48

venix

преди 6 години

Некой пак е краднАл! :D

47

Суджук и компания

преди 6 години

Е как къде сме ,пръскаме ви паричките по места за който само сте чували и виждали на снимка

46

Анонимен

преди 6 години

ами... всичко е законно

45

Анонимен

преди 6 години

хахах къде сме... къде са парите, крадени 20 години

44

clown007

преди 6 години

Естония дала 50 млн. за е-управление. Ние 2 млрд. лева.... България не е толкова бедна , чисто и просто много, ама страшно много се краде и то отвсякъде и всеки гледа далаверката да върви. И не ми обяснявайте , че от нас нищо не зависи. Не е нужно да чакаме да дойдат германци, американци, руснаци или марсианци да ни спасяват от самите нас. Така ще продължава да е докато сами не си смениме "чипът".

43

Анонимен

преди 6 години

ЗНАЧИ В ЕСТОНИЯ НЕ СЕ КРАДЕ, а ТУК ПАРИТЕ СА ОТКРАДНАТИ ОТ ГЕРБУРАЦИТЕ!~

42

Анонимен

преди 6 години

Масова практика е да се правят най-обикновенни сайтове 80-100хил. даже имаше случай страница във Фейсбук за 80хил.

41

Анонимен

преди 6 години

В България дори учителите по Информатика в Училищата плащат на Външна фирма да инсталира Windows , в компютърните кабинети.

40

Анонимен

преди 6 години

Има 10-20фирми които 30г. живеят царски на гърба на държавата - Кантекс , Технологика , Фадата .. Тази Фирма Кантекс даже получила пари ЕС за дейта център , електронни фактури но не нарочно услугите им са скъпи неконкуренти не искат да работят може да смучат от държавата.. Само като видите кои са интеграторите на Оракъл най-скъпата база данни - понякога ненужна , това са Фадата , Технологика .. НАП

39

Анонимен

преди 6 години

ЕЕЕЕЕ ама в България има 250 000 чиновници :) Това си е за ДАНС , ама те заети с канали за дрога и проституция тук и най вече в Европа :) А и да не забравя и пране на пари ;)

38

Професор

преди 6 години

Орешарски съсипа страната.

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35Всички преди да дойдат на власт събират електорас с административнта и съдебна реформа , с намаляне на броя на държавните и общинските чиновници. Щом дойдат на власт става обратното никакви реформи и напротив увеличаване на броя на чиновниците във всички министерства включително и в общините- тва си е електорат койта даде работа и заплата за нега глас.Така че в държавата ни нищо не се реформира към по добро.

36

Анонимен

преди 6 години

А за електронната здравна карта нищо не се споменава. Там се вписват всички здравни услуги, които е получил пациента, всички диагнози и епикризи, амбулаторни прегледи, диагнози, предписани лекарства. Москов отпечатъци ще ни взема.

35

ИСТИНАТА

преди 6 години

Хахахха, ние май сме най-зле от цяла Европа, може спокойно да ни сравняват с някоя африканска ко4ина. Бай *** гледа да уреди цялата рода до девето коляно и да присвои едни народни пари, щото видите ли и другите преди него крадяли здравата, няма да остане назад я....да си остави магарицата у калта! Най-бедната страна, разграден двор на целия континент, но депутатите с мерцедеси и аудита лимузини, Швеция е светлинни години напред по наука и технологии, депутатите и ходят с колелета на работа!!!!!

34

ined

преди 6 години

Ами съвсем нормално е за България двата милиарда да са откраднати и да не е свършена работа и за пет пари.

33

Анонимен

преди 6 години

Какво електронно правителство, а стотиците хиляди трътляци-чиновници къде ще отидат, съкращения, обезщетения, безработицата ще се вдигне до небесата, стабилността отива на кино! Така ще се влачим с бумагите до края на съществуването ни като държава, за съжаление. Няма да е за дълго, де...

32

Анонимен

преди 6 години

Тука министър Василев от царската Банда отказа да използва Линукс плаща 20милиона долара на Майкрософт на всеки 3г.

31

Анонимен

преди 6 години

Имали Бол Пари Дали.. Сигурен съм че дори Русия декка е 150 милиона не дала 2милиарда лева..

30

мачу пикчу

преди 6 години

Това е малко като цената на дървата.....внасяш ги директно от ДГС в завода-70 лв. Внасяш от друго място-110лв.....Договорите които са мн."ИЗГОДНИ" сключени от държавните предприятия.....това ако не е далавера за милиони...като лекарствата...

29

Василев

преди 6 години

Кво ривете бе селяни прости, без да разбирате за какво става на въпрос, тези пари са от еврофондовете и ние трябва да ги "усвоим", защото някой друг ще ти гепи!!!Агент Тревър Манахън!ЦРУ!!!