22

Исти

преди 6 години

Ако в една страна се изредят 50 династии и всяка една започне да си поръчва нови дворци в столицата,центърът ще стане дворец до двореца и за нищо друго няма да има място в него- ни за парламент,ни за хотели или църкви!

21

Исти

преди 6 години

Имотите не са частни,а държавни- царят е държавата и държавата е царя. Ако си вземе двореца а утре решим да сменим династията,като сложим на престола нов цар,той къде ще живее- на квартира или на студентско общежитие? Или ще ползва двореца като арендатор???

20

Жокер

преди 6 години

Тоз поне не ги краде. Иска си неговото. Без основания нямаше да заведе дела за тях. И всеки на неговото място ще си ги иска.

19

Царя

преди 6 години

Съдът ще каже, има документи има всичко, ако не в Страсбург където са безпристрастни.

18

Анонимен

преди 6 години

Фердинанд Максимилиан Карл Леополд Мария Сакскобургготски - типичен българин вкарал страната във 3 национални катастрофи дайте му еид ндоврец някъде на внука му.

17

Анонимен

преди 6 години

Фердинанд продава личната си собственост преди да напусне България. Имотите са държавни резиденции, построени с държавни пари и издържани от държавата.

16

Анонимен

преди 6 години

Няма такова нещо сато царски имоти имотите са държавни, аз ако отида да се настаня в НДК дали е законно. НДК в такъв случай да се продаде и парите да се разделят между всички граждани.

15

Гошо

преди 6 години

Тоя е гаден кубург.Цялата му рода е крадлива ,мамицата му ***.Той е плъх не цар.

14

Анонимен

преди 6 години

Цар Фердинанд... Фердинанд надживява Борис III. Ако имотите са били царски, а не държавни резиденции, имотите са били на Фердинанд до 60-те години. Никога не са били собственост на Борис III. Къде са завещанията на Фердинанд за имотите? Фердинанд е изгонен от България и никога повече не е допуснат да влезе в България, защото е виновник за 2 национални катастрофи. Имотите, ако са били негови до 60-те години, трябва да бъдат и са били конфискувани.

13

Анонимен

преди 6 години

До 11 Румънските политици се изложиха ,като нашите!Монархическата фамилия бе обезпечена с имоти и тя постъпи много подло с някой от тях,примерно замъка в Брашов обявиха за продан ,защото нямало какво да прави с него!Мисля,че общината после го купи за десетки милиони евро!

12

Анонимен

преди 6 години

Това си е жив нонсенс стрина Цецка партийната секретарка от БКП сега де се обяснява за конфискувани имотидруг въпрос е правното основание.

11

ДЕ ГИ НАМИРА ОН

преди 6 години

такива гиганти на правната мисъл

10

Истината

преди 6 години

Въпросните имоти са нищо пред колосалните вреди,които фамилията Сакскобургготски е нанесла на България!Справедливостта изисква тя да бъде тотално изкоренена от България.Има държави,в които това е направено-Италия,Румъния,Гърция,има и други.Дори само да вземем сътрудничеството с нацистите(за което няма давност),пак е достатъчно тия да бъдат изметени!Въпрос на национално достойнство!

9

РАБФАГЪТ ЦК на ГЕРБ

преди 6 години

се измъкна като ТЪРКАЛЯЩА СЕ ТИКВА по нанадолнище. Ясно е, че всички в ГЕРБ п.ърдят само с разрешение на БАЙ СУДЖУК и танца със саби в НАЙОМРАЗНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" на света САУДИТСКИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ е за прах в очите. ОН и КРАДЕЦА от МАДРИД са се спазарили кой на какво ще дава и каква е ползата за ОН. Да не му гледат в канчето - да не му закачат американците сметките в ОФШОРИ

8

zeus

преди 6 години

До бай ИванЦарете никога не са имали имотои, всичко е било управлявано от Интенданството. Ако Крадлив Дедо имаше нотариален акт отдавна да си ги е взел, ама няма ;)

7

Наивен

преди 6 години

Съдбата на "Царските имоти" няма да са нито в ръцете на съда, нито в парламента. те ще са в небитието дълги години. В момента в България няма политическа сила, която да се противопостави на статуквото. Патриотите се на привършване. Нямам в предвид, разбира се т.н. "Патриоти". ВМРО май се опитват да се дистанцират, но ще им намерят цаката.

6

Анонимен

преди 6 години

V razete na gerb i vojda im zazarov i za4eva tesi imoti ne sa na simion. Naoravete star4eski domive s dobri lekari sestri i gleda4ki moje kvalifizirani moje i bogatite da sa tam njako den

5

zeus

преди 6 години

А спомняте ли си интервюто на Кеворк с царчето, как нямал никакви материални претенции към България...

4

bez_ime

преди 6 години

Според мен е редно да му оставят Врана и още една резиденция - останалото се превръща в непродаваема държавна собственост и се ползва като паркове и скъпи резиденции за чуждестранни гости. Всички гори остават непокътнати. Елементарно е.

3

Анонимен

преди 6 години

царя се е разбрал с бившия си бодигард, че най-добре да му даде на него някой процент и да си вземе имотите вместо да се мъкне по съдилища, така и ще стане, само гледайте