44

Mitkyla

преди 6 години

До 43 Май по обратен от теб няма.Вместо да пъчиш гърди по форумите се обади на мама да ти изпрати някое евро от чужбина.

43

Анонимен

преди 6 години

До Mitkyla Ти си сто процентов обратен,аз не харесва такива.

42

Анонимен

преди 6 години

До Гурбет Какво си внесъл в България,бе продажник? Освен за собственият си продажен *** да мислиш,за друго не те е грижа. Бил ми "родолюбец" пишман българин от чужбина.. пфу!

41

Анонимен

преди 6 години

ЕВАЛА НА ГЕЧО ! ТОВА ГО МИСЛИ 80% ОТ НАРОДА ! НО ТЕ СЕ ПРАВЯТ КАКТО ВИНАГИ НИ ЧУЛИ ,НИ ВИДЯЛИ -ВАЖНО ЛАКОМИЯТА ИМ ДА Е СИТА !

40

Mitkyla

преди 6 години

До 34Ако искаш мога да ти покажа какъв мъж съм като се върна в България,може и ти да ме харесаш не само западняците.

39

Гурбет

преди 6 години

Плюя ти на мнението.Българите от чужбина вкарват милиарди в бг, а такива, като теб продължават да я съсипват

38

Анонимен

преди 6 години

на гол тумбак , чифте пищови начело с шкембе войвода и сие които ви обещаха 1200 лв мин.заплата , а знаете ли кога ще стане това , хаха нали знаете кога ...

37

Спиро

преди 6 години

Бочко Кратуната и крадльовците от ГЕП не ги интересуват сълзите на никой. Тях ги интересуват суджуци, далавери и грабеж над тези които са останали в България...

36

Анонимен

преди 6 години

До ГурбетПлюеш против българите в България,но не се досещаш,че се задавят в собствените си жълто-зелени храчки.Така е с твоята злоба против България.

35

Гурбет

преди 6 години

Аз не съм продал никого, просто съм плюл на на многобройните проста ци в бг и съм ги оставил да се самоизяждат.

34

Анонимен

преди 6 години

До MitkylaКакъв мъж си бе? Ти си май нещо по-различно от мъжа. Нищо,те и западняците така ще те харесат.

33

До 23

преди 6 години

Ти на колко години си бе дринго.България изчезна след 1944та.Ти живял ли си през тези 45 години в НРБ.Къде беше от средата на 80те ,когато всичко тръгна главоломно надолу.Когато бяхме с Русия не си виждал нищо защото пред теб имашеЖЕЛЯЗНА ЗАВЕСА.И животните в зоопарка не виждат нищо-Нахранени са и напоени и толкоз.Само факта че сега имаш пълна свобода да реализираш това което ти се иска е достатъчно.Защо от 90до95та половин милион напуснаха .И не в посока СССР.И там забраниха компартията.Защо ли

32

Анонимен

преди 6 години

Какво направихте, като останахте в България- съсипахте я, докарахте я до фалит и сега ми се правите на патриоти- ай сиктир

31

Керенски

преди 6 години

Рататадвам се -за първи път виждам че българите могат да мислят аналитично правилно но това е недостатачно.......мисля че ще започнат и правилно да деистват ....но след още толкова години...30 мисля че са достатчни......но няма до останем достатчно много.......

30

Венета

преди 6 години

Гечо каза всичко!

29

Анонимен

преди 6 години

До ГурбетТи се мислиш за голям родолюбец,по-голям и от тези,които са предпочели да живеят,работят,умрат и останат в България! Ти не си никакъв родолюбец,ти си един продажник и *** на западноевропейски за.д.ници. Пожелавам ти успех в новата ти "родина"-ЕС и Америка,но знай,че да имаш добра заплата-няма мъж,няма жена-трябва да се дупите здравата на вашият работодател-западняка. западняка за вас,пишман българи е вашето ново смъртно "божество"-то ще ви коли,беси и унижава,в неговите ръце сте вие.

28

доктор М...

преди 6 години

Прощавай, а Русия какво добро е направила на България? Колко пъти фалирахме докато бяхме с тях? Колко години чакаше за разбита лада? Колко хора разстреляха на границата докато бягаха, понеже тук беше много хубаво? Ти въобще нормален ли си или от евтината водка ти е изгнил мозъка? Виж че руснаците бягат презглава да се спасяват от Русия, понеже и на тях им е много хубаво там. Не ви разбирам русофилите, за мен вие сте пълни ненормалници, индоктринирани до болестно състояние.

27

Анонимен

преди 6 години

До Дойчланд...и ние така....

26

dдфсф

преди 6 години

До Анонимен 23Какво царство Русия, какви 5 лева, прощавай, 5 рубли? Пак ли са изтървали лудницата? Като толкова милееш за Родината поне се научи да пишеш грамотно и на кирилица, въшлив ***.

25

Гурбет

преди 6 години

Продажници са българите, които дремят в бг докато няколко милиона се изнесоха в чужбина от безизходица.Ами стойте си там и се имайте за патриоти, от такива, като вас избягахме.