОСТАВИ В СИТУАЦИЯ НА ИЗБОР МЕЖДУ ДВЕ НЕЩА, СЧИТАЙТЕ ЧЕ И ДВЕТЕ СА ПРОТИВ ВАС, А НАЙ ВЕЧЕ ТРЕТИЯТ, КОЙТО Е ИЗМИСЛИЛ ПОСТАНОВКАТА.Най-добрият избор, в този случай, е да не изберете нищо, имате това право...На мен този" двубой" по нищо не се разбичава от боксов мач, само дето ми бърка в джоба по-дълго и по- болезненоDМислете бе, не боли.

111

спомням си

преди 6 години

Слави, който беше в отлични отношения с Доган, поде кампания за очерняне на Щайн и така го изгониха и от Скат и спряха предаването му. Сега съдбата му го връща защото неговото предаване е тотално обезличено!

110

Анонимен

преди 6 години

До Слави - защо не ?Има много алтернативи в изборните списъци но нарадо си знае няколко партии и палза от тези алтернативи няма. В България за да влезеш в политиката трябва да плащаш на дадена медия за да излъчва пропагандни материали.

109

спомням си...

преди 6 години

През 2003 г в тв. Ден започна да води предаване немският водещ Ник Щайн, с политическа насоченост и със силно критични материали срещу ДПС и Доган. Когато закриха Ден, Ник се прехвърли при Волен в тв Скат, на която директор беше В. Симеонов. За кратко време предаването От телефон до микрофон набра голяма аудитория - Ник казваше директно много неудобни истини за управляващите(и за Слави в това число!) и като капак беше страшно чаровен водещ , така че се превърна в огромна конкуренция за Трифонов. Злобният и самовлюбен Слави, който беше в отлични отношения с Доган, поде кампания за очерняне на

108

Анонимен

преди 6 години

Досега не съм чувал Слави да е канил Сидеров във шоуто.Слави преди години си правеше рейтинг на гърба на Сидеров, като се подиграваше с него.

107

Слави - защо не ?

преди 6 години

Аз не си налагам мнението приятелю, но тезата ми е че аз бих дал гласа си за Слави. Защото друга алтернатива няма наистина. Стига да докаже че се е заобиколил от хора доказали се с опита си до сега, хора които никога не са били политици, хора експерти в здравеопазване, съд, социална политика, външна политика тук е по трудно, хора които имат развит бизнес, хора които за 500 лева работят в БАН примерно но имат идеи. Но не искам да търпя геноцида на ГЕРБ , БСП и ДПС които прав си само се лаят

106

Потребител

преди 6 години

Мразя го от даното на душата тоя индивид но трябва да му призная в случая е прав