121

Русофилски лъжи

преди 6 години

До До 127........американскят конгресмен Дж.Маккейн публично заяви...............Лъжеш повече и от психопата Путин!

120

Анонимен

преди 6 години

До 133Всички се друсат, но само в Русия това е държавна политика. Провери да видиш колко руснака бяха хванати надрусани, провери защо Русия отказа достъп до базата данни за пробите. Иначе добре е да приказваш общи приказки ако това ще намали мъкато ти, че няма да слушаш майчиния си руски химн.

119

Ахмедчо Мусъ

преди 6 години

Холивуд умира,свуршиха кинтите за великата хамериканска армия,и сега балъците от МОК влизат в действие.....сякаш некой се инересува от некви игри,били те и Олимпийски.Ако направят анкета в Хамерика кво е туй Олимписки игри...над 80 % ще кажат...нещо като избори...

118

Анонимен

преди 6 години

Какъв прекрасен ден е днес! Дано всеки ден да четем подобни новини!Разбира се, и да се наслаждаваме на азиатския рев :)Слънчев ден на всички, и другари, пазете си гърлата :)

117

Анонимен

преди 6 години

На всички непредубедени хора по света е ясно ,че това е политическа акция спрямо Русия.Всеизвесна тайна от къде идват проблемите ,а именно Русия да бъде отстранена.Защо почти никога не се наказват американски спортисти.Нима те не взимат допинг айде бе.Лошо е когато спортът се бърка с политика.

116

Анонимен

преди 6 години

Само руснаците се друсат, нито Ланс Армстронг, нито Бен Джонсън, никой друг не употребява допинг. Да живее демокрацията.Но преди всичко да живеят двойните стандарти. За едните може, за другите не. Никога не съм харесвал СЪВЕТСКАТА СИСТЕМА. Но не се заблуждавайте-днешна Русия не води по-различна политика от тази която водят САЩ, Великобритания и другите "демократични страни".

115

Анонимен

преди 6 години

Жалко за спортистите от Крим.

114

Боби

преди 6 години

До Анонимен 129Това е едно от възможните решения но все още не взето ОФИЦИАЛНОСлед 2 седмици - трябва да се изчака ОФИЦИАЛНИЯ ПРЕВОД НА ВСИЧКИ МАТЕРИАЛИ ОТ ВАДА И МОК - ще се вземе решение

113

Анонимен

преди 6 години

Жуженцето е на колене. Гък не може да каже. А е гъкнало, а са извадили доказателствата на светло. Затова е впрегнало платената *** да вие по форумите. Гаврата с коччинката е пълна.

112

Анонимен

преди 6 години

По държавна линия Русия няма да спира никого. Всеки участник обаче ще отиде там на собствена отговорност и без да разчита дори на една копейка руски държавни средства. Дали ще могат да разчитат на държавна финансова подкрепа за заниманията си с професионален спорт след Олимпиадата? Може би, все пак предимство ще имат онези руски спортисти, които откажат да участват при предлаганите им унизителни условия? Не говорим за руските данъчни власти - когато искат, те могат добре да си вършат работата.

111

Анонимен

преди 6 години

До 126Американската политика ли сложи в гърлата на спортистите им медикаменти :))))))) ***

110

Анонимен

преди 6 години

Хайде другаре на амбразурата да защитаваме нашите дрогирани сънародници! Да се внушава: САЩ е виновна, че са вземали допинг!Хахахахахаха

109

Анонимен

преди 6 години

Чудесна новина за спорта! Вече е ясно колко са "велики" руските спортисти...

108

Анонимен

преди 6 години

Россия на тези игри ще е преименувана на ОСРания. Хахаха

107

Анонимен

преди 6 години

До 120Абе какви акции ве ушнка.....Виж колко руски спортисти са хванати с допинг бре. Защо Русия недопусна до лабораториите си МОК???? Доказана е и подмяната на проби....Сляп ли си *** ли си или си просто русофиилситик-путиинофилска измеет?

106

Анонимен

преди 6 години

красота е да слушаш как плачат защитниците на допинга :))))

105

Напротив

преди 6 години

До АнонименНапротив, цялата акция с-у Русия е от купен високопоставен руски чиновник, който избягва в САЩ. Преди дни показваха личното му тефтерче, в което написаното противоречи на думите му пред МОК. Много ми хареса на скоро едно изказване на Жириновски. Той каза, че в човешката история няма револяция, коята да не е платена от едрия капитал. В Този акт на МОК се съзира единствено борба за влияние върху света. Някой се страхува, че пада първенството му!

104

Анонимен

преди 6 години

Мръсните Руски спортисти и чистите Американски афро братя. Какво ново по света и у нас?

103

Анонимен

преди 6 години

Do 114Кка точно побеждават руските спортисти? С допинг, а? Да са им честити тези победи.

102

Анонимен

преди 6 години

Цялата медия е спонсорирана и създадена с цел анти руска и про западна пропаганда. Ако не ми вярвате потърсете в гугъла "pro american propaganda in Bulgaria" и ще видите как като гъбки растят само сайтове за про Руска пропаганда у нас но нищо за това което търсите. Как това е възможно, явно спесифични фрази са пряко манипулирани за да ви дадат желаният от ТЯХ резултат а не това което всъщност търсите.