58

Анонимен

преди 6 години

Добре де, защо е цензурирано така името на традиционния български инструмент, на който Бареков свиреше по сватбите и му стана прякор? Как може да цензурирате подобно нещо?! Смешни сте.

57

КНДР Са добре

преди 6 години

ДА викат МИленчо Велчевия нагъл престъпник бивш министър на финансите да им разкаже как ограби златния резерв на София..Пробута го за нищо..тогава златото бе 340 $ за трой унция сега над 1400 $..Да викат Горанов сегашния терорист на финансите. Да докладва къде са 10 000 000 000 от таз годишния бюджет..

56

КНДР СА ДОБРЕ НИе не

преди 6 години

НЯма да плюете КИм подава Корея .Момчета издържа на 10 000 000 армия добре убита,нахранена въоръжена..Ядрени подводници е закупил А тука въспитаници на УНСС подставени на власт крадат десетки милиарди годишно от народа през нагло корупционни и остро терористични проекти..Армията НЯМА ОБУВКИ<*** ЧОРАПИ..няма дрехи за обличане на мобилизирани..Всичко откраднато натрошено нарязано.Стотици годни истребители с резервни двигатели са нарязани от нагли престъпници менкани на власт в София

55

Анонимен

преди 6 години

Лекцията на английски език ли е била?

54

???

преди 6 години

тия още ли не са подали оставка ? Всите умници от студентския съвет , как кои ! Ама не - ректора има интерес те да стоят, ако те се махнат , пада и ректора ! Виждате ли къде е тънката уловка. Сега след голямата издънка на студентски съвет, ще си траят и ще се крият като мишки защото това не стига че е техен гаф ами и по телевизията се видя пред цял народ. Тепърва има да се говори за това , гаф на годината е това ! Не се е.... със студентите, много опитаха и бяха пометени !

53

Анонимен

преди 6 години

Добър е този който е спечелил много пари.. По критериите на икономистите и ценнностната им система това е добър лектор , успял с измама човек ..

52

Анонимен

преди 6 години

Точно Бараков е най-добрия лектор за УНСС - икономиката е наука на лъжата , измамата , грабежа и марадерството.. Бареков е добър измамник , ще бъде добър лектор.

51

Анонимен

преди 6 години

В УНСС няма студенти това са негодници , няма как употребя по лоша дума заради цензурата в сайта..

50

Анонимен

преди 6 години

часовник Атлантик - 470 лева класически мъжки вълнен балтон - RAW - 297 лева добре е за студент ... добре е ... , кой даде парата мойто момче, на кого .... и какво прави ...

49

Анонимен

преди 6 години

Министерството на Финансите на Русия и Япония предупреди студентите да не учат за Счетоводители .. Такава професия може да няма след 10г.. Блок Чендж технологията е идеална счетоводна система , без участие на човек..

48

ицо

преди 6 години

Цинизъм. Срам. Позор. Толкова за студентски съвет на унсс. Не се различават от уличните гамени на Бареков за по парче пица и минерална водичка. Толкова струват. Тъжното е че не си седят по чалготеките ами излагат университета. Срам ме е от дипломата ми заради такива типчета. Голямо дъно. А в нормалните държави, младите хора са двигателите на промените.. тук се държат като партийни номенклатури.

47

...

преди 6 години

Епа май май някой суденти от УНСС все още имат акъл а и имат какво да кажат! Кой каквото ще да ми разправя барека си е една .... *** при това политичекса при това лъжлива при това и крадлива! И сега като гледам тука май не на всички е ясно, че някой си е платил да се изнесе баш тая лекция! Не стига това ми и тия от управата на УНСС са се съгласили! Но както и господарите както и студенти от там доказаха, че и управата на УНСС за нищо не стават! Сега явно е видно, че има умни студенти и в УНСС!

46

Анонимен

преди 6 години

Не знам как са се стърпяли на частта с "остават ми две години в Европарламента" да не му избият зъбите. Трябваше да му прекратят поста преждевременно на мекотелото. Защо не знаех, че е имал лекция...

45

Анонимен

преди 6 години

До: Men Всички негодници от всички университети в крайна сметка карат магистратура в УНСС , най-лошата комбинация инженер + икономист , физик + икономист .. Само тези които чувстват себе си като негодни инженери карат магистратура Икономика да станат началници.. На запад подобни магистратури по съвсем различни от бакалавърската не ценят - това значи негодник..

44

Анонимен

преди 6 години

Какво му е на Барекав? Бареков е успял българин и от такива българи един студент може да научи нещо ново. То тези студунти са на интелектуалноот ниво на Кобрата и да им пратят най-големите играчи от всяка партия няма да научат нищо.

43

Анонимен

преди 6 години

УНСС - Ум Нямаш Студент Ставаш.. Най-големите негодници мързеливи измамници учат в УНСС , ще измамят само себе си , ще работят магазинери.. И цял живот някой ще им бъде крив , държавата , народа , комунистите и Хан Аспарух , всеки ще им бъде виновен дека са негодници..

42

Анонимен

преди 6 години

Икономиката не наука , а религия за грабеж..Икономистите са вредни за икономиката.. Най-големите им постижения са военните преврати в Южна Америка .. Пиночет в Чили..

41

Циник до 38

преди 6 години

Бил евродепутат!!! Е и???!!!Този е "лакмус" - какви отпадъци решават за Европа!

40

зз

преди 6 години

С удоволствие бих отишъл на лекция на Бареков. Стига тя да е на английски език. Определено ще е по-голяма комедия отколкото повечето забавно-увеселитлни предавания по телевизията

39

jddn

преди 6 години

На фона на останалите университето в България УНСС си е цвете..